Μην παραξενεύεστε που ειμαι τετοια ωρα στο φορουμ απλα ηθελα να σας πω το πονο μου για να φυγει απο πανω μου,μεχρι τις 11 σημερα επιασα το κοτα 5 περδικια 1 φραγκολινα α ναι και 1 ορτυκη,ηρθα σπιτι λεβεντης τα ξεντερισα και τα εβαλα στη καταψυξη. ειπα να ξεκουραστω λιγο και μετα να παω να γυρεψω κανενα λαγο για να συμπληρωθη και η ημερα με το κερασακι στη τουρτα. φορτωσα τα σκυλλια πηγα σε ενα τοπο που υπολογιζα να εχει,κατεβασα τα σκυλια και αρχισα,επι 2,30 ωρες οργωνα την περιοχη και τιποτα,και ειπα να αλλαξω τοπο και οπως ερχομουνα πισω τα σκυλλια πεθαμενα απο τον ηλιο και την κουραση πηγαν πιο μπροστα μου και εγω πηγα πισω τους σταματησαν και εβλεπε ο ενας τον αλλο,και ξαφνικα απο πισω μου πεταγετε ενας λαααατσος γυρισα μονομιας και του εσυρα μια 6 νουμερο 40 γραμμαρια(δεν τον εστισε η χαρτουτσια?) την εφαε πανω στο κωλο εφυγαν οι μαλλες του πεταξε και τα ποδια του πλευρο και νομισα οτι τον επιασα τα σκυλλια πισω του μονομιας ο λαγος εφερε το νου του σε κλασματα δευτερολεπτου και βρηκε τα ποδια του και ηταν γωνιασμα βουνου και μεχρι να του συρω την δευτερη μου ο λαγος εκλωσε το πλευρο.....πισω του τα σκυλλια εγω δεν ειδα που κατευθηνθεικε και το μονο που εκανα ειναι να παρακαλω να τον κρατουν τα σκυλλια και να τον φερνουν....μετα απο 5 λεπτα τα σκυλλια επεστρεψαν χωρις το λαγο....

Μς εκτιμηση Π.Σ