Λαγός - Σεζον 2010
-
- Full Member
Re: Λαγός - Σεζον 2010
φιλε δεν δικαιουτε να πουλαει,και να τον καταγκειλεις.κατι σαν τουτουσ που λαθροθηρουν και δεν βρισκουμε θηραμα μετα τι πρωτη κυριακι....πιου να το πις....
-
- Full Member
ειμαστε για κλαματαααααααααα εγω κατοικω ανθουθπολη 500 μετρα πιο κατω εχει αστυνομικο σταθμο ελεοοοοςςς
- tracker686
- Full Member
οχι ρε φιλε δεν δικαιουτε και καλα εκαμες που το ειπες....ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΝ ΠΟΥΛΑ ΛΑΓΟΥΣ ΠΡΟΣ 60 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΩΤΑ . ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙ .
ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ??![]()
ΟΣΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΘΟΙΡΕΣ.![]()
![]()
ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΛΑ.
-
- Full Member
λαγους εχει πολλους φτανει να εχεις σκυλους
και φυσικα καναν καλο τοπο που να μεν κυνηγουν πολλοι. Παντος ρε κοπελια ουλοι παραπονιουνται οτι εν εχει λαγους ε πως να πιασουν αφου οι σκυλοι τους μονο αμαν εχει κυνηγι φκαινουν στο βουνο ουτε ενα εκπαιδευτικο εν τους παιρνουν πως να αποκτησουν οι σκυλοι εμπειρια? για να μπορουν να φκαλουν λαγους? φετος πολλα καλα παμε χτες ακομα 1 λαγο το απογευμα το πρωι δεν πηγαμε 

- Breda Pegaso
Πως παει φετος ο λαγος μεχρι στιγμής; με την ξηρασια κλπ;
οι λαγοκυνηγοι του site να μας πουν τις αποψεις τους.
εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχει θηραμα αλλα οταν καποιος εχει μετρια σκυλια τα πραματα δυσκολευκουν πολλα, λογω του καιρου. (στον καλο τζιαιρο δυσκολευκουνται!, τζιαι θα φκαλουν τωρα;;;
) Τωρα εκεινοι που εχουν καλα σκυλια να μας δαιφωτισουν καλυτερα.
Εν μας κανει η ξηρασια υπαρχουν κι αλλων ειδων τριχωτα! βλέπε ποντικες!
Για λαγο ατε ως τις 8-9! μετα κανενας τυχαιος, ή να εισαι πολλά κοντα του και να τον ευρει ο σκυλος με τον αέρα. 'η να πεταχτεί μόνος του.
Εγω ακούω και περιπτωσεις ότι λαάρηδες καθαρόαιμοι δυσκολεύκουνται και παίζουν εκείνοι που πασειν στο περτικο τυχαία!
όταν βρεξει ομως θα αλλάξουν τα πράματα...
Σχόλια και απόψεις.
εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχει θηραμα αλλα οταν καποιος εχει μετρια σκυλια τα πραματα δυσκολευκουν πολλα, λογω του καιρου. (στον καλο τζιαιρο δυσκολευκουνται!, τζιαι θα φκαλουν τωρα;;;

Για λαγο ατε ως τις 8-9! μετα κανενας τυχαιος, ή να εισαι πολλά κοντα του και να τον ευρει ο σκυλος με τον αέρα. 'η να πεταχτεί μόνος του.
Εγω ακούω και περιπτωσεις ότι λαάρηδες καθαρόαιμοι δυσκολεύκουνται και παίζουν εκείνοι που πασειν στο περτικο τυχαία!
Σχόλια και απόψεις.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:Πως παει φετος ο λαγος μεχρι στιγμής; με την ξηρασια κλπ;
εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχει θηραμα αλλα οταν καποιος εχει μετρια σκυλια τα πραματα δυσκολευκουν πολλα, λογω του καιρου. (στον καλο τζιαιρο δυσκολευκουνται!, τζιαι θα φκαλουν τωρα;;;) Τωρα εκεινοι που εχουν καλα σκυλια να μας δαιφωτισουν καλυτερα.
Σχόλια και απόψεις.
φιλε breda pegaso συμφωνω απολυτα μαζι σου.Οχι πως ειμαι τζαι κανενας λααρης top

-
- Full Member
λαγους παρα πολλους εχει φτανει να εχεις σκυλια καθε εξορμηση παιρνουμε λαγους γιατι τα σκυλια μας ειναι εμπειρα και συνηθισαν την υγρασια 

-
- Full Member
Ρε κοπελια εγο ωσ τορα με τον κολλιτο μου παμε καλα εβκαλαμε 19 λαους και επιασαμε τουσ 11 μαζι εννοειτε 

- panayiotis
- Full Member
Ε μπραβο σας ρε κοπελια αν επιατε 11 λαους 2 πλασματαfraggolinas έγραψε:Ρε κοπελια εγο ωσ τορα με τον κολλιτο μου παμε καλα εβκαλαμε 19 λαους και επιασαμε τουσ 11 μαζι εννοειτε
HUNTING FOR EVER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
o λαγός που παίξαμε σήμερα πρέπει να είχε αρρώστια κοιτάξτε πώς ήταν τα σωθηκά του
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε