Miroku MK70 sporter gr1

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Miroku MK70 sporter gr1

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Παιδιά σας χαιρετώ.

Είμαι παρα πολύ κοντά στο να αποκτήσω το πιο πάνω όπλο. Θεωρώ ότι είναι μια αγορά που αξίζει να λεφτά της και που δεν θα με προδώσει ποτέ.

Μπορεί κάποιος να μου δανείσει τα φώτα σου όσο αφορά αξιοπιστία, φυσίγγια και ότι δήποτε άλλο σχετικά με το πιο πάνω όπλο?
HUNTER
Full Member

Re: Miroku MK70 sporter gr1

Δημοσίευση από HUNTER »

Vasils-TOZ34E έγραψε:Παιδιά σας χαιρετώ.

Είμαι παρα πολύ κοντά στο να αποκτήσω το πιο πάνω όπλο. Θεωρώ ότι είναι μια αγορά που αξίζει να λεφτά της και που δεν θα με προδώσει ποτέ.

Μπορεί κάποιος να μου δανείσει τα φώτα σου όσο αφορά αξιοπιστία, φυσίγγια και ότι δήποτε άλλο σχετικά με το πιο πάνω όπλο?
Βασιλη ειμαι κατοχος του οπλου αυτου.
Ωραιω οπλο αξιοπιστο μονο να δις τα διαμετριμετα του κοντακιου. οταν το πειρα χριαστικε να κοπσο λιγο το κοντακι γιατι ηταν λιγο μακρυ και λιγο χαμηλο μου. Ακομα φιλε πεζο ελαφρος δεξια. δε τσε το κυνεγετικο μοντελο πριν παρις τη αποφαση για το σπορτινγ . εμενα μου καθετουν καλλυτερα αλλα εφαμε το γινατι τσε επιασα το σπορτινγ :lol:

Φυσιγγια πεζω ιδιογωμοσις στο ενδιμικο αλλα απο αθτα ποθ εχο δοκιμασηθα σου συστηνα την βικτορυ λιλα και την
Rc serie oro 35gr την μαυρη.

Καλην αγορα
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Φιλε Hunter σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.

Απλά να σου πω ότι το sporting μου έρχεται καταπληκτικά επειδή έχω μακρύ λαιμό και είναι από τα λίγα όπλα που βρήκα εγώ να μου ταιριάζουν επειδή έχει διαφορετικές κλήσεις στα ξύλα του.

Όσο για τα φυσίγγια, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα 2 μέχρι τώρα αλλά γενικά είναι από αυτά που ακούγονται αρκετά στο παζάρι. Πάντως απότι μου έχει διδάξει η εμπειρία μου θα είναι καλά να χρησιμοποιώ για πρώτο φυσίγγι (10-15 μέτρα) κάποιο φυσίγγι διασποράς και για δεύτερο (20 - 30 μέτρα) ένα φυσίγγι πιο συγκεντρωτικό.

Το όπλο μάλλον θα το πιάσω σήμερα, οπόταν θα έχω αρκετό χρόνο να κάνω δοκιμές στο σκοπευτήριο και να μάθω να πυροβολώ με μια σκανδάλη, το άλλο μου όπλο είναι με 2 σκανδάλες.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Vasils-TOZ34E έγραψε:Παιδιά σας χαιρετώ.

πολυ ωραιο οπλο φιλε μου το εχει ο συντροφος μου στο κυνηγι αλλα αν κυνηγασ με τον ΤΟΖ 34 μπορει το σκοτωμα του ΤΟΖ να σου φανει καλυτερο σε μακρυνες αποστασεις λογω στενης ριγας και πιο κλειστης κατανομης.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Φιλε Πανίκο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σαν το σκότωμα που έχω με το TOZ δεν θα βρω εύκολα.

Το όπλο το πήρα από τον πατέρα μου ο οποίος το έφερε στην Κύπρο επί εποχής τις Σοβιετικής Ένωσις και όσο και να το πρόσεχε (έχει 4 χράνια σταμάτησε το κυνήγι και το χρησιμοποιώ μόνο εγώ) το όπλο είναι 25+ χρονών και έχει αρχίσει να του φαίνεται το πέρασμα του χρόνου και γιαυτό είπα να το ξεκουράσω.

Δεν θα το αφήσω εντελώς αδρανή αλλα θα το έχω για δεύτερο όπλο.

Ο σύντροφος σου που το κυνηγά είναι ευχαριστημένος? Έχει καθόλου προβλήματα με το όπλο ή με τα φυσίγγια?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

γεια σας παιδια! δεν κσερω για το ΜΚ70 αλλα κυνηγω χρονια με μιροκου και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τα σκοτωματα! γενικα ειναι πολυ ακσιοπιστα οπλα
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Vasils-TOZ34E έγραψε:Φιλε Πανίκο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σαν το σκότωμα που έχω με το TOZ δεν θα βρω εύκολα.

Το όπλο το πήρα από τον πατέρα μου ο οποίος το έφερε στην Κύπρο επί εποχής τις Σοβιετικής Ένωσις και όσο και να το πρόσεχε (έχει 4 χράνια σταμάτησε το κυνήγι και το χρησιμοποιώ μόνο εγώ) το όπλο είναι 25+ χρονών και έχει αρχίσει να του φαίνεται το πέρασμα του χρόνου και γιαυτό είπα να το ξεκουράσω.

Δεν θα το αφήσω εντελώς αδρανή αλλα θα το έχω για δεύτερο όπλο.

Ο σύντροφος σου που το κυνηγά είναι ευχαριστημένος? Έχει καθόλου προβλήματα με το όπλο ή με τα φυσίγγια?
κανενα προβλημα ειναι πολυ ευχαριστημενος .ιδιοτροπιες στα φυσιγγια σπανια σε υγρασιες και ανατολικους οπως ολα τα οπλα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Ευχαριστώ πολύ παιθκιά.

Ελπίζω και εγώ όλα να πάνε καλά και να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα επειδή είναι η πρώτη φορα που αγοράζω όπλο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”