Σαν το τρυωνι και το ορτυκι εν εχει στο καλοκαιρινο κυνηγι.Φασσα και πελλαρες

Ωπα ρεεε....
Καλα... καλα...μεν συρνετε αλλο , πειραζω σας

Ωσπου να σπασει το σφραγισμα λαλω σουmarinos.a έγραψε:εγώ δεν είμαι μανιακός της σιδηράς κυρίας (εύστοχο).
Απλά επεθύμησα το κυνήγι.
Και το ορτύκι αμα ειναι με συνοδεία σκυλιού φερμας προτιμώ το ΔΑΓΚΩΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ..ΦΙΛΕBreda Pegaso έγραψε:Φιλοι μου αν και δεν ειμαι απο αυτους τους original φασσαριδες πιστευω το πραγματικο φασσοκυνηγι γινεται μετα την 1η εξορμηση του καλοκαιριου απο ψαγμενους κυνηγους και σε τοπους μυστικους αλλα και σε γνωστους τοπους. Ειναι οπως στο ενδημικο που μετα τις πρωτες 3-4 εξορμησεις οι περιστασιακοι κυνηγοι καθουνται εσσω τους.
Αυτο το φασσοκυνηγι ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Και επισης μπορει να γινει και μεσα στο ενδημικο και στην τζιηκλα.
sotiris!129 έγραψε:το καλητερο ειναι να παεις μονος σου!
ετσι εκαταλαβα εγωγιατι αμαν βαρεθω φεφκο που το ποστο μου παω στον αλλο παρεα που επιαμε μαζι ζε οπως παντα μολις ταραξεις που το ποστο σου αρκεφκουν ζε περνουν τα πουλια που ζιαμε!
ενο μονος σου παεις ζιαμε κατα τες 1-2 την νυχτα οσπου να καμεις το ποστο σου, να παιξεις κανενα PSP η να πεσεις να ζυμιθεις λιο στο ποστο σου οσπου να ξυμεροσει ζε μετα που να αρκεψουν να ρεσουν ποσκολιεσε οσπου αντεξεις αντεξες!
αμαν παρεις αλλο μαζι σου μπορει να βαρεθει πιο γλιορα ζινος να αρκεψει να μουρμουρα να φιετε, να τον πιανει η γαινεκα τηλεγωνο πως θελει να παει θαλασσα ζε να σου μουρμουρα παλε...
γιαυτο μονος σου και παλε μονος σου