ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ

Απάντηση
beaglesRhunters
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ

Δημοσίευση από beaglesRhunters »

FRANCHI έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ε Σωτηρη μαχουμε να διαβασω τι εγραψες αλλα σοβαρα εν φκενω που μεσα! Γραψε το ποιο καθαρα αν ενει! :mrgreen:
άκουσα πολλές παραλογίες ένα πράμα που παίζει ρολο είναι οι άυλοι του όπλου το "τσοκαρισμα" του όπλου
και μετά το πιστονάκι από το φυσίγγιο και όχι το ποσο "χροτρο" εν το σκάει εν για τους ανίδεους κοπελια εγώ έχω πας την κολάνα μου ούλο 6-7-8 για τον λαγό και 1-3 το "τσιοκαρισμα" μου 32 ιντζές όπλο περνώ τζάι ένα δυο 00 για κανένα που να δω που πολλά μακριά αν εν πάνω του τζάι με 6 που τες δυο σκάλες εν χαμέ δοκιμασμένο τζάι με 7 αν δεν σας περνα "παρετατε" να το παίζεται κυνήγι έπαιξα λαγό με ελέη τάπα 32 "γραμανια" "χαρτενι" 6 "αναμισι" σκάλα τζάι έπεσε τούτα που λαλητέ "φενουτε" μου κινεζικα

Σωτήρη θυμάσαι πιο χάρτενο eley φουσιέκκι 32γρ έπεξες, μήπως high velocity ή grand prix? Σε ρωτώ γιατί αυτά τα δύο τα έπεζα παλιά και δεν τα είδα ποτέ μου σε τάππα και χάρτενα..
elley grand prix νο.6 εχει εξω στο κουτι φασιανο φκενει χαρτενη με μαλλινη ταπα αλλα φιλε στο λαγο εν εχει αποτελεσμα αμα τον πεξεις πισοκολι.στα περδικια εν φοβερες το πρωι κα το απογευμα θελου γλικασια.περσι που επια να πιασο ηταν πλαστικες και εν μου πολλοαρεσαν ειπε μου οτι αλλαξαν τες αλλα καπιος φιλος ιπε μου οτι ακομα φκαλουντες απλα εν ειχε ο συγκεκριμενος που αγορασα
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφοι, καποιοι φιλοι μου πηγαν κυνηγι στην Κρητη για λαγο και χρησιμοποιησαν την νεα rottweil silver selection σε 36 και 40 γραμμαρια. ηταν πολυ ευχαριστημενοι με τους 22 λαγους που επαιξαν.
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

Για 2ο φυσίγγιο η LEPRE ΔΕΝ έσσιει λάθος στον λαγό-άποψη μου.
Κάμνει τον πατσιαούριν (τον κατατρυπάει για τους εξ Ελλάδος αναγνώστες ), αν μεν τον καλλικώσεις
(Η Βολή σου να είναι αλλού για αλλού) :D
Καλημέρα σας
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

WAFFEN έγραψε:συναδελφοι, καποιοι φιλοι μου πηγαν κυνηγι στην Κρητη για λαγο και χρησιμοποιησαν την νεα rottweil silver selection σε 36 και 40 γραμμαρια. ηταν πολυ ευχαριστημενοι με τους 22 λαγους που επαιξαν.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
BrowningGti
Full Member

Δημοσίευση από BrowningGti »

FOB 35GR SKAI 4 UHV POLLA DINATI ;)
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

victory 35g aspri.png
η καλυτερη χαρτουτσια για λαγο ρε παιδια παντοσ καιρου ειδικα σε 5 νουμερο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

;) ;)
andreasana210326 έγραψε:
victory 35g aspri.png
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

andreasana210326 έγραψε:
victory 35g aspri.png

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΜΕ ΤΑ BERETTA ΕΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ :lol: :lol: :lol:
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΠΙΑΣΤΕ BROWNING ΚΑΛΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... :lol: :lol: :lol:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Βαλεντινο το οπλο σου, ειναι με διευρυμενους αυλους; Η fop με ταππα καμνει για διευρυμενους;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”