Καλησπέρα κοπέλια
Μπορείτε να μου δώσετε καποιες πληροφορίες αν γνωρίζετε?
Το φλοπέρ είναι μονοσκάνδαλο,over-under και γράφει στο πλαστικό πίσω απο το κοντάκι Baikal, μόνο εκεί το πρόσεξα.
Στην λαβή που είναι η σκανδάλη γραφει
MP-27EM-1C
Made in Russia
Πάνω στις κάννες γράφει τον αριθμό 10 και δίπλα εχει ενα κύκλο με ένα βέλος στην μέση, δεξιά και αριστερά απο το βέλος εχει το Σ, και απο τις δυο πλευρές...
Στις κάννες ακόμα, εκεί που είναι η θαλάμη των φυσιγγίων απο την μια πλευρά γράφει
10.3 F(0.5)
10.3 IM(0,38) και δίπλα ενα 3/4 κύκλο με ενα Π μέσα
και απο την άλλη πλευρά
MP-27EM-1C
410x76 90MPα
Σας ευχαριστώ
Νίκος Α.
Πληροφορίες για φλοπέρ
- virtualgreek
- Moderator
Re: Πληροφορίες για φλοπέρ
Φίλε ΝίκοNikos έγραψε:Καλησπέρα κοπέλια
Μπορείτε να μου δώσετε καποιες πληροφορίες αν γνωρίζετε?
Το φλοπέρ είναι μονοσκάνδαλο,over-under και γράφει στο πλαστικό πίσω απο το κοντάκι Baikal, μόνο εκεί το πρόσεξα.
Στην λαβή που είναι η σκανδάλη γραφει
MP-27EM-1C
Made in Russia
Πάνω στις κάννες γράφει τον αριθμό 10 και δίπλα εχει ενα κύκλο με ένα βέλος στην μέση, δεξιά και αριστερά απο το βέλος εχει το Σ, και απο τις δυο πλευρές...
Στις κάννες ακόμα, εκεί που είναι η θαλάμη των φυσιγγίων απο την μια πλευρά γράφει
10.3 F(0.5)
10.3 IM(0,38) και δίπλα ενα 3/4 κύκλο με ενα Π μέσα
και απο την άλλη πλευρά
MP-27EM-1C
410x76 90MPα
Σας ευχαριστώ
Νίκος Α.
το φλοπέρτ που κατέχεις είναι όντως κατασκευασμένο από την γνωστή εταιρία Baikal και είναι το μοντέλλο MP-27EM-1C.
Φέρει τσοκ 3-1 και είναι δοκιμασμένο σε πιέσεις 90 Μεγαπασκάλ (MPa) το οποίο αντιστοιχεί σε 900 Bars.
Το νούμερο 76 που γράφεις είναι διφορούμενο. Μπορεί να σημαίνει ότι οι κάννες έχουν μήκος 76 εκ. (30 Ιντζες) ή ότι οι θαλάμες του είναι 76χιλ (3 Ίντζες). Αυτό μπορείς να το εξακριβώσεις εύκολα μετρώντας το μήκως των καννών.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- giorgos80
επειδη εχω το ιδιο σε 12 cal το οπλο ειναι με 76μμ θαλαμη και τα 900 μπαρς ειναι καθημερινης χρησης.το οπλο ειναι δοκιμασμενο στα 1370 μπαρς.χτυπα το αφοβα αλλα εχε υποψη σου οτι τα μπαικαλ με αυτοματισμους εχουν λιο προβλημα.εμενα εμαγκωνναν οι εξωλκεις.επηρα το πισω και υποτιθεται εσασε μου το αλλα προχτες σε συνεχομενες βολες σε παπυρες
15-20 φυσιγγια πισω τ αλλου σε 2-3 λεπτα εξαναμαγκωσε μου ο πανω αλλα να σου πω την αληθκεια εν με κοφτει <<εν θανατος>>

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- Nikos
Καλημέρα σας
Για την ακριβεια ενεν δικό μου αλλά του πεθερού μ και είπα να το ψαξω λίγο γιατι προχθες το αγόρασε.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Οι κάννες του έχουν μηκος 65cm.Φίλε Σάββα οι θαλάμες του όμως δεν είναι 3 ιντζες...
Φίλε Γιώργο προσ το παρόν επειδή δεν το δουλεψε ακόμη δεν γνωρίζω κατι τέτοιο...θα δείξει..\
το 10 που γράφει στισ κάννες τί ειναι;;
Ευχαριστώ
Καλή σας μέρα
Νίκος Α
Για την ακριβεια ενεν δικό μου αλλά του πεθερού μ και είπα να το ψαξω λίγο γιατι προχθες το αγόρασε.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Οι κάννες του έχουν μηκος 65cm.Φίλε Σάββα οι θαλάμες του όμως δεν είναι 3 ιντζες...

Φίλε Γιώργο προσ το παρόν επειδή δεν το δουλεψε ακόμη δεν γνωρίζω κατι τέτοιο...θα δείξει..\
Ευχαριστώ
Καλή σας μέρα
Νίκος Α
- virtualgreek
- Moderator
Nikos έγραψε:Καλημέρα σας
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Οι κάννες του έχουν μηκος 65cm.Φίλε Σάββα οι θαλάμες του όμως δεν είναι 3 ιντζες...![]()
Ευχαριστώ
Καλή σας μέρα
Νίκος Α
Το 10 δεν ξέρω τι είναι.
Το 10.3 είναι το αντίστοιχο .410 σε χιλ. Δηλαδή 10.3χιλ = 0.410 χιλ. της ίντζας.
Τις κάννες και τις θαλάμες πως τις μέτρησες ?
Αγοράστηκε καινούργιο το όπλο ?
Σ.Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- giorgos80
φιλε μου το μοντελλο mp-27 em 1c ειναι μαγκνουμ με 76 μμ θαλαμη.το 10 ειναι η χρονολογια κατασκευης του
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- Nikos
Φίλε Σάββα
Το όπλο αγοράαστηκε καινούργιο και τις κάννες τις μέτρησα, είναι 65 cm...
Ευχαριστώ φίλε Γιώργο...
Νίκος Α
Το όπλο αγοράαστηκε καινούργιο και τις κάννες τις μέτρησα, είναι 65 cm...
Ευχαριστώ φίλε Γιώργο...
Νίκος Α