S.MARCO GARDONE V.T-BRESCIA
-
- Full Member
S.MARCO GARDONE V.T-BRESCIA
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τα φώτα σας για ένα όπλο. Το όπλο το αγόρασε ο παππούς μου πριν αρκετά χρόνια το κληρονόμησε ο πατέρας μου και θα το κληρονομήσω με τη σειρά μου εγώ στο μέλλον. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για το όπλο, το έτος κατασκευής και την ιστορία του κατασκευαστή του. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα αν το μοιραζόταν μαζί μου. Επισυνάπτω φωτός. Ευχαριστω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kanaris
- Full Member
Re: S.MARCO GARDONE V.T-BRESCIA
φιλε σιγουρα παιζει πουλια (οχι λαγους κλπ ) φαινεται πας την πεταλλουδα τουgeorgies έγραψε:Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τα φώτα σας για ένα όπλο. Το όπλο το αγόρασε ο παππούς μου πριν αρκετά χρόνια το κληρονόμησε ο πατέρας μου και θα το κληρονομήσω με τη σειρά μου εγώ στο μέλλον. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για το όπλο, το έτος κατασκευής και την ιστορία του κατασκευαστή του. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα αν το μοιραζόταν μαζί μου. Επισυνάπτω φωτός. Ευχαριστω.

ωραιο οπλουι φαινεται! ασε να δουμε τι θα πουν οι ειδικοι
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- virtualgreek
- Moderator
Ιταλική εταιρία με έδρα την Brescia (Προφανώς!!)
Κατασκευή του 1962
Στενούς υλούς 18.2, με αυξημένες πιέσεις και λάκτισμα.
Τσοκ 3-1
Βάρος καννών 1570 γρ.
Θαλάμες 70 χιλ. (2 3/4 ίντζες)
Θα συνιστούσα χρήση φυσιγγίων 28γρ το καλοκαίρι (δοκίμασε τα σκοπευτικά) και μέχρι 32γρ τον χειμώνα, και αυτό λόγο των στενών αυλών και αυξημένων πιέσεων σε συνδιασμό με την ηλικία του όπλου.
Επίσης το ασημί περιστέρι ήταν χαρακτηριστηκό της Beretta από όπου πήραν το όνομά τους τα όπλα Silver Pigeon. Οπόταν μπορούμε να πούμε ότι μερικά εάν όχι όλα τα εξαρτήματα του όπλου σου αγοράστηκαν από το εργοστάσιο της Beretta.
Σ. Μακρής
Κατασκευή του 1962
Στενούς υλούς 18.2, με αυξημένες πιέσεις και λάκτισμα.
Τσοκ 3-1
Βάρος καννών 1570 γρ.
Θαλάμες 70 χιλ. (2 3/4 ίντζες)
Θα συνιστούσα χρήση φυσιγγίων 28γρ το καλοκαίρι (δοκίμασε τα σκοπευτικά) και μέχρι 32γρ τον χειμώνα, και αυτό λόγο των στενών αυλών και αυξημένων πιέσεων σε συνδιασμό με την ηλικία του όπλου.
Επίσης το ασημί περιστέρι ήταν χαρακτηριστηκό της Beretta από όπου πήραν το όνομά τους τα όπλα Silver Pigeon. Οπόταν μπορούμε να πούμε ότι μερικά εάν όχι όλα τα εξαρτήματα του όπλου σου αγοράστηκαν από το εργοστάσιο της Beretta.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Φίλε kanaris όντως το όπλο κτύπησε παρα πολλά πουλια αλλα και αρκετούς λαγούς στα τόσα χρονια που κυνηγά. Ακόμα και τώρα αναπολώ τις ιστορίες του παππου μου με κυνήγια που εμείς οι νέοι κυνηγοί μπορεί να μην ζήσουμε ποτε. 

-
- Full Member
Φιλε Σάββα ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες. Εχεις δίκαιο για το αυξημένο λάκτισμα που έχει το όπλο άυτο, το καλο είναι ότι δεν το κυνηγά παραπάνω από 4-5 εξορμήσεις το χρόνο ο πατέρας μου. Ξέχασα να αναφέρω ότι οι κάννες του είναι 30 ίνζες και ο πατέρας μου συνηθίζει να λέει ότι είναι κανόνι.