sauer

Απάντηση
BAIKAL 1980

sauer

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

εχω στη κατοχη μου ενα sauer που μου αφησε κληρονομια ο μακαριτης ο πατερας μου...νομιζω οι αυλοι του ολπου αυτου ειναι 17,9...με αυτο εμαθα να κυνηγω απο μικρο παιδι και ομολογω πως ηταν εξαιρετικο οπλο...γνωριζει κανενας παλιος να μας πει 2 λογια για αυτα τα οπλα??οταν μπορεσω θα βαλω και καμμια φωτογραφια του...
dimitris savva

Re: sauer

Δημοσίευση από dimitris savva »

το οπλο αυτο το εχει ενας φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος σε σημειο που θελει να το στειλει στο εξωτερικο για να του κανουν συντηριση. οπως μου ειπε η μια του καννη ειναι bell-chock .εχω μια αμφιβολια για την καννη ομως εγω δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει, το οπλο ειναι 26"
BAIKAL 1980

δεν εχω ιδεα για τις καννες του...μου το εδινε οταν ημουν μικρος γιατι ηταν πολυ ελαφρυ και μπορουσα να το κουμανταρω...απο τοτε ειναιμεσα στη θηκη...νομιζω 28αρη ειναι και οχι 26αρη...καποιοσ μου ειχε πει παλια οτι δεν φτιαχνουν πλεον οπλα sauer και καλο θα ηταν να το κρατησω σαν αντικα...απλα δεν εχω ιδεα για την ιστορια του οπλου και θα ηθελα να μαθω...αν βρω τα χαρτια του ισως καταφερω να δω και το μοντελο...θα το ψαχω
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Μπορει να βρεις εδω κατι που να σε ενδιαφερει φιλε

http://www.google.com.cy/url?sa=t&rct=j ... ms&cad=rja
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
BAIKAL 1980

νασαι καλα φιλε μου!!διαβασα αρκετα στο ιντερνετ για τα συγκεκριμενα οπλα...και απλα ηθελα να ακουσω και 2-3 λογια απο παλιους οι οποιοι ισως τα εζησαν και ξερουν 2 πραγματα περισσοτερα...πρεπει να προσπαθησω να βρω το μοντελο για να εχω μια πληρη εικονα...εκπιζω να τα ειχε καπου φυλαγμενα ο μακαριτης ο γερος μου και να μην τα αφησε πισω στη Λαπηθο....θα προσπαθησω να το ψαξω γιατι απο οτι φαινεται κρυβεται αρκετα μεγαλη ιστορια πισω απο τα συγκεκριμενα οπλα...και αφου η εταιρια εφτιαχνε οπλα για στρατο σιγουρα ηταν εγγυηση την τοτε εποχη
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”