f3 blaser κυνηγετικό
-
- Full Member
f3 blaser κυνηγετικό
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Θα ήθελα την γνώμη σας για το f3 blaser κυνηγετικό.
Ευχαρηστω.
Θα ήθελα την γνώμη σας για το f3 blaser κυνηγετικό.
Ευχαρηστω.
-
- Full Member
Re: f3 blaser κυνηγετικό
Γεια σε όλους.
Δεν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες (αποδόσεις στο κυνήγι ,τυχών προβλήματα) για αυτό το όπλο;
Δεν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες (αποδόσεις στο κυνήγι ,τυχών προβλήματα) για αυτό το όπλο;
-
- Full Member
πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη
-
- Full Member
Ενδιαφέρομε για αυτό το όπλο αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιων που το έχουν.682 έγραψε:πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη
Έχω ακούσει για κάποια προβλήματα με τον μηχανισμό της σκανδάλης, αληθεύουν;
- Anthimos
- Moderator
chr34 έγραψε:Ενδιαφέρομε για αυτό το όπλο αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιων που το έχουν.682 έγραψε:πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη
Φιλαρα αν γουσταρεις το οπλο και διαθετεις τα χρηματα πιαστο τζαι δεν εχει λαθος. Ο μηχανισμος της σκανδαλης ειναι τοσο απλος ( ειναι μηχανικος) που και ενα μικρο προβληματακι να εχει, που αμφιβαλλω , ειμαι σιγουρος οτι φτιαχνεται , αν και δεν νομιζω να υφισταται πρόβλημα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Ευχαριστώ.Anthimos έγραψε:chr34 έγραψε:Ενδιαφέρομε για αυτό το όπλο αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιων που το έχουν.682 έγραψε:πολυ καλο και ποιοτικο οπλο που θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο!! τσουζεi λιο η τιμη αλλα ενα οπλο για μια ζωη
Φιλαρα αν γουσταρεις το οπλο και διαθετεις τα χρηματα πιαστο τζαι δεν εχει λαθος. Ο μηχανισμος της σκανδαλης ειναι τοσο απλος ( ειναι μηχανικος) που και ενα μικρο προβληματακι να εχει, που αμφιβαλλω , ειμαι σιγουρος οτι φτιαχνεται , αν και δεν νομιζω να υφισταται πρόβλημα.
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Είμουν το καλοκαίρι στο σκοπευτήριο και είχεν 1 Γερμανό με τούτο το όπλο !!! F3 Blaser , μόλις το έπιασα στα χέρια μου εν το ένιωθα !!! Πολύ ωραίο όπλο , λίγο ακριβό αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλημα στο μηχανισμο της σκανδάλης 

Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
-
- Full Member
Φιλε
Καλησπερα
Ειμαι απο τους πρωτους που αγορασα αυτο το οπλο παρα το γεγονος οτι μια ζωη ημουν, και ειμαι, φανατικος των FCS25.
Οντως η πρωτη παρτιδα που βγηκε στην αγορα παρουσιασε καποια μικρα προβληματα τα οποια οι Γερμανοι ελυσαν ΑΜΣΩΣ με δικα τους εξοδα.
Σημερα κατεχω μοντελλα της νεας γεννιας και μπορω να σου τα συστησω ανεπιφυλακτα. Το μεγαλυτερο τους ΑΤΟΥ ειναι ο ανθρωπος που τα φερνει.
Αν σου αρεσουν και θα παρεις η δικη μου συμβουλη ειναι να παρης μετρα με το TRY GUN και να επενδυσης σε κοντακκι στα μετρα σου.

Ειμαι απο τους πρωτους που αγορασα αυτο το οπλο παρα το γεγονος οτι μια ζωη ημουν, και ειμαι, φανατικος των FCS25.
Οντως η πρωτη παρτιδα που βγηκε στην αγορα παρουσιασε καποια μικρα προβληματα τα οποια οι Γερμανοι ελυσαν ΑΜΣΩΣ με δικα τους εξοδα.
Σημερα κατεχω μοντελλα της νεας γεννιας και μπορω να σου τα συστησω ανεπιφυλακτα. Το μεγαλυτερο τους ΑΤΟΥ ειναι ο ανθρωπος που τα φερνει.
Αν σου αρεσουν και θα παρεις η δικη μου συμβουλη ειναι να παρης μετρα με το TRY GUN και να επενδυσης σε κοντακκι στα μετρα σου.
-
- Full Member
Kαλησπερα .EVANTHIS LOIZOU έγραψε:ΦιλεΚαλησπερα
![]()
Εχεις το κυνηγετικό , στο κυνήγι τι λεει;
Ξέρεις περίπου ποσά στοιχίζει το όπλο με κοντάκι custom ;
-
- Full Member
Ναι. Εχω Κυνηγετικο με κοντακκι στα μετρα μου.
Για τιμη, που ειναι πολυ σχετικη με το σκαλισμα που θα επιλεξης και την ποιοτητα του ξυλου, καλυτερα να μιλησης με τον Κο Αλεξη που τα εισαγει.
Εκεινο που μπορω να σε διαβεβαιωσω ειναι οτι κατεχει το θεμα σωστα (οχι κουτουραδες τζι'αδρωπιες τζιαι λαφαζανιες).
Για τιμη, που ειναι πολυ σχετικη με το σκαλισμα που θα επιλεξης και την ποιοτητα του ξυλου, καλυτερα να μιλησης με τον Κο Αλεξη που τα εισαγει.
Εκεινο που μπορω να σε διαβεβαιωσω ειναι οτι κατεχει το θεμα σωστα (οχι κουτουραδες τζι'αδρωπιες τζιαι λαφαζανιες).