Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:Καλημερα φιλοι.αμαν πινω τον καφε μου θελω να τσιακαρω τι γινεται δαμεσα :) λοιπον...φιλε Σολωνα μακαρι αυτα που ειπες και ευχηθηκες να τα ακουσουν τα σωστα αυτια αλλα πολυ φοβαμαι οτι "φωνη βοωντος εν τη ερημο".Οχι μονο δεν θα δωσογν της φασσας πανω στην κκελε μεχρι και την τελευταια μερα αλλα πολυ χειροτερα.Παιθκια καποιοι αποθρασυνθηκαν τελειως μα τελειως.Εφκαλαν το σιηνι τζιε το παλουτζι που λαλουμε.Την τεταρτη ημουν στο ποστο μου και ειδα "κυνηγο" απο μακρυα να κυνηγα περτικους με τον σκυλο του.κανονικα ρε παιθκια.ποση γαουροσυνη πανω σε καποιους.εσκεφτουμουν να του την τραβησω αλλα ηταν πολυ μακρυα.τοσο με φουτουνιασε.ο τοπος γεματος κυριολεκτικα απο ζευγαρωμενα περτιτζια και ο κυριος ουτε πως απαγορευται.Στον κοσμο του.Τεταρτη νυχτα ακουσα απο φιλο μου πως σε απαγορευμενη μεσα στο Μεσα-Χωριο εδωκαν της φασσας πανω στα αυτια.Και υστερα λαλουμε οτι δεν εχει κυνηγι οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο.Που ειναι η θηρα?Ο ουλαμος?Εν φοουνται τιποτε τελικα κανενας.Μονο οι πολυ λιγοι σωστοι κυνηγοι ακομα κανουν τιμιο κυνηγι και δεν ξερω ακομα ποσο θα αντεξουν αυτοι η το κυνηγι.Οσο και αν ντρεπουμαι που το λεω γιατι προσβαλω την ιστορια μας και τους προγονους μας ειμαστε ττοπουζοι ειμαστε ταλιμπαν ειμαστε αξιοι της τυχης μας και οτι μας καμουν εν και λιο μας.Αυτα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
+1000000000
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ,ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ........ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?

ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.......ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ,ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ....

Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

Αληθεια κ. Σολον τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα δεν ξερω τι να νιωσω. Το μονο που ευχαριστω ειναι το Θεο που τελικα μου εδωσε την ευκαιρια για ακομη μια φορα να αναμετρηθω με αυτο το πανεμορφο και πανεξυπνο πουλι. Αυριο κλεινει η αυλια του χρονου παλι με υγεια.
Καλη επιτυχια σε ολους τους φασσαριες και πανω απο ολα απολαυστε την μητερα φυση
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Σημερα σχολασαμε γρηγορα αναλογως :)Τα πουλια κινηθηκαν σχετικα το πρωι αλλα δεν μας εδωσαν ευκαιρια.Ακομα μια σεζον περασε με τις αγωνιες της, αγχος, ονειρα και ελπιδες.Δεν πρεπει να εχουμε παραπονο αλλα να ευχαριστουμε τον Θεο που μας αξιωσε και φετος να κυνηγησουμε.Για μενα προσωπικα καθε εξορμηση ειχε τα ιδια ακριβως συναισθηματα και αγωνια οπως στην παραμονη της πρωτης στον αυγουστο.Περασαμε ωραια, ωραια παρεα, εμπειριες, μαθηματα απο τις σιδερενιες και ωραιες αναμνησεις για να αναπολουμε μεχρι την επομενη μας συναντηση.Θελω να σας ευχαριστησω εσας τους φιλους φασσαριες για τις συμβουλες σας νομιζω με βοηθησαν αρκετα και εμαθα και καποια μυστικα :).Μπραβο σ(μ)ας γιατι εισ(μ)αστε νομιζω ενα ωραιο γκρουπακι :):):)Διουμε υποσταση και ποιοτητα σε τουτο το φορουμ;):):):)
Καλη υγεια να εχουμε εμεις και οι οικογενειες μας λεβεντες μου!!Ατε κανει τζιε να μας πιασουν τα ζουμια :):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

