FRANCHI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

FRANCHI

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Θα ήθελα κάποια σχόλια για τα πιο πάνω όπλα. Άκουσα ότι ο αντιπρόσωπος δίνει μεγάλη σημασία στον σωματότυπο του πελάτη και ότι είναι ο μοναδικός που ασχολείται τόσο πολύ ώστε ο πελάτης να πάρει όπλο στα μέτρα του μπόρει κάποιος να μας απαντήσει αν αληθεύει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ) :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: FRANCHI

Δημοσίευση από admin »

demetris-demetriou έγραψε:Θα ήθελα κάποια σχόλια για τα πιο πάνω όπλα. Άκουσα ότι ο αντιπρόσωπος δίνει μεγάλη σημασία στον σωματότυπο του πελάτη και ότι είναι ο μοναδικός που ασχολείται τόσο πολύ ώστε ο πελάτης να πάρει όπλο στα μέτρα του μπόρει κάποιος να μας απαντήσει αν αληθεύει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ) :D
Φίλε προσωπικά δέν το γνωρίζω αυτό αλλά ο κάθε ένας που αγοράζει όπλο πρέπει ο ίδιος να ξέρει ποιό όπλο του κάθεται και ποιό όχι δέν αγοράζεις ποτέ ένα όπλο που να μην είναι είτε ακριβώς είτε κοντά στα μέτρα σου.. Εάν ο αντιπρόσωπος αυτός που λές το κάνει αυτό μπράβο του
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Θέλω την άποψη σας για το Frachi Falconet το προηγούμενο μοντέλο με αυλούς 18.5 το έχει κάποιος τι λέει τι φυσίγγια χρησιμοποιεί , έχει κάποιες ιδιαιτερότητες;
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

έχω εγώ παλιό franchi falconet αν ξέρει κάποιος τον αντιπρόσωπο να μου δώσει κάποιο τηλ. γιατί έσπασε το ποδαράκι
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ 99518748
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ . ΑΡΙΣΤΕ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ FALCONET TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΙΝΤΖΕΣ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ . ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ ΟΠΛΟ , VALUE FOR MONEY
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

σε ευχαριστώ φίλε Λούη
I believe half of what I see and nothing of what I hear
costas++

Δημοσίευση από costas++ »

αν μπορει καπιος να μου πι που μπορω να εβρω παρακοντακο του μπαικαλ Λεμεσο θα του ειμουν υποχρεος
costas++

costas++ έγραψε:αν μπορει καπιος να μου πι που μπορω να εβρω παρακοντακο του μπαικαλ Λεμεσο θα του ειμουν υποχρεος
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Ίσως να έχει ο Γιώργος ή ο Ευαγόρας
costas++

Costas_ έγραψε:Ίσως να έχει ο Γιώργος ή ο Ευαγόρας
thenks
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”