σωστοτατος. Ίσως το browning να ειναι πιο εύκολο στην προσαρμογή ενώ το beretta θέλει λλιο παραπάνω δουλεια για να νιώσεις άνετα μαζι τουkypros έγραψε:Ρε παιδια μισο λεπτο....
Λογο της ενασχολησης μου με την σκοποβολη αλλα και της αγαπης μου προς τα οπλα περασαν απο τα χερια μου διαφορα μοντελλα. Ενα απο αυτα ηταν και το 682 gold e.
Επισης ειχα και dt10 που εχει τις ιδιες ακριβως καννες.
Τα κοντακια τους με βασανισαν πολυ...γιατι εμαθα να κυνηγω με browning και οι διαφορες ηταν αγερφυρωτες ετσι τα πουλησα.
Εντουτις δεν μπορω να πω οτι σε καμια φαση στα 4 χρονια που κυνηγουσα με 682 οτι το οπλο δεν σκοτωνε οταν εγω εστελα τα σκαγια στο θηραμα. Επεξα φασες απο αποστασεις που σε 15 χρονια με βραουνινγκ δεν επεξα ποτε. Ειχα πολλα πουλια κουτσοφτερα...αλλα γιατι το κοντακι μου δεν ηταν σωστο και χτυπουσα με
Δεν μπορουμε να στοιχιοθετησουμε οτι το οπλο αυτο δεν σκοτωνει. Εαν ριξεις σε 20 θηραματα και τα 13 ειναι σεκκα και τα αλλα 7 κουτσοφτερα σκοτωνει ναι η οχι?? αν δεν σκοτωνει πως επεθαναν τα αλλα 13??
Μονο στη κυπρο συζητουμε αν σκοτωνει η οχι ενα οπλο.
Εγω πιστευψ οτι ειναι αμελητεες η τυχον διαφορες στη βλητικη. Το οτι μπορει να χρειαζεται συγκεκριμενα φυσιγγια συμφωνω αλλα οχι οτι τα σκαγια απο τις καννες του υστερουν βλητικα. Εκτος εαν καποιος μπορει να μου το εξηγησει και τοτε να πιστω...
beretta 682 Gold E Sporting
-
- Full Member
Re: beretta 682 gold e sporting
- Breda Pegaso
Οι παραπανω και καλοι σκοπευτες να ειναι οταν τους πεις οτι αυτο το οπλο δεν σκοτωνει γινονται με τα ψυχολογικα και δεν κουτσιουν. Το θεμα σε αυτο το οπλο ειναι ψυχολογικο + κοντακι και στενες κατανομες (τσιοκ) + περιφερειακα σκαγια. Οταν ολοι βαλουν 3-1 και 3-2 με αυτο το οπλο πως θα κουτσισουν που οι ντουφεκιες του ειναι πολυ κλειστες? και τα παραπανω θηραματα που καρπωνωμαστε στατιστικα ειναι γυρω στα 20 μετρα....
Ο τζιηκλοκτονος νομιζω εχει αυτο το οπλο...αραγε δεν σκοτωνει??????????????????????????????????
Ο τζιηκλοκτονος νομιζω εχει αυτο το οπλο...αραγε δεν σκοτωνει??????????????????????????????????
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- kypros
Φιλε νομιζω οτι τα browning εχουν κλισεις που ειναι πιο κοντα στο μεσο σωματοτυπο πανω στα εργοστασιακα κοντακια. Πχ εχουν κατεμενα πιο σωστο pitch και πιο ευκολα drops. Και εναι ολα παρομια κοντα στο μεσο ορο. Beretta εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια αλλα ενας που ειναι απειρος μπορει να πιασει ευκολα κοντακι με ακρεες μετρησεις διατι υπαρχουν πολλα για να αυξησουν τους πιθανους πελατες.isimerinos έγραψε:[quote="kypros"..[/quote
σωστοτατος. Ίσως το browning να ειναι πιο εύκολο στην προσαρμογή ενώ το beretta θέλει λλιο παραπάνω δουλεια για να νιώσεις άνετα μαζι του
Γιαυτο και πολυ εχουν βερεττα που δεν τους ταιριαζουν ενω browning πολυ πιο λιγοι
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Έχω μια απορία...
Παρόλο που το πρώτο μου όπλο θέλω να είναι μπερεττα
Γιατί τα περισσότερα προβλήματα τα έχουν τα μπερεττα εδωμεσα???
- kypros
Η δικη μου απαντηση ειναι ακριβως αποπανω!tooulos96 έγραψε:Έχω μια απορία...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- 682 GOLD E
- Full Member
πουντον Φιλιππο να σας καμει αγωγη για δυσφημιση?!

- 682 GOLD E
- Full Member
επειδη ζηλευκουντα πολλοι φιλεtooulos96 έγραψε:Έχω μια απορία...
- Athos 1978
- Full Member
ΚΟΥΧΟΥ ΚΟΥΧΟΥ ΚΟΥΧΟΥ682 GOLD E έγραψε:επειδη ζηλευκουντα πολλοι φιλεtooulos96 έγραψε:Έχω μια απορία...
Open mind for a different view.
- Breda Pegaso
Κατι μου λεει οτι δεν ισχυει πλεον το nickname σου...και συ τεκνον Βρουτε?????682 GOLD E έγραψε:επειδη ζηλευκουντα πολλοι φιλεtooulos96 έγραψε:Έχω μια απορία...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- 682 GOLD E
- Full Member
εγω εν τσιε...Breda Pegaso έγραψε:Κατι μου λεει οτι δεν ισχυει πλεον το nickname σου...και συ τεκνον Βρουτε?????682 GOLD E έγραψε:επειδη ζηλευκουντα πολλοι φιλεtooulos96 έγραψε:Έχω μια απορία...