Μπορει καποιος να φερει οπλο απο Εξωτερικό ?

Απάντηση
Jaegerr
Full Member

Μπορει καποιος να φερει οπλο απο Εξωτερικό ?

Δημοσίευση από Jaegerr »

Πόσα θα στοιχισει να φερει καποιος οπλο απο εξωτερικό, πχ Ελλάδα ή Αγγλία ?
Jaegerr
Full Member

Re: Μπορει καποιος να φερει οπλο απο Εξωτερικό ?

Δημοσίευση από Jaegerr »

Jaegerr έγραψε:Πόσα θα στοιχισει να φερει καποιος οπλο απο εξωτερικό, πχ Ελλάδα ή Αγγλία ?
Σαν νέο μέλος στο forum αυτό θα ήταν παράληψη μου να μην χαιρετίσω όλους τους υπόλοιπους και να εκφράσω την ευχαρίστηση μου που βλέπω να υπάρχουν ακόμα γνήσιοι κυνηγοί και όχι απλά κρεατοσυλλέκτες. Ιδιαίτερα χαίρουμε να βλέπω νέους που να διακατέχονται με το αγνό κυπριακό κυνηγητικό ήθος.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Jaegerr έγραψε:Πόσα θα στοιχισει να φερει καποιος οπλο απο εξωτερικό, πχ Ελλάδα ή Αγγλία ?
Μπορώ να σου απαντήσω για Αμερική. Ναι μπορείς αλλά είναι μεγάλη φασαρία και χρονοβόρα. Δεν γλυτώνεις λεφτά και πάντα θα υπάρχει ο φόβος και το άγχος. Αντιθέτος μπορώ να σου πω ότι πληρώνεις πολύ περισσότερα δοκιμάσεις να το φέρεις μόνος σου. Οπόταν θα κάνεις κάτι τέτοιο μόνο εάν δεν βρίσκεις το όπλο που θέλεις εντός Κύπρου. Η διαδικασία παίρνει περίπου 6-8 μήνες. Στην αντίθετη περίπτωση ο συνεργάτης του Hunt & Shoot Άγγελος Πιτσιλίδης μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ (Τηλ. 99685400)

Από Ευρώπη σίγουρα πρέπει να είναι πιο εύκολο. Μίλα με τον Άγγελο και εκείνος θα σε βοηθήσει.

Σάββας
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Jaegerr
Full Member

Δημοσίευση από Jaegerr »

Αγαπητε Φίλε,
σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψαξω !
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Jaegerr έγραψε:
Σαν νέο μέλος στο forum αυτό θα ήταν παράληψη μου να μην χαιρετίσω όλους τους υπόλοιπους και να εκφράσω την ευχαρίστηση μου που βλέπω να υπάρχουν ακόμα γνήσιοι κυνηγοί και όχι απλά κρεατοσυλλέκτες. Ιδιαίτερα χαίρουμε να βλέπω νέους που να διακατέχονται με το αγνό κυπριακό κυνηγητικό ήθος.
Καλωσόρισες φίλε! Και εγώ σχετικά πρόσφατο μέλος είμαι και έχω κάνει την ίδια διαπίστωση. ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”