ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από virtualgreek »

giorgos80 έγραψε:φιλε Σαββα τα ρωσικα οπλα αναγραφουν πιεσεις καθημερινης χρησης και οχι δοκιμης που παει να πει οτι το συγκεκριμενο οπλο ριχνει και φυσιγγια που βγαζουν 900 μπαρς.οι πιεσεις δοκιμης ειναι 1370 μπαρς ;)
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες και να μην το άκουσες κάπου από κάποιον.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

δηλαδη ρε παιδια την 35γραμμαρια victory ασπροι μπορω να την πεξω αφοα! ποσα bar βγαζει? μου το εχουν συστησει πολλοι γιαυτο ρωταο :?:
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

φιλε hercules την rocket 29gr να την πεζω μετα που θα βγαινει ο ηλιος? :)
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

fillandos έγραψε:δηλαδη ρε παιδια την 35γραμμαρια victory ασπροι μπορω να την πεξω αφοα! ποσα bar βγαζει? μου το εχουν συστησει πολλοι γιαυτο ρωταο :?:
Ναι μπορείς. Βγάζει 550-600 Bars.
Δοκίμασε την πρώτα για να δεις εάν είναι ανεκτό το λάκτισμα της, διότι το όπλο σου είναι ελαφρύ και πιθανών να το νοιώσεις το λάκτισμα.

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

μια ερωτηση που εκανα περσι στο Νικητα Κυπριδημο
http://www.oplognosia.com/ea/ea142.php
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

giorgos80 έγραψε:μια ερωτηση που εκανα περσι στο Νικητα Κυπριδημο

Δεν το κατάλαβες καλά.
Και τα Beretta είναι δοκιμασμένα σε πιέσεις 1370 και επιτρέπετε η χρηση μέχρι 1050 bars.
Η διαφορά είναι 30% για λόγους ασφαλείας που απατεί το CIP για να επιτρέψει την πώληση του όπλου εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο λόγος είναι για να αντέξει το όπλο σε περίπτωση που είτε πυροδοτήσουν και τα δύο φυσίγγια ταυτόχρονα είτε είναι ελαττωματικό το φυσίγγιο.

Εάν το όπλο λέει ρητά ότι είναι δοκιμασμένο σε 90megapascals που αντιστοιχεί σε 900 bars τότε αφαιρούμε 30% για λόγους ασφαλείας και καταλύγουμε σε 690 Bars περίπου.

Θα ρωτούσα ξανά τον κ. Κυπρίδημο και θα ανάφερνα τα 90 Megapascals. Εάν έχω λάθος, τότε θα μάθω κάτι και εγώ.

Πάντα να έχετε υπόψη σας ότι ένα φυσίγγιο παράγει 40-70 Bars περισσότερα τις θερμές ημέρες.

Σε καμία απολύτος περίπτωση δεν βάζουμε φυσίγγιο στα όρια του όπλου.

Σε καμία απολύτος περίπτωση δεν βάζουμε φυσίγγιο στην θαλάμη του όπλου πιο μεγάλο από το μέγεθος της θαλάμης, άσχετα εάν το χωράει όταν δεν είναι πυροδοτημένο. Η θαλάμη μετριέται με το συνολικό μήκος του φυσιγγίου και όχι όταν είναι κλειστό.

Και τέλος σε καμία απολύτος περίπτωση δεν δοκιμάζουμε την τύχη μας για να δούμε εάν αντέχει το όπλο μας.
Το πιο πιθανό είναι να τραυματιστείτε είτε εσείς, είτε οι γύρω σας, ή στην καλύτερη περίπτωση να κάνετε ζημιά στο όπλο σας.

