ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΛΟΥ

Απάντηση
XATZIKRIS7
Full Member

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΛΟΥ

Δημοσίευση από XATZIKRIS7 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ 1,80 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 78 ΚΙΛΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΡΙΟ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΙΚΑΛ ΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ? ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΔΕΝ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΛΟΥ

Δημοσίευση από Anthimos »

XATZIKRIS7 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ 1,80 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 78 ΚΙΛΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΡΙΟ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΙΚΑΛ ΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ? ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΔΕΝ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Φίλε καλως ορισες!!!

Ολα τα όπλα σκοτωνουν .
Για πόση χρήση στο σκοπευτηριο μιλάμε??
Το τι όπλο ειναι καταλληλο για σενα θα το δεις στην επωμιση . Να κάνεις πολλες επωμίσεις σ ενα καλο οπλοπόλη και σίγουρα θα βρεις κατι καλό
Πόσα χρηματα μπορεις να ξοδέψεις??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
stelios75
Full Member

Δημοσίευση από stelios75 »

Beretta 682 gold E!
XATZIKRIS7
Full Member

Anthimos έγραψε:
Ολα τα όπλα σκοτωνουν .
Για πόση χρήση στο σκοπευτηριο μιλάμε??
Το τι όπλο ειναι καταλληλο για σενα θα το δεις στην επωμιση . Να κάνεις πολλες επωμίσεις σ ενα καλο οπλοπόλη και σίγουρα θα βρεις κατι καλό
Πόσα χρηματα μπορεις να ξοδέψεις??
ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΣΟΚ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XATZIKRIS7 την 27 Νοέμ 2012, 22:35, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
XATZIKRIS7
Full Member

stelios75 έγραψε:Beretta 682 gold E!
ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ?
stelios75
Full Member

Δημοσίευση από stelios75 »

Mεταχειρισμένο μπορείς να το βρείς γύρο στα 1000-1500 euro.Kαινούργιο γύρο στα 2300-2500 euro.
XATZIKRIS7
Full Member

stelios75 έγραψε:Mεταχειρισμένο μπορείς να το βρείς γύρο στα 1000-1500 euro.Kαινούργιο γύρο στα 2300-2500 euro.

KANENA ΕΩΣ TA 500 ΕΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗ?
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Φίλε καλως ορισες!
Εγω αγορασα το συγκεκριμενον οπλο (Baikal MP-233EA SPORTING) για 650 ευρω πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν το πουλα καποιος για 500 ευρω (μπορει χωρις να βγαλει αποδειξη).

Το χρησιμοποιω και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο, το κακον οτι ειναι αρκετα βαρετον κοντα στα 4 κιλα (3,854 κιλα αν δεν με απατα η μνημη μου οταν το ζυγισα σε ηλεκτρονικη ζυγαρια). Για περπατιτο κυνηγι θα σου ειναι κουραστικον αλλα εγω εσυνηθεισατω λογο του οτι και τα αλλα μου οπλα ειναι αρκετα βαρετα.

Το καλο της ανθεκτικης του κατασκευης (φτηνιαρικη στην οψη και χοντροκομμενη) ειναι οτι αν σου ππεσει αν το χτυπησεις οτι κακουχια και αν περασει στο κυνηγιν δεν σε κοφτει και ιδιαιτερα, και ειναι ενας απο τους λογους που το αγορασα επειδη κυνηγω παντα σε κακοτοπιες περπατιτο.

Το σκωτωμα του ειναι παρα πολυ καλο. Το πηρα μαζι μου στο κυνηγι του ενδημικου πρωτη κυριακη χωρις να το ειχα καν δοκιμασει στο σκοπευτηριο, ουτε ενα φυσιγγιο μονο καθαρισμο του εκανα αρκετα καλο, με εντυπωσιασεν αφου τα πρωτα μου 3 φυσιγγια που εριξα μαζι του ηταν 3 περδικια παχουλλα κολλαριστα, τα πρωτα δυο ντουπλεξ κιολας.

Φυσιγγια πρεπει να δοκιμασεις διαφορα και να διαλεξεις οτι σε βολεψει... για πρωτη χρησιμοποιω φυσιγγιο το οποιο καμνω μονος μου, για δευτερη διαφορα αλλα(και κυπριακα και εξωτερικα) αναλογα με το θυραμα. Δεν του αρεσουν τα φυσιγγια που φκαλλουν ψιλες πιεσεις, δισκολευκεται στο ανοιμα μετα τη βολη.
Αν αποφασισεις να το παρεις να σου τα αναλυσω λεπτομερος.

