βελονες browning
-
- Full Member
βελονες browning
γεια σας σε λιους μηνες εννα ειμαι ετοιμος οικονομικα για να γορασω το δευτερο μου οπλο, μπορει καποιος να μου πει αν εληθηκε το προβλημα με τες βελoνες των BROWNING/MIROKU? καθε απαντηση θα με βοηθησει γιατι δεν εχω ιδεα που οπλα
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
-
- Full Member
Re: βελονες browning
οτι φθειρουνται πολλα ευκολα πριν ακομα το οπλο φτασει στα 500 φυσιγγια.ειδικα η κατω βελονα καμνει missfire .τζιαι αποτι ειδα εν πολλης ο κοσμος που του ετυχε.admin έγραψε:Ποιό πρόβλημα? δέν είχα ακούσει κάτι ?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εγώ προσωπικά είχα ένα browning gts το οποίο μπορεί να έπαιξε πάνω απο ένα κοντεινερ φυσίγγια. ήταν το μοναδικό μου όπλο για σκοπευτήριο και κυνήγι για 10 χρόνια και τότε έπαιζα και αγώνες. Ποτέ δέν είχα πρόβλημα
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Chris B725
- Full Member
Κυνηγώ με Browning B725 Hunter τα τελευταία έξι χρόνια...
Ουδέποτε είχα τέτοιο πρόβλημα φίλε !!
I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
Μπεννω μεστό ίντερνετ επειδή εν ξέρω κανένα που να έχει έτσι όπλο τζιαι το μόνο που βλέπω εν για τες ευλογημένες τες βελώνες .τζιαι επειδή εν πολλά λεφτά έχω εννιά .Chris B725 έγραψε:Κυνηγώ με Browning B725 Hunter τα τελευταία έξι χρόνια...
-
- Full Member
Φιλε κ γω κατοχος μπραουνινγκ τα τελευταια 6-7 χρονια ουτε ενα προβλημα..newhunter17 έγραψε:Μπεννω μεστό ίντερνετ επειδή εν ξέρω κανένα που να έχει έτσι όπλο τζιαι το μόνο που βλέπω εν για τες ευλογημένες τες βελώνες .τζιαι επειδή εν πολλά λεφτά έχω εννιά .Chris B725 έγραψε:Κυνηγώ με Browning B725 Hunter τα τελευταία έξι χρόνια...
Το αντιθετο πολλα ευχαριστημενος
- Chris B725
- Full Member
Καλημέρα φίλε,newhunter17 έγραψε:Μπεννω μεστό ίντερνετ επειδή εν ξέρω κανένα που να έχει έτσι όπλο τζιαι το μόνο που βλέπω εν για τες ευλογημένες τες βελώνες .τζιαι επειδή εν πολλά λεφτά έχω εννιά .Chris B725 έγραψε:Κυνηγώ με Browning B725 Hunter τα τελευταία έξι χρόνια...
Δεν ξέρω τι προβλήματα είχαν άλλοι κυνηγοί εγώ σου παραθέτω τις προσωπικές μου εμπειρίες.
Επειδή μίλησες και συγκεκριμένα ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα 500 φυσίγγια να σου αναφέρω και αυτό. Μέχρι πέρσι (δυστυχώς φέτος λόγω δουλειάς έχασα τις Τετάρτες) δεν έχαννα εξόρμηση. Στην τζίκλα πέρσι που ήταν μια καλή χρονιά έριξα πάρα πολλά φυσίγγια. Μιλούμε για περίπου 20 εξορμήσεις (στην τζίκλα) με πάνω κάτω 50 φυσίγγια την εξόρμηση είναι πάνω από 1000... Σε αυτά πρόσθεσε το ενδημικό και το σκοπευτήριο.
Ο λόγος που αναφέρω το πάραπανω είναι για να ξέρεις ότι η εμπειρία μου με το συγκεκριμένο όπλο δεν περιορίζεται σε 4-5 εξορμήσεις το χρόνο και ίσως γι αυτό να μην παρουσίασε πρόβλημα... Απο την μέρα που το αγόρασα του έβγαλα την πίστη του

I`d rather be hunting !!!
- andreas constantinou
- Full Member
Το browning είναι κατασκευής 1971 και δεν έπαθε τίποτε.Chris B725 έγραψε:Καλημέρα φίλε,newhunter17 έγραψε:Μπεννω μεστό ίντερνετ επειδή εν ξέρω κανένα που να έχει έτσι όπλο τζιαι το μόνο που βλέπω εν για τες ευλογημένες τες βελώνες .τζιαι επειδή εν πολλά λεφτά έχω εννιά .Chris B725 έγραψε:Κυνηγώ με Browning B725 Hunter τα τελευταία έξι χρόνια...
Δεν ξέρω τι προβλήματα είχαν άλλοι κυνηγοί εγώ σου παραθέτω τις προσωπικές μου εμπειρίες.
Επειδή μίλησες και συγκεκριμένα ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα 500 φυσίγγια να σου αναφέρω και αυτό. Μέχρι πέρσι (δυστυχώς φέτος λόγω δουλειάς έχασα τις Τετάρτες) δεν έχαννα εξόρμηση. Στην τζίκλα πέρσι που ήταν μια καλή χρονιά έριξα πάρα πολλά φυσίγγια. Μιλούμε για περίπου 20 εξορμήσεις (στην τζίκλα) με πάνω κάτω 50 φυσίγγια την εξόρμηση είναι πάνω από 1000... Σε αυτά πρόσθεσε το ενδημικό και το σκοπευτήριο.
Ο λόγος που αναφέρω το πάραπανω είναι για να ξέρεις ότι η εμπειρία μου με το συγκεκριμένο όπλο δεν περιορίζεται σε 4-5 εξορμήσεις το χρόνο και ίσως γι αυτό να μην παρουσίασε πρόβλημα... Απο την μέρα που το αγόρασα του έβγαλα την πίστη του [emoji38] [emoji38] .
Στάλθηκε από το 5095K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Full Member
ευχαριστω πολλα.να φιω την εννοια που πανω μου καλο. ειδη εδοκιμασα beretta 686 εννεν ουτε καν κοντα στα μετρα μου τζιαι εν θελω να πιασω οπλο καινουριο τζιαι να πειραξω κοντακια.που τα browning εδοκιμασα το 325 τζιαι μολις το επωμισα ειπα τουτη εν η μαρκα μου. μακαρι να ισχυει τζιαι με το 725 η το 525