Λαγός - Σεζον 2010

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Re: Λαγός - Σεζον 2010

Δημοσίευση από tracker686 »

NIKOLAS έγραψε:
winchester έγραψε:περσινη χρονιά στο εξωτερικό!! μακάρι φετος ολοχρονα να κτυπεισω αυτους τους λαγους που κτυπησα σε μια μερα
ρε φιλε φενετε οραια φαση!!!! σε πιαν χωραν επιες? επηρες και το οπλο σου?νομιζω εμάς τους καημενους που εν βρησκουμεν θηραμα δακατω εν να μας φανει παραδεισος ποτζι!!![/quot

ειναι παραδεισος φιλε μου οντως,ναι πηρα το οπλο μου και τα κανωνεισε ολα ο φιλος μου που ξαναπειγε πολλες φορες δεν ξερω την διαδικασια,εγω απλα πληρωσα :D και το κυνηγη ειναι στην Ουγγαρία....
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

μπραβο ρε οποιοι και να ειστε.....εισαστε μεγαλοι κυνηγοι εσεις!
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

το ερωτημα ειναι αφησαν τον λαγο η οχι..
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

σε σημερινη εξοδο με το αυτοκινητο χωρις σκυλια για ευνοητους λογους στο χορο που λεμε να παμε για κυνηγι για αποφαση παγανιας με τη παρεα καταλαβαμε οτι για τους περισοτερους οι ευνοητοι λογοι δεν ειναι ευνοητοι...

7 μερες πριν το κυνηγι ολοι συνεχιζουν να εκδραμουν κανονικα με 27 σκυλους η καθε παρεα για να καμουν τους σκιλους τέλια ρομποτ που δεν τους φευγει τιποτε...

και ροτω ... να τους καμετε ρομποτ για να κυνηγουν τι????? και που??? που δεν εμεινε πλαγια και βουνο που να μην το επελαναν που τον ιουλιο και ακομα συνεχιζουν....

καμνουν σαν να και θα τους εκπεδευσουν για να πανε την κυριακη στη ρουμανια να κυνηγισουν.

δυστιχως αυτη η μοδα με τουσ σκυλους (εξου και ο νεος ορος "σσιλλαριες" σε συνδιασμο με την ελληψη εγκεφαλου απο πολους καταντησε σε μαστιγα για τις περιοχες.

τα θηραματα ακουνε αυτοκινητο και ξεκινουν τροχαδι και εκει που εβλεπες τον αυγουστο λαγους και περδικια τωρα ειναι νεκρη φυση...

το συνδρομο της στερησης που κανει τουσ παντες να ειναι ανασφαλεις θα καταστρεψει και αυτο το κυνηγι οπως εκανε και με το κυνηγι τισ φασσας το καλοκαιρι...

πρεπει επιγοντος να απαγορευτουν οι εξοδοι και να αλλαξει ο νομος για να επιτρεπετε μονο σε νεκρες ζωνες και τελιασμενα η αλλα ελεγχωμενα.

δεν σεβομαστε το θηραμα ουτε στα στοιχειοδη...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
MaRiOs Pa
Full Member

Δημοσίευση από MaRiOs Pa »

Παιδιά ακούσετε πόσοι λαγοί περίπου κτυπήθηκαν την πρώτη κυριακή περιοχή Βυζακιάς-Κουτραφά :?: :?: :?:
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

7-8 επεχτηκαν στην ταλα με κισσονεργα 2 εξορμησεις,πιου να το πεις?
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΝ ΠΟΥΛΑ ΛΑΓΟΥΣ ΠΡΟΣ 60 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΩΤΑ . ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙ .
ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ?? :evil:
ΟΣΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΘΟΙΡΕΣ. :evil: :evil:

ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΛΑ.
marinos mx8
Full Member

Δημοσίευση από marinos mx8 »

εχτές τεταρτη εγώ με το τζίροι μου σε μια περιοχή τις πάφου
καλά καλά όσο τζίε εξημέρωνε ήμαστουν μονη μας παστή μούτι
αέρας πολλά δυνατός επερνεν τους τόπους σε μια φάση όπως εκαρτερουσα να ξημερώσει γυρίζω je θωρώ τον κουμπάρο απέναντι να μασιετε να fki παστή μούτι με την ησυχία του
e εγώ μακριά ενεμπορουν να του σύρο εφώναξα του jiri μου nadi αν αίσχη κανένα ζίνιο jιάμε κοντά να του φωνάξουμε να το παίξει jίνος
τελικά ενισιεν κανένα empirazi όμως εν καλή je η εικόνα του που μακριά :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”