Beretta 686 E

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Beretta 686 E

Δημοσίευση από Sergios »

Χαιρετίζω,
Θα ήθελα λίγες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά για τα Beretta όλο και κάποιος θα το έχει είναι το σπόρτιγκ 28αρι με αυλους 18.4 είμαι της Browning και θέλω να δοκιμάσω μια διαφορετική σχολή και πάω για να πιάσω το συγκεκριμένο που το ένιωσα ωραία πάνω μου
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Re: Beretta 686 E

Δημοσίευση από thanos1981k »

απο φιλο που το εχω δοκιμασει σε τσιχλα μπεκατσα αξιζει. και εχω κυνηγισει και με cal.12 O/U της beretta ειναι οπλο ποιο κοντα στις απαιτησεις του ελληνα/κυπριου κυνηγου.
υ.γ. εχω 2 αυτογεμοι 1 beretta 1 browning το δευτερο ειναι για ποιο εξιδικευμενα κυνηγια και ποιο δυσκολο στο φυσιγγι του σε σχεση με το πρωτο ;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Sergios έγραψε:Χαιρετίζω,
Θα ήθελα λίγες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά για τα Beretta όλο και κάποιος θα το έχει είναι το σπόρτιγκ 28αρι με αυλους 18.4 είμαι της Browning και θέλω να δοκιμάσω μια διαφορετική σχολή και πάω για να πιάσω το συγκεκριμένο που το ένιωσα ωραία πάνω μου
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΦΙΛΕ....ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΟΠΛΑ BERETTA 30 XRONIA,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WGyVmiijHNo
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

εγω ειμαι φανατικα φιλος των μπραουνινκ+μιροκου! πιστευω οτι τα μπερετα γενικως ειναι πιο καλοζυγισμενα οπλα απο ολα τα αλλα. ομως αλλα φυσιγγια πεζεις με το 1 και αλλα θα πεζεις με το αλλο γιαυτο και θα σιμμεριστης την αποψη που λεει δεν σκοτωνουν τα μπερεττα. διαφορετικα μεταλα διαφορετικη συμπαριφορα. αποψη μου!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

h beretta λατευει φυσιγγια με τις παρακατω πυριτιδες
aquila,jk6,gm3,a1,sipe,s4,tecna
η browning λατευει φυσιγγια με τις παρακατω πυριτιδες
MBX32,MBX36,G3000,A1,M92S,SIPE
αυτοι οι συνδιασμοι κανουν τα οπλα να σκοτωνουν

δοκιμες με b525 & beretta 686 White Onyx
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Κυνηγώ εδώ και 34-35 χρόνια περίπου.
Άρχισα σαν βουρκάτορας για 3-4 χρόνια και μετά κυνηγούσα παράλληλα με τον πατέρα και θείους μου. Άλλες εποχές και σίγουρα λιγότερη αστυνόμευση. Άλλο κεφάλαιο όμως αυτό.

Πέρασαν από τα χέρια μου αρκετά όπλα. Τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Με πλαγίοκαννα, αλληλεπίθετα, επαναλαπτικές καραμπίνες, ημιαυτόματες καραμπίνες, με 12 Ga, 20Ga, φλοπέρτ κλπ.

Κυνήγησα και κυνηγώ ακόμη και με Beretta και με Browning και με διάφορα φυσίγγια. Τα ίδια φυσίγγια σε ένα όπλο την Κυριακή, και τα ίδια φυσίγγια σε άλλο όπλο την Τετάρτη.

Φέτος ολόκληρη την χρονιά κυνήγησα με ένα παλιό Ισπανικό πλαγιόκκανο, και πάλι με τα ίδια φυσίγγια. Και επειδή λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων γνώριζα ότι δεν θα μπορέσω να κυνηγήσω πολλές εξορμήσεις, δεν μπήκα καν στον κόπο να αγοράσω φυσίγγια. Χρησιμοποίησα παλιά φυσίγγια που είχαν μείνει από προηγούμενες χρονιές καθώς και μερικές ιδιογομώσεις που μου έδωσαν 1-2 καρδιακοί φίλοι.

