θελω τες να στεκουν χαμε ρε Μαριε μου...να μεν πιαινουμε τριφτοι όμως!!!!!!βλεπουμε και στην εκθεση....θα εχει σιουρα!MARIOSE έγραψε:Να βρέξει? Εν έσιει έτσι πράμα...![]()
![]()
Εν ρίσκο φίλε μου αλλά κάποτε αξίζει τον κόπο. Δώσε πρώτα το γυρό σου δακάτω.
Έπιασα πέρσι εγώ κάτι κινέζικες για το ψάρεμα, 20 ευρώ.
ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Σωστός γείτο μουBAIKAL TEAM έγραψε:θελω τες να στεκουν χαμε ρε Μαριε μου...να μεν πιαινουμε τριφτοι όμως!!!!!!βλεπουμε και στην εκθεση....θα εχει σιουρα!MARIOSE έγραψε:Να βρέξει? Εν έσιει έτσι πράμα...![]()
![]()
Εν ρίσκο φίλε μου αλλά κάποτε αξίζει τον κόπο. Δώσε πρώτα το γυρό σου δακάτω.
Έπιασα πέρσι εγώ κάτι κινέζικες για το ψάρεμα, 20 ευρώ.
- Pathfinder
Sold out

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
Αν θελεις αυτοκολλητο για την τσουτσου σου εμεινε μου ενα κομματιMARIOSE έγραψε:Όπως τα λέει ο θκιαμαντοπέζουνος είναι. Εμείς εδώκαμε πας τη προβληματική, είμαστε κάκτοι [emoji38]
Γείτο μου ναι, ήταν πρώτα στην κληματαριά στο Στρόβολο τζιαί μετά ήρτε κοντά μας όσπου τζιαί έκλεισε. Έπιασα πολλά πράματα που κοντά του όταν ήταν 50% τζιαί εμετάνιωσα που εν έπιασα τζιάλλα. Τωρά φέρνω από Αμερική gunskin τζιαί από Cabelas γάντια + μάλλινο σκουφί. Φέτος θα ντύνομαι πεύκος που πάνω ως κάτω. Αφού σκέφτομαι να βάψω παραλλαγή τζιαί το @@@@ μου για να μεν προδίδει το πόστο μου την ώρα που θα το φκάλλω για να κατουρήσω [emoji38] [emoji38]

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Εν κάμνει ρε Αλέξη το αυτοκόλλητο, προκαλεί πόνους άμα το φκάλλεις, εν να τη βάψω 

- Dimitris
χεχεχεχε!MARIOSE έγραψε:Εν κάμνει ρε Αλέξη το αυτοκόλλητο, προκαλεί πόνους άμα το φκάλλεις, εν να τη βάψω
Κτυπα της tatoo παραλλαγή τζιαι εγυρες τζιαι πίσω
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Pathfinder
Καμε την hydrodip...εν και της μοδας:)MARIOSE έγραψε:Εν κάμνει ρε Αλέξη το αυτοκόλλητο, προκαλεί πόνους άμα το φκάλλεις, εν να τη βάψω [emoji38]
-
- Full Member
Είρταμε τζε εμείς που τον περίπατο μας!!! 2ωρο περπάτημα έτσι τζε για την γυμναστική μας!! 3 σηκώματα πήρα και τα 3!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
τι επαρχια κυνηγας αν επιτρεπετε;
-
- Full Member
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:τι επαρχια κυνηγας αν επιτρεπετε;
Αμμόχωστο φίλε...Συγκεκριμένα Παραλίμνι!