Κυνηγι λαγου και πιθανη απαγορευση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Re: Κυνηγι λαγου και πιθανη απαγορευση

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

μετα που ερευνα.....οι αλεπουδες τρεφονται με........47% λαγους....23 % τρωκτικα......16% πουλια (αυγα).......14% απο μαντρες κτλ.......
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

dimitris savva έγραψε:ατε παρετατε και κανει . να γινουν ιδιωτικες περιοχες αφου μονο τα λεφτα εχουν αξια το κυνηγι τελειωσε και ο καθε ενας οποτε του συκωστει και θελει να παιξει λαγο να παει να πληρωσει να του ανοιξουν την κλουβα που εν να διαλεξει και κανει. αμαν θελει να παιξει περτικο να διαλεγει και ποιον. με τουτα ουλλα που συναφερνετε και γραφετε δαμεσα εμπλουτιζετε το νου τους τουτους που τα χειριζονται και εν να τα εβρετε μπροστα σας και δεν θα σας αρεσει.
εμενα ομως που ειναι τροπος ζωης αυτο με ενοχλει .

Eτσι φιλε, με τες μαλα... που ακουω που πολλους ηδιμονες του ιδους δαμεσα θα βουρουμεν τσε δεν θα συφτενουμεν
στο τελος.
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

Yiannis-007 έγραψε:μετα που ερευνα.....οι αλεπουδες τρεφονται με........47% λαγους....23 % τρωκτικα......16% πουλια (αυγα).......14% απο μαντρες κτλ.......
ΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ??ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ??
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

dimitris savva έγραψε:Οχι οπως τα εγραψα τα εννοω. Ηταν το απριλιατικο τρυγονι , ηταν οι τσιχλες τον μαρτη , το φλοπερ με το αμπελοπουλι και τωρα εν η σειρα του λαγου. Μπορει να μην με πειραξε τοσο η τρωικα αλλα τουτο εν να με πειραξει πολλα και εν να γυρευκω χωρα να παω οχι για λεφτα ουτε για δουλεια αλλα μονο για κυνηγι.
Καληνυχτα σας γιατι αυριο το πρωι εν να συναντηθω με τον φκιακα. (με τους σκυλους περιπατο οχι να παρεξηγησετε), εγω παντος ως τωρα εν ηβρα κανενα τεζαρισμενο μπορει οι δικοι μου να μεν πιανουν ψωφκιο μυρωδια και να μεν σας περιπεζουν και ειναι αλλου το προβλημα, και αν ειναι αυτο που βαλει ο νους μου απλος και μονο για να ικανοποιησουν καποιους εγω δεν θα τους ακολουθησω εν να πηγαινω .(μπεκατσα)
χαχαχα κυριε δημητρη εισαι κακος! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

stelios--- έγραψε:ΦΙΛΕ KYPROS ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΦΙΛΕ ΑΝΘΙΜΕ??ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ??ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ??Ελπίζω να είναι online σήμερα ο κ. Χατζηγέρου που γνωρίζω ότι είναι δεινός κυνηγός και ενδιαφέρεται πραγματικά για το θήραμα και όχι για την καρέκλα όπως νομίζουν πολλοί.?????
Στελιο τα ακουσα απο καποιον ανεπισημα που εχει προσβαση στις σκεψεις που γινονται. Τιποτε δεν αποφασιστηκε ακομα τουτο ειναι το σιγουρο και ο καθενας λεει οτι θελει. Και οτι συζητουμε εδω ειναι για χαρη συζητησης. Και εγω προσωπικα ξεκαθαριζω οτι διαφωνω με την απαγορευση οποιουδηποτε ειδως κυνηγιου στη κυπρο. Οφειλουν να καμνουν την δουλεια τους για να υπαρχει θηραμα για τους εντιμους κυνηγους...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

stelios--- έγραψε:
Yiannis-007 έγραψε:μετα που ερευνα.....οι αλεπουδες τρεφονται με........47% λαγους....23 % τρωκτικα......16% πουλια (αυγα).......14% απο μαντρες κτλ.......
ΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ??ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ??
απο ενα περιοδικο φιλε μου απο ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

αλλα οι δικοι μας δακατω εξαπολουσαν αλεπουδες αντι για λαγους
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.........ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΟΦΙΣΜΕΝΟ ΛΑΓΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟΥΣ......ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΚΑΤΣΙ-ΚΟΡΩΝΕΙΑ-ΠΕΤΡΑ-ΤΡΟΟΔΟΣ-ΑΜΙΑΝΤΟ.....ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50-60 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.............!!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

