Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.
Re: Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.
kai sorry paidia apo kinito grafo giauto kai den grafo ellinika
- Koutsofteros
- Full Member
sotiris NIKOLAOU έγραψε:kai sorry paidia apo kinito grafo giauto kai den grafo ellinika
Συγχωρεμένος!sotiris NIKOLAOU έγραψε:akoma kati gia polous edomesa an itan h azila pouza tha pouziaze to 95 tis ekaton
Αφού εκατάλαβες ότι εν που αζουλέφκω (άσχετα ότι εν τζιηνηώ λαό, ούτε έχω σιήλλο) εν θα το συνεχίσω...
Εγώ είμαι ο πελλός που ενεκατώθηκα. Απολογούμαι...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
-
- Full Member
ε Κουτσοφτερ εν θελω να ασχοληθω εν πρεπει να φκαλω το κσυλο μυο εξω γιατι εν να προσηκωνουνται? και για να καταλαβεις ησμερα 3 σηκωματα 1 στης βουρκα και στην περιοχη που ημουν αλλοι κυνηγοι σηκωσαν ακομα 4 και πηραν 2 ουλοι μουνταριστοι και μεγαλοι λαγοι τυχαιο?
"φιλεμου" εγώ είμαι άσχετος ρε δεν κατέχω από λαγούς αλλα είναι η 8 συνεχόμενη χρονια που κλείνω την σεζόν με πάνω από 30 τυχαίο θέλω να με μαθού φαίνεται και δεν "σικονου" με κουβέντα εν ούλοι καθηγητέςbeaglemania έγραψε:ε Κουτσοφτερ εν θελω να ασχοληθω εν πρεπει να φκαλω το κσυλο μυο εξω γιατι εν να προσηκωνουνται? και για να καταλαβεις ησμερα 3 σηκωματα 1 στης βουρκα και στην περιοχη που ημουν αλλοι κυνηγοι σηκωσαν ακομα 4 και πηραν 2 ουλοι μουνταριστοι και μεγαλοι λαγοι τυχαιο?
- LAGOS
- Full Member
Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
φιλε λάγκε δεν είπα έπαιξα τους περισσοτερους σε όλοι την κύπρο αλλα για δυο άτομα που κυνηγάμε είμαστε που τους πολλά καλους και κάτι ακόμα λόγο τις δουλειάς μου γεωργοκτηνοτρόφος βλέπω τόσους λαγούς που σχεδόν κανένας άλλος δεν βλέπει αλλα εσύ έχεις μεγαλύτερηLAGOS έγραψε:Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
τζάι μιαν ερώτηση μες την κουτσή πεζής τον εγώ πάντως "πλεζιαρο" τους
τα πλεζιαρισματα εν μετα το τζινη Σωτηρη μου, και του χρονου να τους διπλασιαεις.sotiris NIKOLAOU έγραψε:τζάι μιαν ερώτηση μες την κουτσή πεζής τον εγώ πάντως "πλεζιαρο" τους
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
κριμας την κελλεν μαστρε εκαταστρεψες το καλητερο κομματιdimitris savva έγραψε:τα πλεζιαρισματα εν μετα το τζινη Σωτηρη μου, και του χρονου να τους διπλασιαεις.sotiris NIKOLAOU έγραψε:τζάι μιαν ερώτηση μες την κουτσή πεζής τον εγώ πάντως "πλεζιαρο" τους

- πανικος
μπραβο ρε λαγε εδωσες την καλυτερη απαντησηLAGOS έγραψε:Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....