Τωρα για το τι θα αγορασεις η αποφαση ειναι δικη σου, υπαρχουν και αλλα φτηνα οπλα τα οποια εχουν και light or ultralight γραμμες που ισως να σε βολεψουν καλυτερα, μπορει να βρεις και κατι σε μεταχηρισμενο που να σε ικανοποιει... καλες επιλογες!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε καλοσώρισες και απο εμένα , ξεκινάς τώρα το κυνήγι και το σκοπευτήριο και σίγουρα θέλεις ένα όπλο σιδεροτσέφαλο να μάθεις πάνω του. Τα 500 που δίνει είναι λίγα για να σου εξασφαλ΄σιουν ένα ποιοτικό όπλο ας έν και μεταχειρισμένο. Η άποψη μου είναι να μαζέψεις ακόμη καμια΄350 ευρώ και να έχεις ένα διαθέσιμο ποσό 850 όπου βρίσκεις κάποια καλά μεταχειρισμένα όπλα sporting που κάνουν και για σκοπευτήριο και για κυνήγι ή ακόμη και κάποια καινούργια όπλα κυνηγετικά που θα μπορείς να τα χρησιμοποιε΄ςι στο σκοπευτήριο. Τώρ αόταν πηγαίνεις 2 φορές την βδομάδα σκοπευτήριο θα θέλεις το πιο λίγο 10 -15 ευρώ κάθε φορά για να παίζει μία πούλα. Κόψε το σκοπευτήριο για καμιά 20αρια΄φορές και πιάσε ένα όπλο καλύτερο να σου μείνει
Προσέχουμε...για να έχουμε
XATZIKRIS7
Full Member

chrysanthos έγραψε:Φίλε καλως ορισες!
Εγω αγορασα το συγκεκριμενον οπλο (Baikal MP-233EA SPORTING) για 650 ευρω πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν το πουλα καποιος για 500 ευρω (μπορει χωρις να βγαλει αποδειξη).

Το χρησιμοποιω και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο, το κακον οτι ειναι αρκετα βαρετον κοντα στα 4 κιλα (3,854 κιλα αν δεν με απατα η μνημη μου οταν το ζυγισα σε ηλεκτρονικη ζυγαρια). Για περπατιτο κυνηγι θα σου ειναι κουραστικον αλλα εγω εσυνηθεισατω λογο του οτι και τα αλλα μου οπλα ειναι αρκετα βαρετα.

Το καλο της ανθεκτικης του κατασκευης (φτηνιαρικη στην οψη και χοντροκομμενη) ειναι οτι αν σου ππεσει αν το χτυπησεις οτι κακουχια και αν περασει στο κυνηγιν δεν σε κοφτει και ιδιαιτερα, και ειναι ενας απο τους λογους που το αγορασα επειδη κυνηγω παντα σε κακοτοπιες περπατιτο.

Το σκωτωμα του ειναι παρα πολυ καλο. Το πηρα μαζι μου στο κυνηγι του ενδημικου πρωτη κυριακη χωρις να το ειχα καν δοκιμασει στο σκοπευτηριο, ουτε ενα φυσιγγιο μονο καθαρισμο του εκανα αρκετα καλο, με εντυπωσιασεν αφου τα πρωτα μου 3 φυσιγγια που εριξα μαζι του ηταν 3 περδικια παχουλλα κολλαριστα, τα πρωτα δυο ντουπλεξ κιολας.

Φυσιγγια πρεπει να δοκιμασεις διαφορα και να διαλεξεις οτι σε βολεψει... για πρωτη χρησιμοποιω φυσιγγιο το οποιο καμνω μονος μου, για δευτερη διαφορα αλλα(και κυπριακα και εξωτερικα) αναλογα με το θυραμα. Δεν του αρεσουν τα φυσιγγια που φκαλλουν ψιλες πιεσεις, δισκολευκεται στο ανοιμα μετα τη βολη.
Αν αποφασισεις να το παρεις να σου τα αναλυσω λεπτομερος.

Τωρα για το τι θα αγορασεις η αποφαση ειναι δικη σου, υπαρχουν και αλλα φτηνα οπλα τα οποια εχουν και light or ultralight γραμμες που ισως να σε βολεψουν καλυτερα, μπορει να βρεις και κατι σε μεταχηρισμενο που να σε ικανοποιει... καλες επιλογες!
καλως σας βρηκα

ευχαριστω φιλε χρυσαθε για την βοηθεια σου κρατησα για λιγο ενα μπαικαλ σπορτινκ εκανα και λιγες βολε και μου φανηκε αρκετα καλο ξερεις κανενα που εχει μπαικαλ σπορτινκ γυρο στα 500 ευρω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XATZIKRIS7 την 28 Νοέμ 2012, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”