ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ BERETTA ULTRALIGHT

Απάντηση
beaglesRhunters
Full Member

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ BERETTA ULTRALIGHT

Δημοσίευση από beaglesRhunters »

Καλημερα σας ειμαι κατοχος ενος beretta ultralight που δεν το χρησιμοποιουσα γιατι το αγωρασα απο ενθουσιασμο και μετα δεν μου αρεσε αλλα φετος εμεινα μονο με αυτο το οπλο. καπιος να βοηθεισει σε φυσιγγια για λαγο?
μεχρι τωρα του επεξα μεχρι 32 γρ. Εδωκιμασα και 34 αλλα εκλοτσαν πολλα και επονου τα τυμπανα και τη κκελε μου
Γιατρός

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ BERETTA ULTRALIGHT

Δημοσίευση από Γιατρός »

το είχα και εγώ,το άλλαξα για να πηγαίνω και σκοπευτήριο
Μείνε με Victory 24-32g για όλα τα κυνήγια
RC επίσης φυσίγγια δεν είχα ποτέ πρόβλημα
όταν δεν ήμουν πάνω στο θήραμα υπόψη σου δεν έφταιγα ποτέ το όπλο και τα φυσίγγια
Αν επωμίζεις καλά και είσαι πάνω του δεν θα ασχολείσαι ποτέ με τα φυσίγγια
Πήγαινε στον πίνακα σκοπευτήριο να δεις που ακριβώς πυροβολάς
Γνώμη μου 8-) και ελπίζω να βοήθησα
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΑ 34 ΟΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (ΑΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΦΙΟΤΣΙ ,ΡΟΤΒΑΙΛ ,)ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ 24-36 .ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΩ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Η ΣΚΗΤ ΜΙΝΙΜΑΧ 28 ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΣΚΗΤ 32 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΛΙΟΝΑ ΤΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ. ;)
beaglesRhunters
Full Member

miky55 έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΑ 34 ΟΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (ΑΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΦΙΟΤΣΙ ,ΡΟΤΒΑΙΛ ,)ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ 24-36 .ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΩ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Η ΣΚΗΤ ΜΙΝΙΜΑΧ 28 ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΣΚΗΤ 32 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΛΙΟΝΑ ΤΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ. ;)
μια long range lepre 37 gr παιζει την αφοα? μεχρι πια γραμμαρια παιζει ανετα το οπλο?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

beaglesRhunters έγραψε:
miky55 έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΑ 34 ΟΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (ΑΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΦΙΟΤΣΙ ,ΡΟΤΒΑΙΛ ,)ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ 24-36 .ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΩ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Η ΣΚΗΤ ΜΙΝΙΜΑΧ 28 ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΣΚΗΤ 32 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΛΙΟΝΑ ΤΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ. ;)
μια long range lepre 37 gr παιζει την αφοα? μεχρι πια γραμμαρια παιζει ανετα το οπλο?

Φίλε ενα οπλο που έχει θαλαμες 76μμ μαγνουμ ειναι ασφαλες για να χρησιμοποιάς μαγκνουμ φυσιγγια και μινι μαγκνουμ. Την ανεση δεν ειναι το όπλο που την έχει αλλα ο χειριστης....
Αν εισαι μεγαλοσωμός και σηκωνεις κλωτσημα μπορει μια Lepre με το Ultralight σου να μεν την νιωθεις. Αν εισαι μικροκαμωμενος θα σε κλωτσησει παραπάνω ...
Σιγουρα όμως ενα "ελαφρυ" οπλο κλωτσα πιο πολυ απο ενα κυνηγετικο ή σπορτινκ όπλο....Πρεπει να κάνεις βολες για ν αντιληφθεις πόσα γραμμαρια μπορεις να χρησιμοποιας χωρις να σ ενοχλουν...Το οπλάκι αντεχει!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
beaglesRhunters
Full Member

Anthimos έγραψε:
beaglesRhunters έγραψε:

Φίλε ενα οπλο που έχει θαλαμες 76μμ μαγνουμ ειναι ασφαλες για να χρησιμοποιάς μαγκνουμ φυσιγγια και μινι μαγκνουμ. Την ανεση δεν ειναι το όπλο που την έχει αλλα ο χειριστης....
Αν εισαι μεγαλοσωμός και σηκωνεις κλωτσημα μπορει μια Lepre με το Ultralight σου να μεν την νιωθεις. Αν εισαι μικροκαμωμενος θα σε κλωτσησει παραπάνω ...
Σιγουρα όμως ενα "ελαφρυ" οπλο κλωτσα πιο πολυ απο ενα κυνηγετικο ή σπορτινκ όπλο....Πρεπει να κάνεις βολες για ν αντιληφθεις πόσα γραμμαρια μπορεις να χρησιμοποιας χωρις να σ ενοχλουν...Το οπλάκι αντεχει!!!
φιλε δεν ειναι magnum μου το ειπε οταν το αγωρασα. ειπε οτι ριχνει μεχρι 40 γραμμαρια αλλα επιδει μου ειπε πολλα ψεματα δεν εχω εμπιστοσινη για το αν ριχνει πανω απο 36γρ
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

Anthimos έγραψε:
beaglesRhunters έγραψε:

εγώ έχω διαφορετική άποψη για το αν κλοτσά ένα φυσίγγι η όχι δεν παίζει ρολο τα γραμμάρια γιατί έχει olympia 30 που μου "κοστονου" το νομο και έχει 42 gr που δεν τις νιώθω ( olympia οποια παίξω μου βγαίνει ο νομος και "γιαυτο" εγώ δεν τις χρησιμοποιώ εδώ και 7 χρονια στο όπλο όμως του πατέρα μου που μέχρι 32 gr έβαζε ήταν πολύ καλές και δεν τις ένιωθε άρα νομίζω είναι σχετικά)
johnycy-
Full Member

Δημοσίευση από johnycy- »

Φιλε και εγω αυτο το οπλο χρησιμοποιω, εχω 4-2 τσοκ στο λαγο και παιζω την πρωτη ροτβειλ 28gr κοκκινη εχει φασιανο το πακετο που εξω μασιεριν και δευτερη RC 2 WHITE PAPER 34GR 5 , με τουτες παιζε αφοα σου τεσ εγγυουμε και ουτε τες αλλαζω ,ταιρκαζουν γαντι και οσο για την ροτβειλ ως τα 35 μετρα αγγυοθμε σου εν χανεις παντος ειδος καιρου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”