Εκεινα τα Twin MG 47 εν ονειρο...
Ειχα πάντα την απορια γιατι ο Στρατος της Κυπρου ή η αστυνομια εν καμνουν ενα σκοπευτηριο να μπορεις να πληρωσεις και να χρησιμοποιας όπλα της εθνικης φρουράς η περιστροφα
Ημικατεχομενη πατριδα τζαι πελλαρες...Τα οπλα εν επρεπε να φκαινουν που τα χερια μας
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Εκεινα τα Twin MG 47 εν ονειρο...
Ειχα πάντα την απορια γιατι ο Στρατος της Κυπρου ή η αστυνομια εν καμνουν ενα σκοπευτηριο να μπορεις να πληρωσεις και να χρησιμοποιας όπλα της εθνικης φρουράς η περιστροφα
Ημικατεχομενη πατριδα τζαι πελλαρες...Τα οπλα εν επρεπε να φκαινουν που τα χερια μας
Ανθημε,οταν τα οπλα θα μας χρειαστουν,δεν θα ξερουν να χρησιμοποιηθουν....
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Στα χαρτιά φαίνονται και βολές που δεν γίναν ποτέ
Τα ελλείματα καλύπτονται με ´βολές'
8 σφαίρες με το ζόρι
Και τουρίστες ελιάς πουκάτω μια ζωή
Στρατό όμως κάμαμε διότι τον καιρό εκείνο πέσαμε σε πελλούς
Παιδιά νομίζω πως δικαιούμαστε να κανουμε βολές στο σκοπευτήριο του Σταυροβουνίου, με τα στρατιωτικά τυφεκια. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα ξέρω πως πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα και πρέπει επίσης να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση. Νομίζω χρεώνουν €20 τις 10 σφαίρες, χωρίς να ειμαι σίγουρος. ..!!!
andreas78 έγραψε:Παιδιά νομίζω πως δικαιούμαστε να κανουμε βολές στο σκοπευτήριο του Σταυροβουνίου, με τα στρατιωτικά τυφεκια. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα ξέρω πως πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα και πρέπει επίσης να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση. Νομίζω χρεώνουν €20 τις 10 σφαίρες, χωρίς να ειμαι σίγουρος. ..!!!
Αν πάρουμε μαζί μας σφαίρες πόσα χρεώνουν? Είμαστε για κλάματα. Πρώτη φορά ακούω τούτη την κουβέντα αλλά αν είναι όντως έτσι τότε είμαστε για πάτσους. Αφού λήγουν και πληρώνουμε και ένα σωρό λεφτά να τες καταστρέψουμε γιατί να με χρεώσεις κύριε? Δώσε ένα κίνητρο στους εφέδρους σου να εξοικειωθούν με τα όπλα τους. Κάμε 2-3 διαγωνισμούς. . .
andreas78 έγραψε:Παιδιά νομίζω πως δικαιούμαστε να κανουμε βολές στο σκοπευτήριο του Σταυροβουνίου, με τα στρατιωτικά τυφεκια. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα ξέρω πως πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα και πρέπει επίσης να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση. Νομίζω χρεώνουν €20 τις 10 σφαίρες, χωρίς να ειμαι σίγουρος. ..!!!
Αν πάρουμε μαζί μας σφαίρες πόσα χρεώνουν? Είμαστε για κλάματα. Πρώτη φορά ακούω τούτη την κουβέντα αλλά αν είναι όντως έτσι τότε είμαστε για πάτσους. Αφού λήγουν και πληρώνουμε και ένα σωρό λεφτά να τες καταστρέψουμε γιατί να με χρεώσεις κύριε? Δώσε ένα κίνητρο στους εφέδρους σου να εξοικειωθούν με τα όπλα τους. Κάμε 2-3 διαγωνισμούς. . .
Εγω ξερω οτι καθε χρονο κανουν ενα διαγωνισμο για εφεδρους και κλυροτους και μονιμους και δεινουν σαν επαθλο ενα οπλο το οποιο ανλασει χερια καθε φορα που το κερδα καποιος