σε καμια χωρα δεν εφαρμοζουντε τα μετρα που εισιγιστε η που εισιγιτε το ταμειο θηρασ .μονο σε αναχρονιστικα καθεστοτα υπαρχει η απαγορευση για αυξυση του κυνηγιου .ολοι κανουν εργα και βοηθουν τα θηραματα τουσ να αυξυθουν .καταπολεμουν τισ αλεπουδεσ τα κορακοιδη δινουν τροφη εκει που χρειαζετε και νερο .φυσικα αυτα καναμε και εμεισ πριν χρονια μεχρι που οι οικολογοι δια νομου τα απαγορευσαν .μα ειναι δυνατον το 2013 να υπαρχει κυνηγοσ που να μην ξερει οτι ο λαγοσ ειναι πρωτοσ στη διατροφικη αλυσιδα τησ αλεπουσ οτι οι καρακαξεσ και οι κοραζινοι κατασπαραζουν αυγα και νεοσσουσ των περδικιων των φασσων και τρυγονιων η ημιμαθια ειναι χειροτερη απο την αμαθια ..και τι θα γινει δηλαδι αν μειωθουν οι εξορμισεισ ,πολυ απλο περισσοτερο φαει στισ αλεπουδεσ.καμια αυξυση στα θυραματα παρα μονο μειωση .αν ο παραγοντασ που μειωνοντε τα θηραματα δεν εξαλιφτει τοτε μονο μειωση των θηραματων θα εχουμε .αυτο συβενει τα τελευταια χρονια στη κυπρο και αυτο θα συμβενει δυστυχοσ μεχρι μια μερα να μασ σταματισουν το κυνηγι .οι οικολογοι δουλευουν με προγραμα θα μασ το κλισουν το κυνηγι .ειμαστε η μονη χωρα στην ευρωπη μπορει και παγκοσμια μαζι με την ελλαδα που οι οικολογοι διαχιριζουντε το κυνηγι μασ .και ειμαστε και οι μονεσ χωρεσ που εχουμε καθε χρονο μειωση στα θηραματα . οριμενοι νομοι που περασαν οι οικολογοι με τουσ αχαπαρουσ βουλευτεσ μασ ειναι η αλεπου εφυγε απο τα θηρευσιμα και εγινε θιρευσιμη κατοπιν ειδικησ αδειασ .την προστασια τησ την διαχειριση τησ δεν την εχει το υπουργειο εσωτερικο που υπαγετε και το ταμειο θηρασ αλλα στο υπουργειο γεωργιασ στο τμημα περιβαλλοντοσ .υπευθινοι για να δωθει αδεια για καταπολεμισει ειναι οι οικολογοι .τα καρακοιδοι απο επιβλαβει περασαν στα θυρευσιμα ειδη και τιχανουν τησ ιδιασ φροντιδασ και διεποντε απο τουσ ιδιουσ νομουσ οπωσ και στα αλλα θυραματα γιαυτο περνουμε αδεια κατα παρεκλιση που παλε η επιστιμονικη επιτροπη και ο επιτροποσ περιβαλλοντοσ που ειναι οικολογοι πρεπει να δωσουν τη συγκαταθεση τουσ .απαγορευση απριλιατικου κυνηγιου παλε οι οικολογοι προτοστατισαν .απαγορευση να εχουμε στο σπιτι ζωντανα θηραματα περδικεσ λαγουσ φασσεσ οτι τρυγονια τζικλεσ οτι θηραματα υπαρχουν στουσ βιοτοπουσ μασ απαγορευετε να τα εχουμε σπιτι λεσ και τα αλλα δεν ειναι κριμα να ειναι στην αιχμαλωσια ,απαγορευση αεροβολου και φλοπερ .κλισιμο τησ αδειασ του σεπτεβρι οκτοβρι για τουσ στρουθουσ ,απαγορευμενεσ περιοχεσ με ορια χοματοδρομουσ και δρομουσ για να κλεινουν πιο μεγαλεσ περιοχεσ και πολλα αλλα που θελουν ωρεσ να τα αναφερουμε . το αποτελεσμα πιο ηταν εκλισαν τοσεσ εξορμισεισ εκλισαν τοσεσ περιοχεσ και τιποτα δεν εγινε .σκοποσ τουσ ειναι να κλεισουν το κυνηγι και θα τα καταφερουν .ακουσατε ποτε καποιον απο το κομμα των οικολογων να πει τιποτα για τη λαθροθηρια εγω ποτε μου γιατι η λαθροθηρια η αλεπου και τα κορακοιδοι ειναι αφτα που θα φεπουν το επιθιμιτο αποτελεσμα για αυτουσ να μειωθουν τα θηραματα και να μειωσουν τισ εξορμισεισ μεχρι που να μσ το σταματισουν .πολλοι θα αδιαφορισουν και δεν θα φκαλουν την αδεια θα σταματισουν το κυνηγι .καποτε ο περδικησ ειπε οτι 50000 κυνηγοι ειναι πολλοι πρεπει να λιανουν .να απαγορευτη να περνουν τα παιδια τουσ κθνηγι μαζι τουσ για να μην γινοντε νεοι κυνηγοι .ατε και σεισ τωρα πεσατε στη παγιδα τουσ και ζητατε μειωσεισ εξορμιεσεων .και του χρονου φιλοι μου που παλε μιωση θα εχουμε παλε θα ζητατε μειωσεισ εξορμισεων ?απαγορευση του κυνηγιου για ενα χρονο και δυο και οταν εχει μειωση παλε τι θα γινει .εχει 10 χρονια εβαλαν μασ οι οικολογοι και φακουμεν γυρο που ενα λακο οσπου να πεσουμε μεσα .το κυνηγι δεν φερνη μειωση των θηραματων αλλα ανανεωση .ΑΛΕΠΟΥ ,ΚΟΡΑΚΟΙΔΗ ΛΑΘΡΟΘΥΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΗ αμαν τα απαιτισουμε αυτα τα θηραματα θα αυξιθουν μεσα σε δυο τρια χρονια .μεν πεφτετε σε παγιδεσ των οικολογων και το συμαντικο να μην ειμαστε διασπασμενοι μεταξυ μασ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”