Πέραν από το λάκτισμα που διαφέρει από όπλο σε όπλο λόγο βάρους, δεν είδα ποτέ μου καμία διαφορά στις επιτυχίες λόγο της μίας μάρκας ή μοντέλου. Οι επιτυχίες μου είναι δική μου ευθύνη, όπως είναι και οι αποτυχίες μου.

Όταν κτυπήσω το θήραμα, δεν έγινε επειδή κρατούσα το Beretta ή το Browning ή το Baikal ή το Α μοντέλο ή το Β ή το Α φυσίγγιο ή το Β, ή επειδή φυσούσε Ανατολικός άνεμος ή Βόρειος κλπ. Έγινε επειδή σκόπευσα σωστά και με αυτοπεποίθηση.

Όταν αστοχήσω εγώ φταίω και κανένας άλλος.
Δεν φταίνε ούτε τα πιστονάκια, ούτε τα μέταλλα του όπλου, ούτε η μάρκα του, ούτε ο αέρας, ούτε χίλιοι άλλοι λόγοι που ακούω ή διαβάζω. Ταπεινά παραδέχομαι ότι εγώ έφταιξα και δεν ρίχνω το φταίξιμο στα προαναφερόμενα. Ρίχνω τον εγωισμό μου, και προσπαθώ να καταλάβω το λάθος μου.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

virtualgreek έγραψε:Κυνηγώ εδώ και 34-35 χρόνια περίπου.
Άρχισα σαν βουρκάτορας για 3-4 χρόνια και μετά κυνηγούσα παράλληλα με τον πατέρα και θείους μου. Άλλες εποχές και σίγουρα λιγότερη αστυνόμευση. Άλλο κεφάλαιο όμως αυτό.

Πέρασαν από τα χέρια μου αρκετά όπλα. Τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Με πλαγίοκαννα, αλληλεπίθετα, επαναλαπτικές καραμπίνες, ημιαυτόματες καραμπίνες, με 12 Ga, 20Ga, φλοπέρτ κλπ.

Κυνήγησα και κυνηγώ ακόμη και με Beretta και με Browning και με διάφορα φυσίγγια. Τα ίδια φυσίγγια σε ένα όπλο την Κυριακή, και τα ίδια φυσίγγια σε άλλο όπλο την Τετάρτη.

Φέτος ολόκληρη την χρονιά κυνήγησα με ένα παλιό Ισπανικό πλαγιόκκανο, και πάλι με τα ίδια φυσίγγια. Και επειδή λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων γνώριζα ότι δεν θα μπορέσω να κυνηγήσω πολλές εξορμήσεις, δεν μπήκα καν στον κόπο να αγοράσω φυσίγγια. Χρησιμοποίησα παλιά φυσίγγια που είχαν μείνει από προηγούμενες χρονιές καθώς και μερικές ιδιογομώσεις που μου έδωσαν 1-2 καρδιακοί φίλοι.

Πέραν από το λάκτισμα που διαφέρει από όπλο σε όπλο λόγο βάρους, δεν είδα ποτέ μου καμία διαφορά στις επιτυχίες λόγο της μίας μάρκας ή μοντέλου. Οι επιτυχίες μου είναι δική μου ευθύνη, όπως είναι και οι αποτυχίες μου.

Όταν κτυπήσω το θήραμα, δεν έγινε επειδή κρατούσα το Beretta ή το Browning ή το Baikal ή το Α μοντέλο ή το Β ή το Α φυσίγγιο ή το Β, ή επειδή φυσούσε Ανατολικός άνεμος ή Βόρειος κλπ. Έγινε επειδή σκόπευσα σωστά και με αυτοπεποίθηση.

Δεν φταίνε ούτε τα πιστονάκια, ούτε τα μέταλλα του όπλου, ούτε η μάρκα του, ούτε ο αέρας, ούτε χίλιοι άλλοι λόγοι που ακούω ή διαβάζω. Ταπεινά παραδέχομαι ότι εγώ έφταιξα και δεν ρίχνω το φταίξιμο στα προαναφερόμενα. Ρίχνω τον εγωισμό μου, και προσπαθώ να καταλάβω το λάθος μου.

Σ.

