Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.
- Koutsofteros
- Full Member
Re: Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.
Αφού εν τους αφήννετε να πνάσουν ρε κοπέλια...ήνταλως να μεν προσηκώννουνται οι λαοί?
Άυριο εννα τον δεις που το μίλι....(αν τον δεις..)
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
auto pou les den exei sxesi re file mes se teliasmena tzai fkalou mountaristous afiste ta gallika kai tis anoites dikeologiesKoutsofteros έγραψε:Αφού εν τους αφήννετε να πνάσουν ρε κοπέλια...ήνταλως να μεν προσηκώννουνται οι λαοί?
apla den tha einai ekei gia ton logo oti tora pou dexete piesi allasi sinexos perioxi kathe fora pou dexete piesi
- Koutsofteros
- Full Member
Απόλυτα λογικό! Μες τα ττελιασμένα που να πάει ο γέριμος? Ξέρει την περιοχή του τζαι ξέρει ότι η μόνη του άμυνα είναι .. μείνει τζιαμέ που είναι, τζαι μετά να ρέξει τον σιήλλο σε βούρος... Αφού όπου τζαι αν παει εννα τον έβρουν. Μιαν φορά επήα σε έτσι τόπο, τζαι οι λαοί ήταν πας τα δεντρά...!sotiris NIKOLAOU έγραψε: auto pou les den exei sxesi re file mes se teliasmena tzai fkalou mountaristous afiste ta gallika kai tis anoites dikeologies
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
-
- Full Member
!ΕΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΣΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΝΤΑΡΚΑ ΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!Koutsofteros έγραψε:Απόλυτα λογικό! Μες τα ττελιασμένα που να πάει ο γέριμος? Ξέρει την περιοχή του τζαι ξέρει ότι η μόνη του άμυνα είναι .. μείνει τζιαμέ που είναι, τζαι μετά να ρέξει τον σιήλλο σε βούρος... Αφού όπου τζαι αν παει εννα τον έβρουν. Μιαν φορά επήα σε έτσι τόπο, τζαι οι λαοί ήταν πας τα δεντρά...!sotiris NIKOLAOU έγραψε: auto pou les den exei sxesi re file mes se teliasmena tzai fkalou mountaristous afiste ta gallika kai tis anoites dikeologies
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
pali den katalaves to teliasmeno htan paradigma gia na katalavete poson akuro en touto me tin piesi piesi pou to piran oloi oi asxeti kai to pipilousiKoutsofteros έγραψε:Απόλυτα λογικό! Μες τα ττελιασμένα που να πάει ο γέριμος? Ξέρει την περιοχή του τζαι ξέρει ότι η μόνη του άμυνα είναι .. μείνει τζιαμέ που είναι, τζαι μετά να ρέξει τον σιήλλο σε βούρος... Αφού όπου τζαι αν παει εννα τον έβρουν. Μιαν φορά επήα σε έτσι τόπο, τζαι οι λαοί ήταν πας τα δεντρά...!sotiris NIKOLAOU έγραψε: auto pou les den exei sxesi re file mes se teliasmena tzai fkalou mountaristous afiste ta gallika kai tis anoites dikeologies
re paidia mathete pente vasika kai oxi ta asxeta pou sas lene autoi pou poulane skilia kai h thira pou den kseri pos na paradexti oti den kani douleia me tous lathrothires
ksipnateeeeeeeeeeeee
kai min to paizete epistimones giati den to exete
- Koutsofteros
- Full Member
ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ! Με το συμπαθκιον τζιολας!
Κάποια πράματα εν κοινή λογική, τζαι έννεν ενάγκη να έσιεις διδαχτορικό να τα καταλάβεις! Τα χτηνά εν χτηνά! Ώσπου δέχουνται πίεση, εννα δημιουργούν μηχανισμούς να επιβιώσουν!
Είπες μου για το ττελιασμένο, απάντησα σου! Αν έκαμες λάθος στο παράδειγμα, ΛΑΘΟΣ δικό σου.
Ούτε επικαλέστηκα ότι ξέρω που λαούς αλλά επαναλαμβάνω ότι κάποια πράματα εν στην ΛΟΓΙΚΗ! (όσων έχουν τουλάχιστον!)Αν δεν δυμφωνείς, δικαίωμα σου..αλλά εκφράστου με λλιότερο "τουπέ" αν θέλεις την εκτίμηση... Εσείς εκάμετε το ρητό "Όσο ζω μαθαίνω" σε "Ξέρω τα ούλλα τζαι ποιος σας γ..μεί"
Κάποια πράματα εν κοινή λογική, τζαι έννεν ενάγκη να έσιεις διδαχτορικό να τα καταλάβεις! Τα χτηνά εν χτηνά! Ώσπου δέχουνται πίεση, εννα δημιουργούν μηχανισμούς να επιβιώσουν!
Είπες μου για το ττελιασμένο, απάντησα σου! Αν έκαμες λάθος στο παράδειγμα, ΛΑΘΟΣ δικό σου.
Ούτε επικαλέστηκα ότι ξέρω που λαούς αλλά επαναλαμβάνω ότι κάποια πράματα εν στην ΛΟΓΙΚΗ! (όσων έχουν τουλάχιστον!)Αν δεν δυμφωνείς, δικαίωμα σου..αλλά εκφράστου με λλιότερο "τουπέ" αν θέλεις την εκτίμηση... Εσείς εκάμετε το ρητό "Όσο ζω μαθαίνω" σε "Ξέρω τα ούλλα τζαι ποιος σας γ..μεί"
Τωρά αν βάλω το βίντεο κλιπ εννά φταίω ;;; 

file mou otan epimenete se pragmata telios akura kai epimenete sinexos enw 50 zwes na zisete den tha dite oute tous misous pou exw di se mia zwhKoutsofteros έγραψε:ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ! Με το συμπαθκιον τζιολας!
apla epimenete oti exete dikeo se auto exete apolito adiko to prosikoma tou lagou ginete giati kumithike se entelos nea koutasi giati eprosikothi mia fora kai eglitose kai tote to kani kai poles fores logo morfologias tou edafous
alla oxi apo piesi apo ta skilia
gia na katalafis an kunigisis ena prosikomenw me megali diksi sto telos tha kripsi kai prepi na ton kountisou pou ton kolo gia na petaxti kai exou to pio eukolo peksimo giati logo piesis skeutete na kripsi perki glitosi apla pragmata
akoma kati gia polous edomesa an itan h azila pouza tha pouziaze to 95 tis ekatonKoutsofteros έγραψε:Αφού εν τους αφήννετε να πνάσουν ρε κοπέλια...ήνταλως να μεν προσηκώννουνται οι λαοί?