To τελευταιο κυνηγι της σιδερένιας για μένα έγινε δυο βδομάδες προηγουμένος. Σήμερα έκανα ηθελημένη αποχή αφού σε περίπατο χτες για αναγνώριση είδα τες φάσσες μου σε ζευγαράκια. Το να πάρω 3 ή 4 ή και παραπάνω πουλιά και να χαλάσω αντίστοιχα κάποιες γέννες για μένα δεν είναι το ζητούμενο. Κάποιοι μπορεί και να το αφορήσουν το σχόλιο αλλά για μένα η πραγματικότητα είναι αυτή. Κατάληξα να ψαρεύω σήμερα και δεν ένοιωθα ούτε και τύψεις.
'Ισως να ασχοληθώ λίγο με τες τζικλούδες απλά για το αντίο της σεζόν και μετά ξεκούραση από το κυνήγι...full ψαροντούφεκο με άπνοια μέχρι το καλοκαιρινό της φάσσας και μετά μέχρι το ενδημικό.
Συνηδητοποιώ όσο μεγαλώνω ότι ζω για τη ρουτίνα μου και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός αλλά και όσους έχουν την ίδια αγάπη της φύσης και του κυνηγιού, είτε στεριανού είτε θαλάσσιου να έχουμε υγεία να το χαιρόμαστε για όλη μας τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Panmoy έγραψε:To τελευταιο κυνηγι της σιδερένιας για μένα έγινε δυο βδομάδες προηγουμένος. Σήμερα έκανα ηθελημένη αποχή αφού σε περίπατο χτες για αναγνώριση είδα τες φάσσες μου σε ζευγαράκια. Το να πάρω 3 ή 4 ή και παραπάνω πουλιά και να χαλάσω αντίστοιχα κάποιες γέννες για μένα δεν είναι το ζητούμενο. Κάποιοι μπορεί και να το αφορήσουν το σχόλιο αλλά για μένα η πραγματικότητα είναι αυτή. Κατάληξα να ψαρεύω σήμερα και δεν ένοιωθα ούτε και τύψεις.
'Ισως να ασχοληθώ λίγο με τες τζικλούδες απλά για το αντίο της σεζόν και μετά ξεκούραση από το κυνήγι...full ψαροντούφεκο με άπνοια μέχρι το καλοκαιρινό της φάσσας και μετά μέχρι το ενδημικό.
Συνηδητοποιώ όσο μεγαλώνω ότι ζω για τη ρουτίνα μου και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός αλλά και όσους έχουν την ίδια αγάπη της φύσης και του κυνηγιού, είτε στεριανού είτε θαλάσσιου να έχουμε υγεία να το χαιρόμαστε για όλη μας τη ζωή.
Δεν μπορώ να το γράψω πιο όμορφα...
Μπράβο φίλε, όπως και μπράβο στο φίλο Αλέξη για τα γραφόμενα του! ;)
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Panmoy έγραψε:To τελευταιο κυνηγι της σιδερένιας για μένα έγινε δυο βδομάδες προηγουμένος. Σήμερα έκανα ηθελημένη αποχή αφού σε περίπατο χτες για αναγνώριση είδα τες φάσσες μου σε ζευγαράκια. Το να πάρω 3 ή 4 ή και παραπάνω πουλιά και να χαλάσω αντίστοιχα κάποιες γέννες για μένα δεν είναι το ζητούμενο. Κάποιοι μπορεί και να το αφορήσουν το σχόλιο αλλά για μένα η πραγματικότητα είναι αυτή. Κατάληξα να ψαρεύω σήμερα και δεν ένοιωθα ούτε και τύψεις.

Μόνο που την κουβέντα σου φίλε παραδέχουμαι σε. Μπράβο
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

όποιος άλλος έχει όρεξη για να ασχοκηθεί και με κάτι άλλο πέραν απο το κυνήγι ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει η νεκρή περίοδος εδώ είμαστε!! ;)

Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα για την χρονιά και τα μέλη της επιτροπής μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνείτε με οποιοδήποτε μέλλος για πληροφορίες ή εισηγήσεις.
Το Πρόγραμμα για το 2014 έχει ως εξής (ακριβείς ημερομηνίες θα οριστούν αργότερα

• Φεβρουάριος 22/2 Πόντιση Πλοίων στην Λεμεσό
• Μάρτιος: Σεμινάριο Υποξίας – Κίνδυνοι.Ομιλιτής Πανίκος Παναγιώτου
• Απρίλιος: Αγώνας στατικής –δυναμικής άπνοιας συνδιοργάνωση με ΑΙDA 13/4
• Μάϊος: Αγώνας σκοποβολής-Σεμινάριο –Μυλοκόπι Ομιλιτής Γιώργος Παυλίδης.
• Ιούνιος: Καθαρισμός παραλίας - Πρακτικό σεμινάριο από Σάββα Σάββα (Πρακτικό)
• Ιούλιος: Αγώνας ψαρέματος Έμπειροι – Άπειροι
• Αύγουστος: Εκδρομή
• Σεπτέμβριος: Αγώνας ψαρέματος ΟΡΕΝ – Σεμινάριο Ζευγάρι & Ασφάλεια –Ομιλιτής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
• Οκτώβριος: Αιμοδοσία Σεμινάριο - Πρώτες βοήθειες – CPR. Ομιλητής Ζήνωνος Ηλίας (Πρακτικό και θεωρητικό)
• Νοέμβρης: Τ.Β.Α
• Δεκέμβριος: Χοροεσπερίδα

Διοικητικό Συμβούλιο Ο.Φ.Ε.Κ
Πρόεδρος Άριστος Αριστίδου 99499357
Αντιπρόεδρος Χαρίλαος Χαριλάου 99652102
Γραμματέας Μάριος Παφίτης 99818676
Β. Γραμματέας Κυριάκος Σάββα 99119357
Ταμίας Πανίκος Ιεροκιπίδης 99670383
Β. Ταμίας Περικλής Βαρνάβας 99681256
Μέλος Μιχάλης Ευρυπίδου 99563822
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ....

ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΚΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ!!!

Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΑΝΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ+ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 2-3Μ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ "ΦΑΝΤΟΜ" ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΟΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ....ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μπραβο σολωνα ετσι τελευταια μερα σου εκατσε :D
μα ειναι στον αμαζονιο που κυνηγας :?: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”