Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Απάντηση
Γιατρός

Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Δημοσίευση από Γιατρός »

τι λένε σαν αγορά/ τιμή/ ποιότητα
προσωπικές εμπειρίες
ευχαριστώ
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Re: Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Φιλε Λουη, Καλησπερα :D
Εκτος απο τα θεματα ποιοτητας και τιμης, την αποφαση για αγορα ενος οπλου, την επηρεαζουν δραματικα και καποιοι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ παραγοντες οπως οι προσωπικες σχεσεις με τον πωλητη/εμπορα. Η, και ακομα σοβαροτερος, η αποψη των φιλων μας και των "φαφλαταδων" της παρεας.
Η δικη μου αποψη ειναι να αγοραζεις απο καπου που εχεις εμπιστοσυνη και οπου εισαι βεβαιος οτι θα σου προσφερουν και υποστηριξη ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Φιλε Λουη, Καλησπερα :D
Εκτος απο τα θεματα ποιοτητας και τιμης, την αποφαση για αγορα ενος οπλου, την επηρεαζουν δραματικα και καποιοι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ παραγοντες οπως οι προσωπικες σχεσεις με τον πωλητη/εμπορα. Η, και ακομα σοβαροτερος, η αποψη των φιλων μας και των "φαφλαταδων" της παρεας.
Η δικη μου αποψη ειναι να αγοραζεις απο καπου που εχεις εμπιστοσυνη και οπου εισαι βεβαιος οτι θα σου προσφερουν και υποστηριξη ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Ο λόγος που ρώτησα φίλε αν και δεν ήθελα να τον αναφέρω ,πήγα στο κατάστημα για να πάρω κάτι φυσίγγια για ένα φίλο και μου είπε ορισμένα πράγματα που με ενοχλήσαν διότι αμαύρηζε πολλά πράγματα που αγοράζει αρκετός κόσμος όπως κυπριακά φυσίγγια και επώνυμα όπλα όπως και το όπλο μου και μου έκανε εντύπωση η ευκολία που τα έλεγε.
Δεν με ενδιαφέρουν τα όπλα καθαυτά αλλά οι καλές εμπειρίες που θα είχε ο κόσμος με τα συγκεκριμένα όπλα και την εξυπηρέτηση του κυρίου.
Έπιασα τα φυσίγγια και έφυγα αλλά έμεινε μου στο νου
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Φιλε Λουη :!:
Η αρχη της αγορας στον τοπο μας, για πολλα χρονια, ισως και σημερα, στηριζεται στο δογμα "εγιω στραωννω τζιαι πουλω τζιαι'σου αμπλεπε τζιαι γοραζε"
Σημερα, με την Παγκοσμιοποιηση που εφερε το Ιντερνετ, ο κοσμος σιγα σιγα ΞΥΠΝΑ και γινεται ολο και καλυτερος καταναλωτης (προιοντων και ιδεων).
Στον τοπο μας να προσεχεις απο τους "πορτους".
Μαθε να ξεχωριζεις ποιος λεει κατι σωστο και ποιος ΠΛΑΘΕΙ με τον νου του ιστοριες.
Εκει ειναι η τεχνη.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Φιλε Λουη :!:
Η αρχη της αγορας στον τοπο μας, για πολλα χρονια, ισως και σημερα, στηριζεται στο δογμα "εγιω στραωννω τζιαι πουλω τζιαι'σου αμπλεπε τζιαι γοραζε"
Σημερα, με την Παγκοσμιοποιηση που εφερε το Ιντερνετ, ο κοσμος σιγα σιγα ΞΥΠΝΑ και γινεται ολο και καλυτερος καταναλωτης (προιοντων και ιδεων).
Μαθε να ξεχωριζεις ποιος λεει κατι σωστο και ποιος ΠΛΑΘΕΙ με τον νου του ιστοριες.
Εκει ειναι η τεχνη.
+ πόρτους πολλούς φίλε
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

louisll έγραψε:
Εκει ειναι η τεχνη.
+ πόρτους πολλούς φίλε
Ειδικά απο τον συγκεκριμένο! Εμένα επροσπαθούσε να με πείση οτι το καινούργιο όπλο που έφερα που Αμερική κάποιος το πογιάτισε γιαυτό ήταν μαύρο! :D :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
shooter
Full Member

Δημοσίευση από shooter »

LAGOS έγραψε:
louisll έγραψε:
Εκει ειναι η τεχνη.
+ πόρτους πολλούς φίλε
Ειδικά απο τον συγκεκριμένο! Εμένα επροσπαθούσε να με πείση οτι το καινούργιο όπλο που έφερα που Αμερική κάποιος το πογιάτισε γιαυτό ήταν μαύρο! :D :D
Ο άνθρωπος που τα πουλά στην Λευκωσία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ακού Bettinsoli και γυρίζουν τα μυαλά μου.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Εμένα εν τούτος που μου είπε ότι δεν σκοτώνει το όπλο μου!!!!!!!!!!!!

++++ είχε με 3 ώρες.....3 ΩΡΕΣ.....και έπριζε με.....&^%^$%$%# :evil: :evil: :evil: :evil:

Εννοείτε ότι εν εξαναπάτησα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια και φαρμακερή εμπειρία!!!!!!!!!!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

:!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΥΡΙΑΚΟΣ την 06 Φεβ 2012, 19:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Hahahahahahahahahahahahahahahaha
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”