Extended chokes

Απάντηση
ALEXIS
Full Member

Re: Extended chokes

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ.
ΕΧΩ ΕΝΑ"FABARM"ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ 24" ΚΑΙ PORTED(ΤΡΥΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΝΝΕΣ KAI TRIBERE)2,6 ΚΙΛΑ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ
ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥ ΤΣΟΚ(ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ)
ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦOΑ ΣΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ
ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΒΙΔΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ(ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ)
ΤΟ ΔΕ ΜΕΣΕΟ (PORTED)ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ(ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟ)ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΛΩΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ(ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΑ ΤΣΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ BRILEY USA.
ΑΥΤΑ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ
cypher
Full Member

Δημοσίευση από cypher »

μιλωντας για chokes γνωριζει κανεις πιο ειδος της Briley ταιριαζει για το Beretta ultralight και απο που μπορω να τα προμηθευτω?
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ RHINO. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ 2-2 ΚΑΙ 3-3. ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (DEGWEED, THOMSON, FAULDS).
MOY TA ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΜΟΥ . ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΕΚΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΞΙΦΤΕΡΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΕΛΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ .
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ BRILEY ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ .
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ .
ΦΙΛΙΚΑ
LOUIS SETTER
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

LOUIS SETTER έγραψε:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ RHINO. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ 2-2 ΚΑΙ 3-3. ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.
MOY TA ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΜΟΥ . ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΕΚΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΞΙΦΤΕΡΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΕΛΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ .
ΦΙΛΙΚΑ
LOUIS SETTER
Φιλε Λουι τα RHINO τα δοκιμασες και στο σκοπευτηριο? Εχουν πιο κλειστες κατανομες?
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

n3ktar έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ RHINO. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ 2-2 ΚΑΙ 3-3. ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
LOUIS SETTER
Φιλε Λουι τα RHINO τα δοκιμασες και στο σκοπευτηριο? Εχουν πιο κλειστες κατανομες?

Φιλε μιλας γι αυτα ?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

file loui ti oplo ehis ? pia rhino chck hrisimopias? ta ported/compedition i ta sport ?
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Hercules έγραψε:
n3ktar έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ
LOUIS SETTER

Φιλε μιλας γι αυτα ?
ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .
ΜΕ ΜΙΡΟΚΟΥ 9000
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
cypher
Full Member

Δημοσίευση από cypher »

το θεμα ειναι να μην δινουν πιο κλειστες κατανομες. Τα briley το κανουν αυτο. Δεν ξερω οι αλλες μαρκες ή τα Rhino που αναφερει ο louis
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φιλε Λουι τα RHINO τα δοκιμασες και στο σκοπευτηριο? Εχουν πιο κλειστες κατανομες?[/quote]

Φιλε μιλας γι αυτα ?[/quote]
ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .
ΜΕ ΜΙΡΟΚΟΥ 9000[/quote]

Φίλε Λούι μπορείς να μας πείς απο πού τα παράγγειλες?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σχετικά με εξωτερικά τσοκάκια και μετά από δοκιμές που έχω κάνει σας δειδω τις ποιο κάτω πληροφορίες. Σε δοκιμές που έκανα στα 36μ με το κανονικό εσωτερικό Τσοκ και με εξωτερικό τσόκ με briley (μαύρο) με τρύπες, χρησιμοποιώντας το 5* και 3* τσοκάκι με τα αντίστοιχα εσωτερικά. Τα αποτελέσματα που έδωσαν ηταν τα έξης. Το 5* το εξωτερικό έδωσε από 5% μέχρι10% περισσότερα σκάγια στο κύκλο των 76εκ. από ότι το εσωτερικό τσοκάκι( το δικό του όπλου.). Το 3* το εξωτερικό έδωσε από 15% μέχρι20% περισσότερα σκάγια στο κύκλο των 76εκ. από ότι το εσωτερικό τσοκάκι. Άλλο πλεονέκτημα που εντόπισα είναι το ποιο ελαφρύ λάκτισμα. Επίσης με τα εξωτερικά τσοκάκια το όπλο δεν τραβά προς τα πάνω όπως συμβαίνει με τα εσωτερικά τσοκάκια και αυτό είναι πολύ βοηθητικό όταν επιχειρούμε την δεύτερη τουφεκιά δεν χάνουμε τον στόχο ,μετά από την αποτυχημένη πρώτη τουφεκιά και έτσι έχουμε καλύτερες πιθανότητες να κτυπήσουμε το στόχο. Τελικά κατάληξα να χρησιμοποιώ στο κυνήγι μου, σε όλα τα είδη το 4*-3* εξωτερικά τσοκάκια. Σε σχέση με εμπειρίες μου όταν κυνηγούσα με εσωτερικά τσοκάκια, εχω βελτιωθεί κατά 20% στις επιτυχίες της πρώτης βολής με σημαντική μείωση στα θηράματα που πέφτουν ζωντανά.. Επίσης είδα βελτίωση και στις επιτυχίες με την δεύτερη βολή και σε αποστάσεις που με το προηγούμενο εσωτερικό τσοκάκι δεν τολμούσα να πυροβολήσω. Όπως λέγει και ο φίλος ο Louis Setter από τον καιρό που τα χρησιμοποιώ νιώθω αρκετή αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε σχέση με προηγουμένως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”