FRANCHI
- demetris-demetriou
- Full Member
FRANCHI
Θα ήθελα κάποια σχόλια για τα πιο πάνω όπλα. Άκουσα ότι ο αντιπρόσωπος δίνει μεγάλη σημασία στον σωματότυπο του πελάτη και ότι είναι ο μοναδικός που ασχολείται τόσο πολύ ώστε ο πελάτης να πάρει όπλο στα μέτρα του μπόρει κάποιος να μας απαντήσει αν αληθεύει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ) 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: FRANCHI
Φίλε προσωπικά δέν το γνωρίζω αυτό αλλά ο κάθε ένας που αγοράζει όπλο πρέπει ο ίδιος να ξέρει ποιό όπλο του κάθεται και ποιό όχι δέν αγοράζεις ποτέ ένα όπλο που να μην είναι είτε ακριβώς είτε κοντά στα μέτρα σου.. Εάν ο αντιπρόσωπος αυτός που λές το κάνει αυτό μπράβο τουdemetris-demetriou έγραψε:Θα ήθελα κάποια σχόλια για τα πιο πάνω όπλα. Άκουσα ότι ο αντιπρόσωπος δίνει μεγάλη σημασία στον σωματότυπο του πελάτη και ότι είναι ο μοναδικός που ασχολείται τόσο πολύ ώστε ο πελάτης να πάρει όπλο στα μέτρα του μπόρει κάποιος να μας απαντήσει αν αληθεύει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ)
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Θέλω την άποψη σας για το Frachi Falconet το προηγούμενο μοντέλο με αυλούς 18.5 το έχει κάποιος τι λέει τι φυσίγγια χρησιμοποιεί , έχει κάποιες ιδιαιτερότητες;
Προσέχουμε...για να έχουμε
- FRANCHI
- Full Member
έχω εγώ παλιό franchi falconet αν ξέρει κάποιος τον αντιπρόσωπο να μου δώσει κάποιο τηλ. γιατί έσπασε το ποδαράκι
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ 99518748
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ . ΑΡΙΣΤΕ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ FALCONET TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΙΝΤΖΕΣ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ . ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ ΟΠΛΟ , VALUE FOR MONEY
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ . ΑΡΙΣΤΕ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ FALCONET TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΙΝΤΖΕΣ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ . ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ ΟΠΛΟ , VALUE FOR MONEY
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- FRANCHI
- Full Member
αν μπορει καπιος να μου πι που μπορω να εβρω παρακοντακο του μπαικαλ Λεμεσο θα του ειμουν υποχρεος
costas++ έγραψε:αν μπορει καπιος να μου πι που μπορω να εβρω παρακοντακο του μπαικαλ Λεμεσο θα του ειμουν υποχρεος
-
- Full Member
Ίσως να έχει ο Γιώργος ή ο Ευαγόρας