+ 1000000
Πολλα σωστος φιλε μου
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

φίλοι μου εγώ απλός ρώτησα για το συγκεκριμένο μοντέλο πληροφορίες αν το έχει κανένας το να σκοτώνουν τα όπλα σκοτώνουν όλα αρκεί να ευρείς το κατάλληλο φυσίγγιο στις κατάλληλες καιρικές συνθήκες και να σου κάθεται και το όπλο....εγώ απλός θέλω να δω κάποιος αν το έχει αν έχει ιδιοτροπίες αν έχει προβλήματα αν είναι όπλο σχετικό με το κυνήγι....

τώρα για τα φυσίγγια είχα 15 όπλα και σύρνω τα ίδια στη φάσσα victory europa 32gr victory sporting nickel 36gr και nsi super caccia 37gr , στο λαγό sporting nikel 36gr , nsi lepre στην tzikla killer τάππα , victory skeet 32gr , challenger

εν είμαι κανένας πρωτάρης στο άθλημα η μονη αρρώστια που έχω είμαι οπλομανείς ότι όπλο δω αρεσκει μου να το ξηλώσω να δω αυλούς τα συστήματα του να κάμω δοκιμες σε χαρτόνια και κάπως αυτό βγάζει με έξω που τα νερά μου είναι όπως το ναρκωτικό το μονο που δεν είχα είναι beretta και θα κάμω ακόμα μια κίνηση για το 686E γι αυτό θέλω που κάποιον που είναι εις γνώση κάποιες απόψεις και λάστιχο να μου δοκούν πάλι στέκω στο βουνό και προσπαθώ να σκοπεύσω σωστά

για μένα το κυνήγι είναι σπορ δεν είμαι τύπος που ένα πάω να παίξω ότι πετα και να παίξω όσο παραπάνω γίνετε απλός για να λάλο στον καφενέ εμενα αρεσκει μου να κάμω μια βολή που θα μείνει ο άλλος αποσβολωμένος να βλέπει και αν δοκει πάνω μου θήραμα και καρπωθώ αλλου παπα ευαγγέλιο

στο τέλος τις ημέρας μένουν η ωραία διαδρομή με τις λαικουρες μας ,τα καλά παιξίματα ,το χάζι τις παρέας και η μυρωδιά από τα λουκάνικα στα ρούχα μας ... :lol:

στο θέμα μας , καμια άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο?? :)
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

virtualgreek έγραψε:Κυνηγώ εδώ και 34-35 χρόνια περίπου.

Δεν φταίνε ούτε τα πιστονάκια, ούτε τα μέταλλα του όπλου, ούτε η μάρκα του, ούτε ο αέρας, ούτε χίλιοι άλλοι λόγοι που ακούω ή διαβάζω. Ταπεινά παραδέχομαι ότι εγώ έφταιξα και δεν ρίχνω το φταίξιμο στα προαναφερόμενα. Ρίχνω τον εγωισμό μου, και προσπαθώ να καταλάβω το λάθος μου.Σ.

Σωστότατος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστηχώς ο εγωισμός μας αγαπητέ φίλε είναι μεγάλος και δεν μας αφήνει να παραδεχτούμε ότι εμείς φταίμε στην πραγματικότητα.

Όσο για το 686 είναι διαχρονική αξία. Φτάνει το κοντάκι να είναι στα μέτρα σου.
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Sergios έγραψε:Χαιρετίζω,
Φίλε έχω το συγκεκριμένο όπλο στην κατοχή μου. Υπάρχει νέο μοντέλο 686Ε τώρα με κάννες optima και επιμυκημένους κώνους. Το νέο μοντέλο έχει διαφορετικό handling αφου οι κάννες ειναι πιο ελαφριές.

Ειναι αξιόπιστο όπλο, και οτι φυσίγιο χρησιμοποιήσω δεν εχω κανένα πρόβλημα.
Το κοντάκι του ειναι πολύ διαφορετικό απο το κοντάκι του 682 και σχετικα ελαφρύ, ειναι το μονο μειονέκτημα που θεωρω οτι ειναι υποκειμενικό. Με ένα εξωεργοστασιακό κοντάκι μεταμορφώνεται εξολοκλήρου. Είναι το τελευταίο μοντέλο της Beretta σε έκδοση sporting που βγήκε με αυλούς 18,4χιλ. Ειναι από τα λίγα όπλα που η τιμή τους είναι σχετικά χαμηλή σε σχέση με την χρηστική τους αξία και ειδικά αν μιλάμε για Beretta.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”