Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.

Απάντηση
sotiris NIKOLAOU

Re: Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

kai sorry paidia apo kinito grafo giauto kai den grafo ellinika
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:kai sorry paidia apo kinito grafo giauto kai den grafo ellinika
sotiris NIKOLAOU έγραψε:akoma kati gia polous edomesa an itan h azila pouza tha pouziaze to 95 tis ekaton
Συγχωρεμένος!
Αφού εκατάλαβες ότι εν που αζουλέφκω (άσχετα ότι εν τζιηνηώ λαό, ούτε έχω σιήλλο) εν θα το συνεχίσω...
Εγώ είμαι ο πελλός που ενεκατώθηκα. Απολογούμαι...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

ε Κουτσοφτερ εν θελω να ασχοληθω εν πρεπει να φκαλω το κσυλο μυο εξω γιατι εν να προσηκωνουνται? και για να καταλαβεις ησμερα 3 σηκωματα 1 στης βουρκα και στην περιοχη που ημουν αλλοι κυνηγοι σηκωσαν ακομα 4 και πηραν 2 ουλοι μουνταριστοι και μεγαλοι λαγοι τυχαιο?
sotiris NIKOLAOU

beaglemania έγραψε:ε Κουτσοφτερ εν θελω να ασχοληθω εν πρεπει να φκαλω το κσυλο μυο εξω γιατι εν να προσηκωνουνται? και για να καταλαβεις ησμερα 3 σηκωματα 1 στης βουρκα και στην περιοχη που ημουν αλλοι κυνηγοι σηκωσαν ακομα 4 και πηραν 2 ουλοι μουνταριστοι και μεγαλοι λαγοι τυχαιο?
"φιλεμου" εγώ είμαι άσχετος ρε δεν κατέχω από λαγούς αλλα είναι η 8 συνεχόμενη χρονια που κλείνω την σεζόν με πάνω από 30 τυχαίο θέλω να με μαθού φαίνεται και δεν "σικονου" με κουβέντα εν ούλοι καθηγητές
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
sotiris NIKOLAOU

LAGOS έγραψε:Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
φιλε λάγκε δεν είπα έπαιξα τους περισσοτερους σε όλοι την κύπρο αλλα για δυο άτομα που κυνηγάμε είμαστε που τους πολλά καλους και κάτι ακόμα λόγο τις δουλειάς μου γεωργοκτηνοτρόφος βλέπω τόσους λαγούς που σχεδόν κανένας άλλος δεν βλέπει αλλα εσύ έχεις μεγαλύτερη
sotiris NIKOLAOU

τζάι μιαν ερώτηση μες την κουτσή πεζής τον εγώ πάντως "πλεζιαρο" τους
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:τζάι μιαν ερώτηση μες την κουτσή πεζής τον εγώ πάντως "πλεζιαρο" τους
τα πλεζιαρισματα εν μετα το τζινη Σωτηρη μου, και του χρονου να τους διπλασιαεις.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

dimitris savva έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:τζάι μιαν ερώτηση μες την κουτσή πεζής τον εγώ πάντως "πλεζιαρο" τους
τα πλεζιαρισματα εν μετα το τζινη Σωτηρη μου, και του χρονου να τους διπλασιαεις.
κριμας την κελλεν μαστρε εκαταστρεψες το καλητερο κομματι :( !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

LAGOS έγραψε:Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
μπραβο ρε λαγε εδωσες την καλυτερη απαντηση :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”