Λαγός - Σεζον 2010

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: Λαγός - Σεζον 2010

Δημοσίευση από kypros »

μου διαφευγει το ονομα αυτης τησ αρρωστιας αλλα εχω διαβασει για αυτην σε ενα παλαιοτερο περιοδικο. ειναι φουσκαλιδες πανω στα διαφορα οργανα και αν θυμαμαι καλα ειναι ακυνδινο για τον ανθρωπο αλλα μην βασιστηται σε αυτο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

ε admi μα σίουρα ε που την σιηπεθκιά σας που επέθανε όξα ε που ήρτε η ώρα του :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sniper
Full Member

Δημοσίευση από sniper »

admin έγραψε:o λαγός που παίξαμε σήμερα πρέπει να είχε αρρώστια κοιτάξτε πώς ήταν τα σωθηκά του
Καλημερα σε ολους!
Παιξαμε και εμεις περσι ενα λαγο με το ιδιο προβλημα. Τον πηρα στο κτηνιατρο και μου ειπε οταν τον μαγειρεψω να του φωναξω να τον φαμε παρεα!
Εγω τελικα τον χαρισα! Αυτος που τον εφαγε παντως ειναι μια χαρα!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

λαλείς να ήθελε να αυτοκτονήσει :lol: :lol: τσαμέ που εκάθετουν φίλε μου ήθελε πολύ μαστορκάν να τον έβρουν οι σχίλοι αλλά εάν σας πω΄ενα λαλείτε ότι περιπέζω σας. Τέλοσπάντων θα το πώ και όποιος θέλει πιστεύκει. Επιάμε την μαλαή του που τον δρόμο επήρε μας η σκύλα μέσα σε ένα πυκνό πευτσαιρό και ακολούθως σε ένα χωματόδρομο απο εκεί σε μια πλεύρα και εσταμάταν η μαλαή έξω που την αυλή ενός σπίτι ( εξοχικού) Η σκύλα έλεγξε για μαλαή περιμετρικά απο το σπίτι πάνω κάτω σε κάτι όχτους τίποτε μαλαή μόνο έξω απο την αυλή του σπιτιού. Πήγαμε και εμείς τσαμε και κάναμε διάφορες αναλύσεις. Φεύκει η σκυλα μπαίνει μές τα δέκα πόθκια του εξοχικού περνά που την βεράντα με τα κεραμικά πάει που πίσω τσαι μουντάρει τον κουτσομένο μές τον φραμό του σπιτιού με το τέλι. Θωρούμε τον έρκετε σφαίρα έξω που το σπίτι. Επεριμέναν μεν τον να φκεί του την αυλή να μεν φάει κανένα σκάι το σπίτι τσαι επαίξα με τον :idea: Εκάθε τους μές το βάθος πίσω στο σπίτι τσαι επέχτηκε τσαμέ που τον κρατά ο Μίτσος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
costas++

Δημοσίευση από costas++ »

