Εεετσιnikos17 έγραψε:εγω παντοσ κυνηγω εδω και 2 χρονια με ενα 686 onyx και ειμαι πολλα ευχαριστημενος. για καθε κυνηγι εχω μονο μια χαρτουτσια. φασσα saga 36 γρ pigeon, περδικι saga field 32 gr, τσικλα saga dispersande 28 gr
Beretta Guns
- marinos.a
- Site Admin
Re: Beretta Guns
Si vis pacem, para bellum
- Nikos
Γειά σου συνωνόματε....nikos17 έγραψε:εγω παντοσ κυνηγω εδω και 2 χρονια με ενα 686 onyx και ειμαι πολλα ευχαριστημενος. για καθε κυνηγι εχω μονο μια χαρτουτσια. φασσα saga 36 γρ pigeon, περδικι saga field 32 gr, τσικλα saga dispersande 28 gr
Ποιο onyx έχεις;; το μαυρο ήτο άσπρο;;
-
- Full Member
το ασπρο φιλεNikos έγραψε:Γειά σου συνωνόματε....nikos17 έγραψε:εγω παντοσ κυνηγω εδω και 2 χρονια με ενα 686 onyx και ειμαι πολλα ευχαριστημενος. για καθε κυνηγι εχω μονο μια χαρτουτσια. φασσα saga 36 γρ pigeon, περδικι saga field 32 gr, τσικλα saga dispersande 28 gr
- marinos.a
- Site Admin
κάποτε σκοτώνει και χωρίς να παίξει, ο Ανθυμος ξέρειlouisll έγραψε:
Μαρίνο σκοτώνει ;

Si vis pacem, para bellum
- Nikos
nikos17 έγραψε:το ασπρο φιλεNikos έγραψε:Γειά σου συνωνόματε....nikos17 έγραψε:εγω παντοσ κυνηγω εδω και 2 χρονια με ενα 686 onyx και ειμαι πολλα ευχαριστημενος. για καθε κυνηγι εχω μονο μια χαρτουτσια. φασσα saga 36 γρ pigeon, περδικι saga field 32 gr, τσικλα saga dispersande 28 gr
Φαίνεται ότι έχουμε το ίδιο αλλά δεν χρησιμοποίησα τα πιο πάνω φυσίγγια ....
-
- Full Member
Φαίνεται ότι έχουμε το ίδιο αλλά δεν χρησιμοποίησα τα πιο πάνω φυσίγγια ....
[quote][/quote] τι φυσιγγια χρησιμοποιας εσυ? εισαι ευχαριστημενος απο το οπλο γενικα?
[quote][/quote] τι φυσιγγια χρησιμοποιας εσυ? εισαι ευχαριστημενος απο το οπλο γενικα?
- Nikos
Φίλε για την τζικλα παίζωnikos17 έγραψε:Φαίνεται ότι έχουμε το ίδιο αλλά δεν χρησιμοποίησα τα πιο πάνω φυσίγγια ....
τι φυσιγγια χρησιμοποιας εσυ? εισαι ευχαριστημενος απο το οπλο γενικα?
32γρ Αστρα ταππα
32γρ victory κιτρινη
32γρ sporting πράσινη
ενδημικό
olympia scatter(απο φέτος)
victory ασπρη
victory λιλα κ.α
Παράπονο απο το όπλο δεν εχω φίλε...Γενικά ναι ειμαι ευχαριστημένος, ειδικά φέτος....