Σ. Μακρής
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

fillandos έγραψε:δηλαδη ρε παιδια την 35γραμμαρια victory ασπροι μπορω να την πεξω αφοα! ποσα bar βγαζει? μου το εχουν συστησει πολλοι γιαυτο ρωταο :?:
Εννοείται ότι σε μιά μέρα πόσες θα παίξεις 5-8? Επομένως θα είσαι οκ
Αν το ποφκάλεις σε 35γρ ο πρώτος που θα το καταλάβει θα είσαι εσύ και το κεφάλι σου φίλε
Εγώ στο ultralight έπαιξα τις μόλις το έπιασα πέρυσι αλλά καταλάβεις τες αμέσως μην ακούεις πελλάρες
Πάντοτε ασφάλεια πρώτον
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

virtualgreek έγραψε:
giorgos80 έγραψε:μια ερωτηση που εκανα περσι στο Νικητα Κυπριδημο

Δεν το κατάλαβες καλά.
Και τα Beretta είναι δοκιμασμένα σε πιέσεις 1370 και επιτρέπετε η χρηση μέχρι 1050 bars.
Η διαφορά είναι 30% για λόγους ασφαλείας που απατεί το CIP για να επιτρέψει την πώληση του όπλου εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο λόγος είναι για να αντέξει το όπλο σε περίπτωση που είτε πυροδοτήσουν και τα δύο φυσίγγια ταυτόχρονα είτε είναι ελαττωματικό το φυσίγγιο.

Εάν το όπλο λέει ρητά ότι είναι δοκιμασμένο σε 90megapascals που αντιστοιχεί σε 900 bars τότε αφαιρούμε 30% για λόγους ασφαλείας και καταλύγουμε σε 690 Bars περίπου.

Θα ρωτούσα ξανά τον κ. Κυπρίδημο και θα ανάφερνα τα 90 Megapascals. Εάν έχω λάθος, τότε θα μάθω κάτι και εγώ.

Πάντα να έχετε υπόψη σας ότι ένα φυσίγγιο παράγει 40-70 Bars περισσότερα τις θερμές ημέρες.

Σε καμία απολύτος περίπτωση δεν βάζουμε φυσίγγιο στα όρια του όπλου.

Σε καμία απολύτος περίπτωση δεν βάζουμε φυσίγγιο στην θαλάμη του όπλου πιο μεγάλο από το μέγεθος της θαλάμης, άσχετα εάν το χωράει όταν δεν είναι πυροδοτημένο. Η θαλάμη μετριέται με το συνολικό μήκος του φυσιγγίου και όχι όταν είναι κλειστό.

Και τέλος σε καμία απολύτος περίπτωση δεν δοκιμάζουμε την τύχη μας για να δούμε εάν αντέχει το όπλο μας.
Το πιο πιθανό είναι να τραυματιστείτε είτε εσείς, είτε οι γύρω σας, ή στην καλύτερη περίπτωση να κάνετε ζημιά στο όπλο σας.

Σ. Μακρής
ΟΣΑ ΛΕΈΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.
ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ?
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ:

ΑΓΓΛΙΑ 85%-32gr
ΙΤΑΛΙΑ 75%- 32gr
ΙΣΠΑΝΙΑ 70%- 32gr
ΠΟΛΩΝΙΑ 100% -32 gr.(ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 32 gr )
ΗΠΑ 70% -32 gr.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΞΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ.
ΕΑΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 90%- 37 gr- ΜΕΣΟ ΟΡΟ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΥΣ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ. (Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕΧΡΙ 80GR ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ). ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΚΝΟΥΜ 56 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ action Η ΚΡΕΠΑΡΕΙ Η ΚΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΑΧΑΝΑ? ??
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΚΡΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΛΟΥΗΣ ΣΕΤΤΕΡ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
mariosapoel
Full Member

Δημοσίευση από mariosapoel »

louisll έγραψε:
Εννοείται ότι σε μιά μέρα πόσες θα παίξεις 5-8? Επομένως θα είσαι οκ
Αν το ποφκάλεις σε 35γρ ο πρώτος που θα το καταλάβει θα είσαι εσύ και το κεφάλι σου φίλε
Εγώ στο ultralight έπαιξα τις μόλις το έπιασα πέρυσι αλλά καταλάβεις τες αμέσως μην ακούεις πελλάρες
Πάντοτε ασφάλεια πρώτον
ρε φιλε ισε ευχαριστημενος με το beretta ultralight τζε με την εξυπηρετηση τις beretta?
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

σεβαστη η αποψη του Σαββα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”