ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ

Απάντηση
WAFFEN
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφε την νικελ της rottweil θα την παιξω κι εγω φετος για 2η διοτι την δοκιμασαν καποιοι φιλοι και ηταν πολυ ευχαριστημενοι στις μακρινες αποστασεις. παντως εχει υψηλες ταχυτητες και αν πραγματι θα εχουμε αστατο καιρο τοτε θα πρεπει ναναι καλη.
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΡΗΤΗ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

ο Ονησιφορος και η παρεα του φιλε. ειναι η κοπελλα του απο κρητη και τα αδελφια της φανατικοι κυνηγοι. τι σημασια εχει ποιοι φιλοι μου.
VALENTINOS
Full Member

ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΗΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΗΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

Anthimos έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:ΤΑ ΝΙΚΕΛ ΣΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΛΔ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ. ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΥΒΔΟ. ΔΛΔ ΕΝΑ ΣΚΑΙ ΝΙΚΕΛ 4Νο ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟ ΕΝΑ 4Νο ΜΟΛΥΒΔΙΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΙ ΝΙΚΕΛ. ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΙΚΕΛ 36 gr HUNT ΤΗΣ ROTTWEIL. ΑΠΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΚΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ROTTWEIL ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΣΕ mm ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

Φιλε το "νικελ" ειναι επικαλυψη και δεν ειναι 100% νικελ το σκαι. Οπως και στα επιχαλκωμενα που ειναι '' βουτημενα σε χαλκο ετσι και με τα νικελ. Στα κανονικα σκαγια συνηθως γινετε επικαλυψη μεχρι 3% αντιμονιο και 7% αντιμονιο για τα σκοπευτικα. Ενα τεσσαρι σκαι παραμενει τεσσαρι επινικελλωμενο και διατηρα το ειδικο του βαρος αφου ουσιαστικα ειναι μολυβδηνο. Οντως δεν δέχετε παραμορφωσεις , εχει διατρητικοτητα αλλα πιο χαμηλη ροπη στα κοντινα. Όταν χρησιμοποιησα νικελ σκαγια για πέρδικα μεχρι τα 20 -25 μετρα προσεξα οτι ειχαν το μειονεκτημα να ξετρυπουν τα πουλια και να συνεχιζουν λιγα μετρα ζωντανα μεχρι να ππεσουν η να πέφτουν ζωντανα και ολογαιματα. Στα μακρινα δεν ειχα προβλημα και επισης η λογικη για ψηλωμενες φασσες και για λαγο μου ακουεται σωστη !!!!
ΦΙΛΕ ΑΝΘΗΜΕ ΤΑ ΝΙΚΕΛ THS ROTTWEIL ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΝΙΚΕΛ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SITE TOYS .
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε valentino ο φιλος μου αυτος πηγε με τοπακες κυνηγους και επαιξαν πανω απο 20 λαγους με το συγκεκριμενο φυσιγγιο.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Φίλε είσαι σίγουρος για το "όλο" νίκελ???
Μήπως αναφέρε στα φυσίγγια με Tungsten σκάγια
http://rws-munition.de/en/hunting/produ ... ml#!1/90/0
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφε τα tungsten ειναι αλλα και αλλα τα νικελ οπως λεει και η ιστοσελιδα τους. τα tungsten ειναι πανακριβα και οχι 10-12 ευρω οπως τα νικελ.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Οι άλλες που βρήκα είναι αυτές
http://rws-munition.de/en/hunting/produ ... #!64/410/0

αλλά λέει nickel-plated ...επικάλυψη νίκελ και όχι όλο νίκελ.
Αν δεν είναι αυτά βάλτε κανένα link να τα δούμε.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ 3 ΠΑΚΕΤΑ 36 HUNT SILVER SELECTION ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΩ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΟΨΑ ΣΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΝΙΚΕΛ. ΕΝΗΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”