Μόλις επιασεν ο παπάς μου το ενλόγο οπλον... λογο του ότι εν το πρώτο καινούργιο όπλο που αγοράσαμεν, πως μπορω να μειώσω την δύναμη που απαιτήται για να τσακίσεις το όπλο ? (ελαθκιασα το kάμποσο για να αφαιρέσω τα εργοστασιακα γράσα, και κατι άλλα γράσα για προστασία απο σκουριά που του εβάλαν που το εργοστάσιο)
αλλά συνεχίζει όταν προσπαθείς να το ανοίξεις να είναι πολύ σφιχτό... any suggestions ?
Τελικα ρε κοπελια, επειδη εξιχασα να καθαρισω τους αυλους που μεσα... επιασα σημερα να τους καθαρισω... εστησα το θεμας, και αεδοκιμασα να το ανοιγοκλισω λιο.. ναι αεν σφιχτεσ οι σουστες του, αλλα ανοιγει σχετικα ... πως να το πω... μετα που καμια 10αρκα ανοιγματα (με παιξουμενες ...) κουραζουμε γιαυτο εν ακομα πιο δυσκολο... anw
ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΣΙΑ ΣΙΠΕΘΚΙΕΣ... ελπιζω να ξιλασκαρει !
φιλε μου, πηγαινε αγορασε ενα καλο γρασο και βαλε πανω στα κλειδια του οπλου σου οπου εχει επαφη το μεταλλο,
οπως και στους εξωλκεις στο πλαι. Θα ειναι πολυ καλυτερα μετα. Γρασο να του βαζεις παντα. Προστατευεις και
το οπλο σου.
Για γρασο ειπεν μου ο θειος μου , εξεχασα πως το λαλουν, ενα κατι της πεζινας, εν αθυμουμε καλα.. ειπε μου για τα τσοκ... αμα καμνει και για τα κλειδια οκ, να το δοκιμασω !
Επειδή έπιασα τζαι εγώ καινούργιο όπλο μετά που δκυο τρείς εξορμήσεις εννα χαλαρώσει με τον φοάσε. Λάδκια ξύδκια γράσσα κλπ να πιάνεις που κατάστήματα που έχουν κυνηγετικά είδη και κατάλληλα υλικά. Μεν βάλεις ότι σου κατεβεί. Έσιει υλικά τα οποία είναι για τούτον το σκοπό ΓΙΑ ΟΠΛΑ
Πολλά σημαντικό εκεί που αγγίζει μέταλλο με μέταλλο να βάλεις λίο γρασσούι (εν τζαι το πολύ) με ένα ξυλάκι για τα αυτιά όπως επίσης και να βάλλεις πάνω στα κλειδκιά του όπλου.
Στα τσιοκ με βάλεις ότι γράσσο σου καπνίσει γιατι εν θα ξεβιδώνουν μετά. Έχει ειδικό γράσσο για τα τσιοκ.
Δες και τουτον το σύνδεσμο στο φόρουμ για το πως καθαρίζεις το όπλο και πότε. Γράφει και κάποια υλικά δοκιμασμένα
gptochos έγραψε:Επειδή έπιασα τζαι εγώ καινούργιο όπλο μετά που δκυο τρείς εξορμήσεις εννα χαλαρώσει με τον φοάσε. Λάδκια ξύδκια γράσσα κλπ να πιάνεις που κατάστήματα που έχουν κυνηγετικά είδη και κατάλληλα υλικά. Μεν βάλεις ότι σου κατεβεί. Έσιει υλικά τα οποία είναι για τούτον το σκοπό ΓΙΑ ΟΠΛΑ
Πολλά σημαντικό εκεί που αγγίζει μέταλλο με μέταλλο να βάλεις λίο γρασσούι (εν τζαι το πολύ) με ένα ξυλάκι για τα αυτιά όπως επίσης και να βάλλεις πάνω στα κλειδκιά του όπλου.
Στα τσιοκ με βάλεις ότι γράσσο σου καπνίσει γιατι εν θα ξεβιδώνουν μετά. Έχει ειδικό γράσσο για τα τσιοκ.
Δες και τουτον το σύνδεσμο στο φόρουμ για το πως καθαρίζεις το όπλο και πότε. Γράφει και κάποια υλικά δοκιμασμένα
Γεια σας ρε παιδιά επιασα και γω το προηγουμενο καλοκαιρι ενα μπραουνινγκ το GP sporter, επια παρα μα παρα πολλες φορες σκοπευτηριο αλλα το ευλοημενο εν πραμγατικα σφηχτο, τελοσπαντων μπορει ναν και για καλο. το προβλημα μου ειναι αλλο. το οπλο ειναι παλλικαρι και ειμαι πολλα χαππι. τζηνο που θελω να ρωτησω αν τα δικα σας που τα αγορασατε ειχαν πανω ηδη π πισω λαστιχο στο κοντακι η επροσθεσετε το μετα και αν σαφως νομιζω επηρεαζετε η σκοπευση, τι εκαμετε.?? εμενα ο αθρωπος στην αντιπροσωπια εκοψεν μου το ενα ποντο, για να ειναι πανω μου. τωρα στον καιρο καταλαβω πως ενα χρειαστω κατι να απορροφα λιους κρασασμους γτ φεφκω που το σκοπευτηριο και ο ωμος μου δεν εν ταρασσει. τωρα δλδ ενα πρεπει να το ξανακοψω αλλο ενα ποντο αν εν ενα ποντο το λαστιχο? και κατι ακομα, αν ουλλα τα λαστιχα προσαρμοζουν για ολα τα οπλα π.χ αν εβρω κατι που καποια σελιδα πιο φτηνο. αν εχει κανενας ιδεα να μας ξεστραβωσει λιο.ευχαριστω εκ των προτερων.