ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ!!!ALEXIS έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ FOB LIEVRE 36GR NO.4 NA ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ Α1SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ...Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ NOBEL SPORT ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΤΑΛΙΑΣ!!!
ΠΗΡΑ ΑΠΟ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑ ΕΙΧΑΝ 12 ΕΥΡΩ![]()
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ....Ultra-Haute Vitesse-ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟ ΑΛΛΑ Α1 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Α1 SPECIAL H A1 36...ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ME AO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!
ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΣΕ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 16C-53% ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣAN ΜΕΣΟ ΟΡΟ 428.3m/s
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ!!!
Σόλωνα μου, με έχεις βάλει σε σκέψεις, τα πιστονάκια που έβαλες με τις δύο 35άρες είναι τα δικά τους ή απλώς τα έβαλες εκεί; Επειδή το πιστονάκι της Victory 35 που άνοιξα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που δείχνεις.
-
- Full Member
ΕΓΩ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!spyrosspyrou851 έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ!!!
Σόλωνα μου, με έχεις βάλει σε σκέψεις, τα πιστονάκια που έβαλες με τις δύο 35άρες είναι τα δικά τους ή απλώς τα έβαλες εκεί; Επειδή το πιστονάκι της Victory 35 που άνοιξα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που δείχνεις.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΖΕΙΣ 1 ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΕΙ ΣΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝ ΧΑΛΙΑ .......... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ!! ΑΝΟΙΞΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΖΥΓΙΣΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΠΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΕΤΣΙ?spyrosspyrou851 έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΠΙΣΤΟΝΙ Η, Η ΤΑΔΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ!!!
ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- spyrosspyrou851
Πράγματι αυτό στη μέση είναι (το αριστερό στην κάτω φώτο).SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΠΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΕΤΣΙ?spyrosspyrou851 έγραψε:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΠΙΣΤΟΝΙ Η, Η ΤΑΔΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ!!!
ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... sort=3&o=6
Άνοιξα μια που αγόρασα φέτος, βρήκα και τα πόστς σου που κάνεις αναφορά σε 3 διαφορετικά πιστόνια για την άσπρη αλλά έφυγες τις φωτογραφίες. Αυτές πόσα χρόνια διαφορά έχουν μεταξύ τους στην αγορά αν θυμάσαι; Υπολογίζω η δεξιά πρέπει να είναι αρκετά παλιά, η αριστερή λίγο πιο πρόσφατη και η μεσαία η τωρασινή. H αριστερή μου μοιάζει με B & P.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ...ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Πράγματι αυτό στη μέση είναι (το αριστερό στην κάτω φώτο).SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΠΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΕΤΣΙ?spyrosspyrou851 έγραψε:
ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... sort=3&o=6
Άνοιξα μια που αγόρασα φέτος, βρήκα και τα πόστς σου που κάνεις αναφορά σε 3 διαφορετικά πιστόνια για την άσπρη αλλά έφυγες τις φωτογραφίες. Αυτές πόσα χρόνια διαφορά έχουν μεταξύ τους στην αγορά αν θυμάσαι; Υπολογίζω η δεξιά πρέπει να είναι αρκετά παλιά, η αριστερή λίγο πιο πρόσφατη και η μεσαία η τωρασινή.
- spyrosspyrou851
Εγώ άνοιξα αυτές που αγόρασα φέτος αλλά δεν γνωρίζω αν είναι φετινές ή όχι. Αν πράγματι το μεσαίο είναι το παλιό και έχει αλλάξει με το αριστερό το νέο, τότε κατά την άποψη μου αυτό είναι βελτίωση καθώς τα Β & Ρ νομίζω είναι πολύ καλά πιστονάκια, ενώ το μεσαίο είναι κατασκευή της Victory.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ...ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ!!!
- Panmoy
- Full Member
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΖΕΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟPanmoy έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=Onlq0MLsKUU

- Panmoy
- Full Member
Oυφ αναμενετε μακρυααα η αναμονη μεχρι τοτε...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΖΕΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟPanmoy έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=Onlq0MLsKUU