Λαγός - Σεζον 2010

Απάντηση
pampos
Full Member

Re: Λαγός - Σεζον 2010

Δημοσίευση από pampos »

φιλε δεν δικαιουτε να πουλαει,και να τον καταγκειλεις.κατι σαν τουτουσ που λαθροθηρουν και δεν βρισκουμε θηραμα μετα τι πρωτη κυριακι....πιου να το πις....
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

ειμαστε για κλαματαααααααααα εγω κατοικω ανθουθπολη 500 μετρα πιο κατω εχει αστυνομικο σταθμο ελεοοοοςςς
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΝ ΠΟΥΛΑ ΛΑΓΟΥΣ ΠΡΟΣ 60 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΩΤΑ . ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙ .
ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ?? :evil:
ΟΣΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΘΟΙΡΕΣ. :evil: :evil:

ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΛΑ.
οχι ρε φιλε δεν δικαιουτε και καλα εκαμες που το ειπες....
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

λαγους εχει πολλους φτανει να εχεις σκυλους ;) και φυσικα καναν καλο τοπο που να μεν κυνηγουν πολλοι. Παντος ρε κοπελια ουλοι παραπονιουνται οτι εν εχει λαγους ε πως να πιασουν αφου οι σκυλοι τους μονο αμαν εχει κυνηγι φκαινουν στο βουνο ουτε ενα εκπαιδευτικο εν τους παιρνουν πως να αποκτησουν οι σκυλοι εμπειρια? για να μπορουν να φκαλουν λαγους? φετος πολλα καλα παμε χτες ακομα 1 λαγο το απογευμα το πρωι δεν πηγαμε :)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πως παει φετος ο λαγος μεχρι στιγμής; με την ξηρασια κλπ;

οι λαγοκυνηγοι του site να μας πουν τις αποψεις τους.

εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχει θηραμα αλλα οταν καποιος εχει μετρια σκυλια τα πραματα δυσκολευκουν πολλα, λογω του καιρου. (στον καλο τζιαιρο δυσκολευκουνται!, τζιαι θα φκαλουν τωρα;;; :D ) Τωρα εκεινοι που εχουν καλα σκυλια να μας δαιφωτισουν καλυτερα.

Εν μας κανει η ξηρασια υπαρχουν κι αλλων ειδων τριχωτα! βλέπε ποντικες!
Για λαγο ατε ως τις 8-9! μετα κανενας τυχαιος, ή να εισαι πολλά κοντα του και να τον ευρει ο σκυλος με τον αέρα. 'η να πεταχτεί μόνος του.

Εγω ακούω και περιπτωσεις ότι λαάρηδες καθαρόαιμοι δυσκολεύκουνται και παίζουν εκείνοι που πασειν στο περτικο τυχαία!

όταν βρεξει ομως θα αλλάξουν τα πράματα...

Σχόλια και απόψεις.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Breda Pegaso έγραψε:Πως παει φετος ο λαγος μεχρι στιγμής; με την ξηρασια κλπ;

οι λαγοκυνηγοι του site να μας πουν τις αποψεις τους.

εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχει θηραμα αλλα οταν καποιος εχει μετρια σκυλια τα πραματα δυσκολευκουν πολλα, λογω του καιρου. (στον καλο τζιαιρο δυσκολευκουνται!, τζιαι θα φκαλουν τωρα;;; :D ) Τωρα εκεινοι που εχουν καλα σκυλια να μας δαιφωτισουν καλυτερα.

Εν μας κανει η ξηρασια υπαρχουν κι αλλων ειδων τριχωτα! βλέπε ποντικες!
Για λαγο ατε ως τις 8-9! μετα κανενας τυχαιος, ή να εισαι πολλά κοντα του και να τον ευρει ο σκυλος με τον αέρα. 'η να πεταχτεί μόνος του.

Εγω ακούω και περιπτωσεις ότι λαάρηδες καθαρόαιμοι δυσκολεύκουνται και παίζουν εκείνοι που πασειν στο περτικο τυχαία!

όταν βρεξει ομως θα αλλάξουν τα πράματα...

Σχόλια και απόψεις.

φιλε breda pegaso συμφωνω απολυτα μαζι σου.Οχι πως ειμαι τζαι κανενας λααρης top :lol: αλλα τα πραγματα φετος ειναι ακριβος οπος τα λες.Δηλ αν βγεις στο βουνο θα βρεις βερβελιες διαφορων ειδων φρεσκες πραγμα που διχνει οτι υπαρχουν διαφορων ηλικιων λαγουδακια στην περιοχη αλλα λογω ξηρασιας κριβονται στο πυκνο και πολλες φορες περναμε απο πανω με τα σκυλακια μας και δεν τους βρισκουμε.Η ζεστη και το ξηρο εδαφος δυσκολεβει αφανταστα τα σκυλια να δουλεψουν (φανταστειτε τι χωμα αναπνεουν τα καημενα)φυσικα οκ εφκαλαμεν λιγους λαγους επεξαμεν και λιγους ,απλα παλι ακουγωντε τα μεγαλα νουμερα απο παρεες των 15-20 ατομων και προκαλουν αυτη τη σιγχιση .Νομιζω σε γεννικες γραμμες λαγοι βρεθουντε αλλα με ετσι καιρο τα πραγματα ειναι δυσκολα τοσο για τα σκυλια αλλα και για τους ιδιους τους κυνηγους ,το εδαφος ειναι πολυ ολισθηρο και η ζεστη δεν σε αφινει να κυνηγισεις πιο πολλες ωρες, τα φυδια σφυρουν ακομα...
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

λαγους παρα πολλους εχει φτανει να εχεις σκυλια καθε εξορμηση παιρνουμε λαγους γιατι τα σκυλια μας ειναι εμπειρα και συνηθισαν την υγρασια :D
fraggolinas
Full Member

Δημοσίευση από fraggolinas »

Ρε κοπελια εγο ωσ τορα με τον κολλιτο μου παμε καλα εβκαλαμε 19 λαους και επιασαμε τουσ 11 μαζι εννοειτε :D
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

fraggolinas έγραψε:Ρε κοπελια εγο ωσ τορα με τον κολλιτο μου παμε καλα εβκαλαμε 19 λαους και επιασαμε τουσ 11 μαζι εννοειτε :D
Ε μπραβο σας ρε κοπελια αν επιατε 11 λαους 2 πλασματα
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

o λαγός που παίξαμε σήμερα πρέπει να είχε αρρώστια κοιτάξτε πώς ήταν τα σωθηκά του
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”