Φιλοι,
θα ήθελα να έχω τις απόψεις σας κατα πόσο επιρεάζει τον λαγό το κλαφόυνισμα που ακολουθεί ο σκύλλος τον ντορο-μαλαι.
Κλαφούνισμα πάνο στην μαλαί-ντορο πόσο επηρεάζει!!
- GiorgosT
- Full Member
Κλαφούνισμα πάνο στην μαλαί-ντορο πόσο επηρεάζει!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Re: Κλαφούνισμα πάνο στην μαλαί-ντορο πόσο επηρεάζει!!
o RAI εν ειδικος πας τουτον το θεμα. παραδιδει ρεσιταλ η σιηλλουα του Τεταρτη, Κυριακη! 

-
- Full Member
ρε φιλε το κλαφουνισμα για μενα στο ντορο ειναι το σημα κατατεθεν του λαγοσκυλου επηρεαζει σε ενα βαθμο αν που την ωρα που πιασουν την μαλαη οι σκυλοι λασουν γιατι νιωθει πολυ πιεση ο λαγος και προσηκωνετε αν λασει στα τελευταια και πιο φρεσκα ιχνη του λαγο το σκυλι βρηκες το ΛΑΓΟΣΚΥΛΟ 

- Rai
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΟΥGiorgosT έγραψε:Φιλοι,
θα ήθελα να έχω τις απόψεις σας κατα πόσο επιρεάζει τον λαγό το κλαφόυνισμα που ακολουθεί ο σκύλλος τον ντορο-μαλαι.
ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΡΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΡΗΣΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- GiorgosT
- Full Member
Σύμφωνο και εγώ. Εξαρτάτε από τον κάθε λαγό αν τον σήκωσαν πχ 6 φορές οι σκύλοι πάντα θα προσηκώνετε αν έμεινε στην κούτσα του και πέρασαν σκύλοι κυνηγοί και δεν τον ενόχλησαν δεν θα προσηκωστεί.Rai έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥGiorgosT έγραψε:Φιλοι,
ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΡΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΡΗΣΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS