ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Pathfinder
Δηλαδη ετσι ωρα την αλλη εβδομαδα Θεου θελοντος οι παραπανω θα ειναι στο ποστο οι αλλοι θα φακκα η καρδιά τους οπως την πελλη και οι υπολοιποι θα λαλουν αεις τους πελλους να βουρουν τα ορμανια!!! 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- kyriakos304
Re: Re:
Αι λαικ!Pathfinder έγραψε:Δηλαδη ετσι ωρα την αλλη εβδομαδα Θεου θελοντος οι παραπανω θα ειναι στο ποστο οι αλλοι θα φακκα η καρδιά τους οπως την πελλη και οι υπολοιποι θα λαλουν αεις τους πελλους να βουρουν τα ορμανια!!!
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Athos 1978
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Έπιασε κανενός το αυτί του, για τεράστιο τάισμα στην Διερώνα ?
Open mind for a different view.
- 682 GOLD E
- Full Member
εγω θα είμαι τσιαμέ ρε φίλε πρώτο τραπέζι πίστα με το αντιεροπορικό μου!Athos 1978 έγραψε:Έπιασε κανενός το αυτί του, για τεράστιο τάισμα στην Διερώνα ?

- Athos 1978
- Full Member
Πεεεεεεεεε πιάστε τον , ρεεε ξαναλαλω σου το η φάσσα θέλει σκαι βραστο ( ζεστό ) το σσιπεττι σου ε τα βράζει,682 GOLD E έγραψε:εγω θα είμαι τσιαμέ ρε φίλε πρώτο τραπέζι πίστα με το αντιεροπορικό μου!Athos 1978 έγραψε:Έπιασε κανενός το αυτί του, για τεράστιο τάισμα στην Διερώνα ?![]()
![]()
ε παγωμένα σσιονι όπως το party ice , κκελεττζζη ε βαρέθηκα κανει,
ρε Κύπρο πε του τίποτε .
Open mind for a different view.
- 682 GOLD E
- Full Member
ρεεεεε κομπρέσες κάμνουν τσιε βραστές κάμνουν τσιε κρύες! στον καφενέ μου έτσι λαλούν, εν τσιε να σου τα μαθαιννω ούλλα άτε!!Athos 1978 έγραψε:Πεεεεεεεεε πιάστε τον , ρεεε ξαναλαλω σου το η φάσσα θέλει σκαι βραστο ( ζεστό ) το σσιπεττι σου ε τα βράζει,682 GOLD E έγραψε:εγω θα είμαι τσιαμέ ρε φίλε πρώτο τραπέζι πίστα με το αντιεροπορικό μου!Athos 1978 έγραψε:Έπιασε κανενός το αυτί του, για τεράστιο τάισμα στην Διερώνα ?![]()
![]()
ε παγωμένα σσιονι όπως το party ice , κκελεττζζη ε βαρέθηκα κανει,
ρε Κύπρο πε του τίποτε .

- spyrosspyrou851
Μόλις μίλησα με το Μάριο και μου είπε ότι δεν θα πάει τελικά, άρα εκερτίσαν τα φιλικουτούνια
Ετοιμάζουμε τα 7αράκια

Ετοιμάζουμε τα 7αράκια

-
- Full Member
η αντιστροφη μετρηση κοντευει να τελειωσει................
η καρδια χτυπα δυνατα,κρυος ιδρωτας,ψυχοπαθειες,παρανοιες,παραισθησεις
5κπψ
η καρδια χτυπα δυνατα,κρυος ιδρωτας,ψυχοπαθειες,παρανοιες,παραισθησεις
5κπψ
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- MARIOSE
Σπύρο είπα σου, κόπιασε Τρόοδος να φάμε σούβλα και μπυρούες, να τζιμηθούμε πουκάτω που τους πεύκους τζιαί το κυνήγι του Αυγούστου εν κάμνει...spyrosspyrou851 έγραψε:Μόλις μίλησα με το Μάριο και μου είπε ότι δεν θα πάει τελικά, άρα εκερτίσαν τα φιλικουτούνια![]()
Ετοιμάζουμε τα 7αράκια

- spyrosspyrou851
MARIOSE έγραψε:Σπύρο είπα σου, κόπιασε Τρόοδος να φάμε σούβλα και μπυρούες, να τζιμηθούμε πουκάτω που τους πεύκους τζιαί το κυνήγι του Αυγούστου εν κάμνει...spyrosspyrou851 έγραψε:Μόλις μίλησα με το Μάριο και μου είπε ότι δεν θα πάει τελικά, άρα εκερτίσαν τα φιλικουτούνια![]()
Ετοιμάζουμε τα 7αράκια