Δειξε υπομονη κ αφηστον ππεζεβεγκηLAGOS έγραψε:Ηθικό δίδαγμα;;;Αχερκωτης έγραψε:Λαγος-Αχερκωτης 2-0
Σημερα αν κ με σκοπους περιπολο θαλαμοφυλακα καταφερε κ εφυγε..περιπου στο ιδιο σημειο εφυγε πισω απο εναν συνκυνηγο αλλα δεν πηγε μακρυα..μ δειχνουν οι σκυλοι την πορεια κ προχωρω..εμπαιναν εβγαιναν σε πυκνο ο κουμπαρος εκαμνε βολτες..αρχισε η μια σκυλα γαζωνε κ υπολογιζω εκοψαμε το καπου δαμε εκατσε..εγελασε της κ προχωρησε..ηβρε τα κ οδηγα με σε πυκνο με σπαλαθκιες κ σχοινιες χαμηλες..παει ερκεται καμποσο παιδεμα κ φερμα..βουρω παω κοντα φρρρρ μπαμ μπαμ κ τες 2 ο βλακας μεινισκω οφκερος κ βλεπω τον κουμπαρο αριστερα μ κυριος να με χαιρετα..η σκυλα πισω του αλλα ηταν αργα,.
Καθηγητης!
Λαγός 2016
-
- Full Member
Re: Λαγός 2016
- MARIOSE
Σημασία έχει ότι τον ήβρες Μιχάλη μου, θα έρτει η ώρα του φίλε. Έτσι είναι, τζίνοι μάχονται για τη ζωή τους, εν φυσικό να γίνονται αναγκαστικά καθηγητές
. Εμένα όποτε με ξεγελάσει θήραμα πολύ απλά χαμογελώ γιατί εφάνηκε πιο έξυπνο από εμένα. Αυτά είναι τα ωραία 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Άμμα τσινιάς λαό μεν παίζεις πέρτικους!!!LAGOS έγραψε:Ηθικό δίδαγμα;;;Αχερκωτης έγραψε:Λαγος-Αχερκωτης 2-0
Σημερα αν κ με σκοπους περιπολο θαλαμοφυλακα καταφερε κ εφυγε..περιπου στο ιδιο σημειο εφυγε πισω απο εναν συνκυνηγο αλλα δεν πηγε μακρυα..μ δειχνουν οι σκυλοι την πορεια κ προχωρω..εμπαιναν εβγαιναν σε πυκνο ο κουμπαρος εκαμνε βολτες..αρχισε η μια σκυλα γαζωνε κ υπολογιζω εκοψαμε το καπου δαμε εκατσε..εγελασε της κ προχωρησε..ηβρε τα κ οδηγα με σε πυκνο με σπαλαθκιες κ σχοινιες χαμηλες..παει ερκεται καμποσο παιδεμα κ φερμα..βουρω παω κοντα φρρρρ μπαμ μπαμ κ τες 2 ο βλακας μεινισκω οφκερος κ βλεπω τον κουμπαρο αριστερα μ κυριος να με χαιρετα..η σκυλα πισω του αλλα ηταν αργα,.
Καθηγητης!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Αριστε μ εν ξερω γτ τον επαιξα ειλικρινα..εν τα αντανακλαστικα;εν η μαλακια π με δερνει εν ξερω..
- sotiris!129
τουλαχιστον τον περτικο επιας τον να φαμε κανενα τραχανα οξα?Αχερκωτης έγραψε:Αριστε μ εν ξερω γτ τον επαιξα ειλικρινα..εν τα αντανακλαστικα;εν η μαλακια π με δερνει εν ξερω..
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Οξα..αλλα αν θελεις για τραχανα εχω
- sotiris!129
μπορει να εχει 4-5 αγωνιστικες να βαλω goal αλλα λιο κρεας εχω να βαλω μες την χυτρα ...Αχερκωτης έγραψε:Οξα..αλλα αν θελεις για τραχανα εχω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- andreasana210326
HEADSHOT...ΩΡΑΙΟΣsotiris!129 έγραψε:μπορει να εχει 4-5 αγωνιστικες να βαλω goal αλλα λιο κρεας εχω να βαλω μες την χυτρα ...Αχερκωτης έγραψε:Οξα..αλλα αν θελεις για τραχανα εχω
-
- Full Member
Πολυ το κρεας!
Ωραιος
Ωραιος
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ρε Σωτηράκι βάλε ρε κανένα που τους μεγάλους έβαλες τον πιο μιτσί
Προσέχουμε...για να έχουμε