Πώς μπορώ να αυξήσω τα βαρος του όπλου?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Πώς μπορώ να αυξήσω τα βαρος του όπλου?

Δημοσίευση από GiorgosT »

για σας συν- άρρωστοι, άδελφοι,
θέλω να ρωτίσω αν μπορώ και πώς μπορώ να αυξήσω το βάρος του όπλου μου, και να το κάνω και πιο ισοζυγισμένο.
οι κάννες του τραβάνε προς τα κάτω.
πχ. στο σκοπευτήριο οταν πάω, πάνω απο 25 δίσκους με πιάνει πονοκέφαλος και ρίχνω 24 γρ και 28γρ.
Το βάρος του όπλου τώρα ειναι 3125 γραμμάρια είναι 28’’, αυλοί είναι 18.5 και 18.3.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Γιώργος
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Πώς μπορώ να αυξήσω τα βαρος του όπλου?

Δημοσίευση από Anthimos »

GiorgosT έγραψε:για σας συν- άρρωστοι, άδελφοι,
θέλω να ρωτίσω αν μπορώ και πώς μπορώ να αυξήσω το βάρος του όπλου μου, και να το κάνω και πιο ισοζυγισμένο.
οι κάννες του τραβάνε προς τα κάτω.
πχ. στο σκοπευτήριο οταν πάω, πάνω απο 25 δίσκους με πιάνει πονοκέφαλος και ρίχνω 24 γρ και 28γρ.
Το βάρος του όπλου τώρα ειναι 3125 γραμμάρια είναι 28’’, αυλοί είναι 18.5 και 18.3.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Γιώργος

φιλε
οι κανες ΠΡΕΠΕΙ να βαρουν πιο πολυ απο το κοντακι

αλλα αν επιμενεις υπάρχουν ειδικα σακουλακια με μολυβι και αλλες κατασκευες που μπαινουν στο κουφιο του κοντακιου και με μικρό κόστος μπορεις να το κανεις όπως νιωθεις άνετα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

φίλε και μένα το όπλο μου είναι 2,750 κιλά και είχα το ίδιο πρόβλημα. Πρέπει να βρεις τα φουσιέκια του αν σε πιανει πονοκέφαλος που τες σιηπεθκιές. Πιστεύεις δηλαδή ότι κλωτσά επειδή το κοντάκι εν ελαφρύ? Εκτός αν το κέντρο βάρους είναι λανθασμένο από το εργοστάσιο :!: :?: που μπορείς να κάμεις όπως είπε ο Άνθιμος
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Κανονικα ομως το βαρος 3.125 εν καλο βαρος. Δεν ειναι ελαφρυ. Εμενα ειναι 3.200 και δε με πιανει πονοκεφαλος αλλα ουτε στο κυνηγι κλωτσα υπερβολικα.

Μηπως τζιαι παει κατι αλλο λαθος π.χ. οι κλισεις του κοντακιου...ειναι πανω στου το οπλο?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
που μπορώ να βρω έτσι σακκουλάκια.
στο ενδημητικό δεν έχω σοβαρό πρόβλημα μονο οταν ρίχνω αρκετές βολές με πιάνει πονοκέφαλος και τα panadol μπένουν πρότα στην τσέπη μου.
φίλε franchi εσένα που έχεις έτσι ελαφρη όπλο τι φουσεκια πέζεις στο σκοπευτήριο και δεν σε πίανει πονοκκελλος. :cry:
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Παλια εμας ενας πανω στο χωριο τωρα ειναι μακαριτης ο ανθρωπος εκαμνε και τον οπλουργο μιας και ηταν η αγαπη του για τα οπλα και το κυνηγι.Αφησε μεγαλη ιστορια στις περιοχες μου τοτε.Πηγαινα πολλα συχνα στο σπιτι του μιας και επιανα χαρτουτσιες που γεμωνε και μου καθαριζε μου και το οπλο στο τελος της σεζον
Στο πρωτο μου οπλο εβαλε μου μεσα στο κοντακι 1 χαρτουτσια γεματη μονο σκαγια και βαμβακι να μεν κατσιαριζει και το ανακαλυψα μετα που 4-5 χρονια που πηγα σε καποιο οπλουργο αφου εφυγε απο τη ζωη και μου ειπε οτι το εβαλε για να ειναι ταχα καλυτερα ισοροπημενο το οπλο
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

μια χαρα εν το βαρος του οπλου σου για κυνηγετικη χρηση! το πιο πιθανο ειναι να μη σου ταιριαζει το κοντακι!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Κανονικα ομως το βαρος 3.125 εν καλο βαρος. Δεν ειναι ελαφρυ. Εμενα ειναι 3.200 και δε με πιανει πονοκεφαλος αλλα ουτε στο κυνηγι κλωτσα υπερβολικα.

Μηπως τζιαι παει κατι αλλο λαθος π.χ. οι κλισεις του κοντακιου...ειναι πανω στου το οπλο?
το όπλο που το εγώρασα δεν ηταν πάνω μου. το πήρα σε οπλουργό και μου έκατσε_εφαγε το κοντάκι κάτω.
Τώρα επομίζω και βλέπω ακίδα και έκανα και το τεστ με την επομηση με κλειστα τα ματια και πάλι βλεπω ακίδα.
θα έλεγα ότι είναι πανο μου χωρίς να πάρω όρκο.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

682 GOLD E έγραψε:μια χαρα εν το βαρος του οπλου σου για κυνηγετικη χρηση! το πιο πιθανο ειναι να μη σου ταιριαζει το κοντακι!!
εσύ ξέρω γιατι μου το λαλείς τουτο για να παω να αγοράσω αλλο όπλο. :D
δεν ξερω τι να πω θα δοκιμάσω λίγο με τα σακουλάκια ή οπως έκανε ο μακαρίτης με την γεμάτη την χαρτουτσια.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

GiorgosT έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Κανονικα ομως το βαρος 3.125 εν καλο βαρος. Δεν ειναι ελαφρυ. Εμενα ειναι 3.200 και δε με πιανει πονοκεφαλος αλλα ουτε στο κυνηγι κλωτσα υπερβολικα.

το όπλο που το εγώρασα δεν ηταν πάνω μου. το πήρα σε οπλουργό και μου έκατσε_εφαγε το κοντάκι κάτω.
Τώρα επομίζω και βλέπω ακίδα και έκανα και το τεστ με την επομηση με κλειστα τα ματια και πάλι βλεπω ακίδα.
θα έλεγα ότι είναι πανο μου χωρίς να πάρω όρκο.

Ρε Γιωργο αν θωρεις ακιδα λεβεντη μου σημαινει οτι κλειεις το ματι σου
Κανονικα πρεπει να θωρεις και λιγη ριγα , ουσιαστικα κομματι της ριγας πριν την ακιδα, εν τζαιν αεροβολο.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”