Το Βrowning είναι αχρομίωτο κατασκευασμένο στην Ιαπωνία και έχει και ένα SKB αχρομίωτο και τα δυο μάγκνουμ αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο απο τα δυο είναι Βoehlervirtualgreek έγραψε:cyprohunter έγραψε:Ο μόνος παράγοντας που παίζει περισσότερο ρόλο είναι τα μέταλλα, το όπλο με τα καλύτερα μέταλλα σκοτώνει παραπάνω. Δηλαδή τα αχρομίωτα όπλα έχουν το καλύτερο σκότωμα αλλά χρειάζονται πολυ καλό και συχνό καθάρισμα. Για παράδειγμα ένας θείος μου έχει ένα browning citori grade 6, 4.2Kg, 25 χρονών, αχρομίωτo, Bohler μέταλλα και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο όπλο με διαφορά που αυτά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Όταν το επομίζω νιώθω ότι βλέπω ένα δίαυλο αεροδρομίου έτοιμο να εκτοξεύσει πυρά και ότι όπου κι αν το 'αξαμόσω' το πουλί εννα πέσει!Αλλά τον βλέπω κάθε φορά που θα επιστρέψει απο το κυνήγι το καθαρίζει εξουνιχιστικά διότι εάν το αφήσει πάνω απο μια εβδομάδα ξεκινά να γίνεται καλλίτζι.
Πλέον καμιά εταιρία δεν βγάζει αχρομίωτα όπλα κάτω των 10.000 ευρώ δια τον λόγο ότι είναι πολύ πιο ποιοτικά απο τα χρομιωμένα.
Citori Αμερικάνικο με Boehler κάννες ? Είσαι σίγουρος ?
Kουβέντα του καφενείου - Ποιό όπλο σκοτώνει καλύτερα
-
- Full Member
Re: κουβεντα του καφενειου πιο ολο σκοτοννει παραπανω
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: κουβεντα του καφενειου πιο ολο σκοτοννει παραπανω
κανενα απο τα 2 εχει καννες boehlercyprohunter έγραψε:Το Βrowning είναι αχρομίωτο κατασκευασμένο στην Ιαπωνία και έχει και ένα SKB αχρομίωτο και τα δυο μάγκνουμ αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο απο τα δυο είναι Βoehlervirtualgreek έγραψε:cyprohunter έγραψε:Ο μόνος παράγοντας που παίζει περισσότερο ρόλο είναι τα μέταλλα, το όπλο με τα καλύτερα μέταλλα σκοτώνει παραπάνω. Δηλαδή τα αχρομίωτα όπλα έχουν το καλύτερο σκότωμα αλλά χρειάζονται πολυ καλό και συχνό καθάρισμα. Για παράδειγμα ένας θείος μου έχει ένα browning citori grade 6, 4.2Kg, 25 χρονών, αχρομίωτo, Bohler μέταλλα και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο όπλο με διαφορά που αυτά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Όταν το επομίζω νιώθω ότι βλέπω ένα δίαυλο αεροδρομίου έτοιμο να εκτοξεύσει πυρά και ότι όπου κι αν το 'αξαμόσω' το πουλί εννα πέσει!Αλλά τον βλέπω κάθε φορά που θα επιστρέψει απο το κυνήγι το καθαρίζει εξουνιχιστικά διότι εάν το αφήσει πάνω απο μια εβδομάδα ξεκινά να γίνεται καλλίτζι.
Πλέον καμιά εταιρία δεν βγάζει αχρομίωτα όπλα κάτω των 10.000 ευρώ δια τον λόγο ότι είναι πολύ πιο ποιοτικά απο τα χρομιωμένα.
Citori Αμερικάνικο με Boehler κάννες ? Είσαι σίγουρος ?
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: Kουβέντα του καφενείου - Ποιό όπλο σκοτώνει καλύτερα
Έχω 2 skb, ένα weatherby που και αυτό είναι κατασκευασμένο στον skb, ένα beretta 682, ένα browning 525, 3 aya εκ των οποίων τα δύο χρωμιωμένα και το ένα όχι και όλα σκοτώνουν υπέροχα (αν μπορώ να το πω αυτό).
Κάνένα δεν υπερέχει από τα άλλα αλλά ούτε και μειονεκτεί. Τι συμπέρασμα βγάζετε ; Όλα με διαφορετικά ατσάλια !
Ή κάτι πάει καλά ή εγώ είμαι τυχερός και πέτυχα καλά ατσάλια.
Κάνένα δεν υπερέχει από τα άλλα αλλά ούτε και μειονεκτεί. Τι συμπέρασμα βγάζετε ; Όλα με διαφορετικά ατσάλια !

- LOUIS SETTER
- Full Member
ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ.mouzouris έγραψε:Έχω 2 skb, ένα weatherby που και αυτό είναι κατασκευασμένο στον skb, ένα beretta 682, ένα browning 525, 3 aya εκ των οποίων τα δύο χρωμιωμένα και το ένα όχι και όλα σκοτώνουν υπέροχα (αν μπορώ να το πω αυτό).
ΕΧΩ
ΜU 106
MIROKU 9000
AYA
BERETTA 687
BREDA PEGASOS
BERNARDELLI 115 L
ΤΖΙΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Artemis G.
- Full Member
Se lio.akoute ton 129 na mas pei gia to beretta tou ... (kinito)

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- kanaris
- Full Member
ναι βεβαια! εσενα δεν σκοτωνουν τα οπλα σου αλλα οι χαρτουτσιες σου!!!LOUIS SETTER έγραψε:ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ.mouzouris έγραψε:Έχω 2 skb, ένα weatherby που και αυτό είναι κατασκευασμένο στον skb, ένα beretta 682, ένα browning 525, 3 aya εκ των οποίων τα δύο χρωμιωμένα και το ένα όχι και όλα σκοτώνουν υπέροχα (αν μπορώ να το πω αυτό).
ΕΧΩ
ΜU 106
MIROKU 9000
AYA
BERETTA 687
BREDA PEGASOS
BERNARDELLI 115 L
ΤΖΙΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.![]()

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΗ ΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ .ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΜΕ. 

- virtualgreek
- Moderator
[quote="mouzouris"]
Τι συμπέρασμα βγάζετε ; Όλα με διαφορετικά ατσάλια !
[quote]
Συμπέρασμα: Αλλάξετε καφενείο!
Τι συμπέρασμα βγάζετε ; Όλα με διαφορετικά ατσάλια !
[quote]
Συμπέρασμα: Αλλάξετε καφενείο!

Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Kουβέντα του καφενείου - Ποιό όπλο σκοτώνει καλύτερα
Coach εχτες που δεν εσπαζαν οι δισκοι εν το οπλο μου που εφτεε?
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
- virtualgreek
- Moderator
pambs έγραψε:Coach εχτες που δεν εσπαζαν οι δισκοι εν το οπλο μου που εφτεε?
Ναι. Άλλαξε τον μάστρο του!

Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...