SIDE-BY-SIDE vs OVER AND UNDER

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

SIDE-BY-SIDE vs OVER AND UNDER

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ
ΚΥΝΗΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ OVER AND UNDER ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ SIDE-BY-SIDE ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
1. ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ(ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ :D ) ΟΣΟ ΜΕ ΤΟ OVER AND UNDER ? (ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)
2.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ?
3.ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ Ή ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ?
4. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ?
5. ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ SIDE-BY-SIDE ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ OVER AND UNDER ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
axerkwtis

Re: SIDE-BY-SIDE vs OVER AND UNDER

Δημοσίευση από axerkwtis »

κυνηγουσα με πλαγιοκαννο ως περσυ που επιασα καβαλλουρη..αποτι ξερω που μεγαλυτερους γνωστους συγγενεις φιλους ελεγαν πως εν πιο ευκολο που καποιον π εμαθε σε πλαγιοκαννο να παει σε καβαλλουρη..το αντιθετο ομως ειναι λιγο πιο δυσκολο κ ισως καποιες φορες αδυνατο..για παραδειγμα οι επωμισεις μου μετα την αλλαγη ηταν πολλα λαθος..επωμιζα κ το οπλο δεν το ειχα καθετα αλλα με ελαφρια κλιση με αποτελεσμα λαθος γενικα σκοπευση αφου η ρηγα δεν ηταν ευθεια..σιγα σιγα το συνηθισα και τουτο πλεων δεν συμβαινει..εν να δυσκολευτεις λιο φιλε αλλα αξιζει το κοπο αμαν το μαθεις εν θα θελεις να παεις πισω στο καβαλλουρη..ο λογος π εγω επηα ηταν οι θαλαμες του πλαγιοκαννου..65μμ με αποτελεσμα πολυ λαχτισμα..εφτασα σε φαση που εκαμε ζημια στον ωμο μ κ ακομα υποφερω μουδιαζει ουλλο το χερι μ ακομα αλλα εν παω γιατρο..η τελευταια τ ηταν περσυ στο ενδημικο που με εσυρε που το βουνο σε μια βολη σε περτικο που με καππελιασε..ευτυχως προλαβα και εσυρα κ την 2η πριν πεσω για να μην υπαρχει αλλος κινδυνος με την πτωση..
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ SIDE-BY-SIDE ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΟ "ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ" ΠΑΡΑ ΤΟΝ OVER AND UNDER?
ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ SIDE-BY-SIDE ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ OVER AND UNDER ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?????????
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

ναι φιλε δημητρη ειμαι υπερ των πλαγιοκαννων και αν οι κατασκευαστες εδιναν σημασια σε αυτα οσο αφορα τεχνολογια (αυλοι,θαλαμη καννες) δεν θα εφευγα με τπτ..εχει αρκετους κυνηγους μεγαλυτερης ηλικιας που στο τελος επιστρεφουν στα πλαγιοκαννα οταν τα κυνηγια τους "ηρεμισουν"..στο ενδημικο δεν βολευει ιδιαιτερα αλλα στην περιοδο τζικλας αν το δοκιμασεις θα εχεις καλυτερη και προσωπικη αποψη..προσωπικα χαιρομουν οταν κατα τις εξορμησεις εβλεπα να ειμαι η εξαιρεση αφου αν κ νεαρος στην ηλικια κυνηγουσα με πλαγιοκαννο και δεν ειμουν στην "μοδα" αλλα κλασσικος..τωρα μονο λαθκιαζω τα και περνω τα μια φορα καθε τοσο..για να δεις ποσο φανατικος ειμαι μαζι τους εχω 26" 5-5, 26" 5-3, 28" 4-2, 30" 4-2
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΓΙΚΑΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ///// :D :D :D :D
ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΟ ΔΩΡΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΜΑΡΚΑ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΑΥΛΟΥΣ ΟΥΤΕ CHOKE ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ "ΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΛΛΥ ΜΕΧΡΙ 31 GR :D :D :D " ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΩ. ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

φιλε σε χερετω

ο ισιος εχει αλλη χαρη στο κυνηγι
εχει πολλα υπερ ειδικα στα εδαφοβια θηραματα
το θεμα ειναι να στρωσεις με το οπλο ,αλλα στις μερες μας που οι εφκεριες σε θηραματα ειναι λιγες ,ειναι ρισκο .
το οπλο προσπαθα να ειναι η να το φερεις στα μετρα σου
δε τις θαλαμες αν ειναι 65 μμ δηλ 2.1/2 η 70 2.3/4 κε πιασε φυσιγκια 28-30-32 οχι πιο βαρια
καλη επιτυχια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”