f3 blaser κυνηγετικό

Απάντηση
chr34
Full Member

f3 blaser κυνηγετικό

Δημοσίευση από chr34 »

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Θα ήθελα την γνώμη σας για το f3 blaser κυνηγετικό.
Ευχαρηστω.
chr34
Full Member

Re: f3 blaser κυνηγετικό

Δημοσίευση από chr34 »

Γεια σε όλους.
Δεν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες (αποδόσεις στο κυνήγι ,τυχών προβλήματα) για αυτό το όπλο;
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

682 έγραψε:πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη
Ενδιαφέρομε για αυτό το όπλο αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιων που το έχουν.
Έχω ακούσει για κάποια προβλήματα με τον μηχανισμό της σκανδάλης, αληθεύουν;
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

chr34 έγραψε:
682 έγραψε:πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη

Φιλαρα αν γουσταρεις το οπλο και διαθετεις τα χρηματα πιαστο τζαι δεν εχει λαθος. Ο μηχανισμος της σκανδαλης ειναι τοσο απλος ( ειναι μηχανικος) που και ενα μικρο προβληματακι να εχει, που αμφιβαλλω , ειμαι σιγουρος οτι φτιαχνεται , αν και δεν νομιζω να υφισταται πρόβλημα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

Anthimos έγραψε:
chr34 έγραψε:

Φιλαρα αν γουσταρεις το οπλο και διαθετεις τα χρηματα πιαστο τζαι δεν εχει λαθος. Ο μηχανισμος της σκανδαλης ειναι τοσο απλος ( ειναι μηχανικος) που και ενα μικρο προβληματακι να εχει, που αμφιβαλλω , ειμαι σιγουρος οτι φτιαχνεται , αν και δεν νομιζω να υφισταται πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Είμουν το καλοκαίρι στο σκοπευτήριο και είχεν 1 Γερμανό με τούτο το όπλο !!! F3 Blaser , μόλις το έπιασα στα χέρια μου εν το ένιωθα !!! Πολύ ωραίο όπλο , λίγο ακριβό αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλημα στο μηχανισμο της σκανδάλης :o
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Φιλε :!: Καλησπερα :)
Ειμαι απο τους πρωτους που αγορασα αυτο το οπλο παρα το γεγονος οτι μια ζωη ημουν, και ειμαι, φανατικος των FCS25.
Οντως η πρωτη παρτιδα που βγηκε στην αγορα παρουσιασε καποια μικρα προβληματα τα οποια οι Γερμανοι ελυσαν ΑΜΣΩΣ με δικα τους εξοδα.
Σημερα κατεχω μοντελλα της νεας γεννιας και μπορω να σου τα συστησω ανεπιφυλακτα. Το μεγαλυτερο τους ΑΤΟΥ ειναι ο ανθρωπος που τα φερνει.
Αν σου αρεσουν και θα παρεις η δικη μου συμβουλη ειναι να παρης μετρα με το TRY GUN και να επενδυσης σε κοντακκι στα μετρα σου.
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Φιλε :!: Καλησπερα :)
Ειμαι απο τους πρωτους που αγορασα αυτο το οπλο παρα το γεγονος οτι μια ζωη ημουν, και ειμαι, φανατικος των FCS25.
Οντως η πρωτη παρτιδα που βγηκε στην αγορα παρουσιασε καποια μικρα προβληματα τα οποια οι Γερμανοι ελυσαν ΑΜΣΩΣ με δικα τους εξοδα.
Σημερα κατεχω μοντελλα της νεας γεννιας και μπορω να σου τα συστησω ανεπιφυλακτα. Το μεγαλυτερο τους ΑΤΟΥ ειναι ο ανθρωπος που τα φερνει.
Αν σου αρεσουν και θα παρεις η δικη μου συμβουλη ειναι να παρης μετρα με το TRY GUN και να επενδυσης σε κοντακκι στα μετρα σου.
Kαλησπερα .
Εχεις το κυνηγετικό , στο κυνήγι τι λεει;
Ξέρεις περίπου ποσά στοιχίζει το όπλο με κοντάκι custom ;
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Ναι. Εχω Κυνηγετικο με κοντακκι στα μετρα μου.
Για τιμη, που ειναι πολυ σχετικη με το σκαλισμα που θα επιλεξης και την ποιοτητα του ξυλου, καλυτερα να μιλησης με τον Κο Αλεξη που τα εισαγει.
Εκεινο που μπορω να σε διαβεβαιωσω ειναι οτι κατεχει το θεμα σωστα (οχι κουτουραδες τζι'αδρωπιες τζιαι λαφαζανιες).
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”