admin έγραψε:λαλείς να ήθελε να αυτοκτονήσει :lol: :lol: τσαμέ που εκάθετουν φίλε μου ήθελε πολύ μαστορκάν να τον έβρουν οι σχίλοι αλλά εάν σας πω΄ενα λαλείτε ότι περιπέζω σας. Τέλοσπάντων θα το πώ και όποιος θέλει πιστεύκει. Επιάμε την μαλαή του που τον δρόμο επήρε μας η σκύλα μέσα σε ένα πυκνό πευτσαιρό και ακολούθως σε ένα χωματόδρομο απο εκεί σε μια πλεύρα και εσταμάταν η μαλαή έξω που την αυλή ενός σπίτι ( εξοχικού) Η σκύλα έλεγξε για μαλαή περιμετρικά απο το σπίτι πάνω κάτω σε κάτι όχτους τίποτε μαλαή μόνο έξω απο την αυλή του σπιτιού. Πήγαμε και εμείς τσαμε και κάναμε διάφορες αναλύσεις. Φεύκει η σκυλα μπαίνει μές τα δέκα πόθκια του εξοχικού περνά που την βεράντα με τα κεραμικά πάει που πίσω τσαι μουντάρει τον κουτσομένο μές τον φραμό του σπιτιού με το τέλι. Θωρούμε τον έρκετε σφαίρα έξω που το σπίτι. Επεριμέναν μεν τον να φκεί του την αυλή να μεν φάει κανένα σκάι το σπίτι τσαι επαίξα με τον :idea:
ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΝΕΧΤΙΠΙΣΕ ΤΙΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΚΑΛΙ ΠΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ :D .ΑΣΤΙΕΦΚΟΥΜΕ ΕΤΙΧΕΜΑΣ ΤΣΙΕ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ :D Ι ΑΡΟΣΤΙΑ ΝΟΜΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΙΔΙΟΣΙ 1 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΛΑΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΣΧΙΤΟ ΕΝΙΚΣΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΣ.ΕΠΙΣΙΣ ΚΙΡΙΕ ΑΔΜΙΝ ΕΠΑΡΑΝΟΜΙΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΙΓΙ ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙ 500 ΜΕΤΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙΚΕΜΕΝΙ ΠΕΡΙΟΧΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙΚΙΕΣ :D ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΙΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 501 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΚΣΕΤΕ :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

αι ρε πάει ο καθένας βρίσκει μια μούτη του βουνού τσι χτίζει πάνω τσαι μετά κόφκουν το τσινή στην περιοχή μάλιστα οι παραπάνο εν παράνομοι χωρίς άδεια οικοδομής και αυθαίρετα που χτίζουν κάνουν και βόθρους και μολύνουν και τα υπογεια στρώματα . Εν σχιπεθκια που θέλουν :twisted:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

admin βαλε ξανα την φωτογραφια!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ok
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

costas++ έγραψε:ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΝΕΧΤΙΠΙΣΕ ΤΙΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΚΑΛΙ ΠΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ :D .ΑΣΤΙΕΦΚΟΥΜΕ ΕΤΙΧΕΜΑΣ ΤΣΙΕ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ :D Ι ΑΡΟΣΤΙΑ ΝΟΜΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΙΔΙΟΣΙ 1 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΛΑΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΣΧΙΤΟ ΕΝΙΚΣΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΣ.ΕΠΙΣΙΣ ΚΙΡΙΕ ΑΔΜΙΝ ΕΠΑΡΑΝΟΜΙΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΙΓΙ ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙ 500 ΜΕΤΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙΚΕΜΕΝΙ ΠΕΡΙΟΧΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙΚΙΕΣ :D ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΙΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 501 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΚΣΕΤΕ :D

+1000

Χτυπησα και εγω λαγο που ειχε οπως τις φουσκαλιδες στα εντερα, νομιζω ειναι εντερικη κοκκιδιωση (υπαρχει και υπατικη) προερχεται απο την ελλειψη καθαρου νερου ή μαλλον απο την καταναλωση μολυσμενου νερου.
Ο παππους μου ελεγε οτι οταν ο λαγος ειχε φουσκαλλιδες στα εντερα και στο συκωτι, οτι ηταν ανυδρος...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω εχει ενα μηνα που δεν επια τζινι λογω προσωπικων προβληματων, και πιο πριν 3 Κυριακες που επια εκαλλικωσα τα παντα!!!

Γιαυτο αν καταφερω και παω την Κυριακη, ας μου τον φερμαρει η σκυλα,Ας τον κουτσισω......και εν πειραζει εαν εχει φουσκαλλουες,....................... εαν εχει εννα τες φκαλω, εαν δεν εχει εννα του τες βαλω.....αρκει να πιασω τον λαο να σπασω τουτην την ατυχια που με δερνει φετος :x

Αν δειτε καμιαν αγγελεια που καμια σιηλλου που πουλα τον μαστρο της γιατι εν κουτσια, να πιασει τζιε τζινη τιποτε μεσ το στομα της, εννα η δικη μου : :lol:

Τελοςπαντων

Αριστε μοντελλουιν ο Μητσιος αα :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”