ρε μιχάλη πια περιοχή εν τούτη? τσε κάπου την ξέρωaxerkwtis έγραψε:
εν ξερω ο φιλος τι αποτελεσμα ειχε τελικα αλλα το δικο μου εν τουτο σημερα!!!εν να δυσκολευτητε λιο αλλα νομιζω εν να τον δειτε
Ειναι πολυ εξυπνος η εγω πολυ ασχετος?
- APOLLON_1
Re: Ειναι πολυ εξυπνος η εγω πολυ ασχετος?
EPANIEL POWER
!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
λογω του οτι ειχεν αλλον στην περιοχη δεν πηγαμε εκει αυριο πρωι πρωι θα παμε ωραιος ο Αχερκωτης 

-
ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΙΑΖΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΞΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΥΡΩΝ.

ηταν ο μονος τροπος να φανει λιο πιο ευκολα μαστρε μου αφου και οκ εχει και μεγαλα ατομα μες το φορουμ να τα βοηθησουμε λιο να μεν φκαλουν τα μα8κια τους..αλλα εμεις οι Μιχαληες εν εχουμε προβλημα εν για τους αλλους που λεμε..

-
ΠΑΩ ΤΖΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟΥΣ .

-
ΠΑΝΙΚΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ.

- GRIGORIS
- Full Member
ρε φιλε οι λαοι ξερουν γραμματα. ετυχε μου να προσικοστη χαλουπα χαλουπα να πιασει το χωραφι το καθαρο και να κοντοσταθει μεσα σε μια ομαδα με 4-5 περδικια( φετος η κουβεντα). Το ειδα με τα ματια μου, αν μου το ελεγε αλλος δεν θα το πιστευα. Μολις ειδα τουτο το θεαμα εθυμιθικα μερικουσ πινακεστου κυνιγιου, εκαμα μια να φκαλω φοτο αλλα ειμουν τοσο ενθουσιασμενοσ με το θεαμα που εμεινα στην σκεψη.... οσοι δν το πιστεψετε ελπιζω μια μερα να ειστε τοσο τυχεροι να το δειτε...
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Πανικο μου ακομα να το συνηθισω..εχω ακομα ωστε να φτασω αλλα βιντεο που βλεπουμε με την μελισσα την Μαγια πχ..Πανικος Setter έγραψε:
ΤΑΡΑΞΕ ΤΖΙΑΙ ΛΙΟ , ΕΜΕΙΝΕΣ ΤΖΙΑΜΕ ΠΑΛΟΥΤΖΙ![]()