Αν όχι όλες εγώ δύσκολα θα ξαναπάω για φάσσα στην Πάφο τις επόμενες εξορμήσεις φίλε.....Pathfinder έγραψε:Αχχχχχχχχ ...θα βαλω τα κλαματα που τα νευρα ...ισως η χειροτερη μερα στην φασσα και ποσο μαλλον για εναρξη...παιδες ουτε που εσηκωσα το οπλο μα τον θεο...αυτο που περιμενα να γινει τελικα εγινε.Τα πουλια σιγουρα θα τρομοκρατηθηκαν τις τελευταιες 1-2 μερες με ολους τους έξυπνους που παν στα ποστα με τα τσιαττηρκα και με τα αυτοκινητα κιττα κελι και αλλαξαν δρομολογια και περιοχες.Τοσα πουλια τις προηγουμενες βδομαδες με σταθερα περασματα και σημερα τιποτε.Το αναμενομενο φυσικα.Ετσι εναρξη παντως θα την θυμουμαι πολυ καιρο.Επονησα την κκελε μου που τα νευρα.Ελπιζω καποιοι φιλοι τουλαχιστον να τα πηγαν (ΠΟΛΥ) καλυτερα για να εχουμε ελπιδες για την συνεχεια αν και απο οτι ακουσα επαρχια Παφου πολλες περιοχες απογοητευσαν.
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Re:
- Anthimos
- Moderator
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Το πρωι ως τις 10
το απογευμα εποσκολιστηκαμεν Καινουριες αγαπημενες
CLASSICA 32 και ΙΛΙΟΝΑ Ζυπλαστ 32 ( γκριζα)
Εν χαριζουν!!!
μεσολαβησε διαλειμμα ως τις 15:30 λογω έκτακτου περιστατικούτο απογευμα εποσκολιστηκαμεν Καινουριες αγαπημενες
CLASSICA 32 και ΙΛΙΟΝΑ Ζυπλαστ 32 ( γκριζα)
Εν χαριζουν!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Pathfinder
- SilverPigeonS
Τρία πουλάκια σήμερα 2 με το αγαπημένο μου RC Serie Oro FIbre και το άλλο RC Camouflage 34gr. Όμως η απογοήτευση μεγάλη. Στην περιοχή που κυνηγάω εδώ και χρόνια σε νερό όπου που έπιανε αρκετά πουλιά σήμερα αν το συγκρίνω με τις άλλες χρονιές είχε μόνο ένα 5%. Πίστευα πως είναι λόγο της ζέστης και επειδή η περιοχή είναι ημιορεινή ίσως να τράβηξαν πιο ψηλά αλλά το δεύτερο σενάριο πως τα πουλιά είναι πολύ λίγα φέτος νομίζω ταιριάζει καλύτερα. Τα περδίκια και αυτά μειωμένα και αν συμπεριλάβουμε και τις απώλειες από την σημερινή μέρα
φαίνεται πως φέτος θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά.
Γυρίσαμε όμως σώοι που είναι και το πιο σημαντικό!

Γυρίσαμε όμως σώοι που είναι και το πιο σημαντικό!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- cynergy
- Full Member
2 trigonia kai 2 fasses kai 5 kalitzia fisiggia pou epexa 31 victory tin mov , 29gr extra kai 28 challenger oles no7 (apo kinito)
dont shoot fast...shoot good
-
- Full Member
κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Αν και αργοπορημενος στο ποστο εφανηκα τυχερος γιατι σταθηκα αλλου αποτι υπολογιζα..4 φασσες βουρκα μια χτυπημενη κ ενα ωραιο καλλιτζι..συνολο επαιξα σε 8 πουλια..εκαμαν περασμα κ λια τρυωνια δεν δωσαν χερι ομως..χαρτουτσια της μερας victory λιλα 31γρ..ως τις 8:30 ηταν θανατος..συνθηκες περιοχης αερας 2-3 μποφορ υγρασια 60-70%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με πολύ κόπο και μοχθο καταφέραμε να γλιτώσουμε τον παπαγάλο 

Ξέχασα να σας πω ότι πρώτη φορά πήγα πολύ γρήγορα για να προλάβω καρέκλα και μέχρι να ξημερώσει μετρουσα τα αστέρια γιατί δεν περνούσε η ώρα .dimitris savva έγραψε:Με πολύ κόπο και μοχθο καταφέραμε να γλιτώσουμε τον παπαγάλο

- Artemis G.
- Full Member
Δηλαδη ρε κοπελια εγω που επροτιμησα τες διακοπες παρα την φασσα να μεν μαραζωνω ?
Ανθιμε αν εν για τες classica 32 gr nobel που μιλας οντως για ψηλες θερμοκρασιες εν πολλες καλες..
Επροτεινε μου τες ενας φιλος σου πριν 2 χρονια... και οντως ειμαι πολλα χαππι....
Ανθιμε αν εν για τες classica 32 gr nobel που μιλας οντως για ψηλες θερμοκρασιες εν πολλες καλες..
Επροτεινε μου τες ενας φιλος σου πριν 2 χρονια... και οντως ειμαι πολλα χαππι....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