ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ

browning9
Full Member

Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ

Δημοσίευση από browning9 »

κοπελια πολλα σεβαστες οι αποψεις σας και σας ευχαριστω..οπως ειπα και πιο πανω ειναι θεμα γουστου και οχι κουβεντες του καφενε..επια με εναν φιλο μου πριν 3 χρονια στες τζικλες σε εναν τοπο και επειδη ειμαστουν στο χωριο του για μερες ειπε μου να μεν παω να φερω το οπλο μου εφοσον ειχε 2 εκεινος στο χωριο..οταν εσειρα 15 φουσιεκια εβαλα το οπλο χαμε τζε εκρατουν το νομο μου τζε την βουκκα μου που τον πονο τζε οι τζικλες να μας φασιν ακομα λιο..οταν επια την επομενη κιριακη στον ιδιο τοπο με τα ιδια φισιεκκια τες ιδιες ακριβως καιρικες συνθηκες αλλα με το οπλο μου τοτε απολαυσα πολλα ωραια παιξιματα και ουτε να νιωσω το παραμικρο στον ωμο μου..γιαυτο λεω εν λιο ιδιοτροπα οπλα..μιλω απο προσωπικη εμπειρια και οχι κουβεντες του καφενε..ευχαριστω..
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

ρε παιδεια πανω απολα ειναι η αισθηση και η σιγουρια που σου προσφερη ενα οπλο και μετα η αξιοπιστια (να μην καμνη σιτζιες . να μη φεφκουν και οι δυο ) ολα τα αλλα ειναι σε δευτερη μοιρα κατε μενα. ατε τζαι ταραξαν τα κλειδια του μετα που 10 χρονια .με 20 ευρω παει αλλο 10 χρονια.
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

Δημοσίευση από Giorgoscy »

browning9 έγραψε:κοπελια πολλα σεβαστες οι αποψεις σας και σας ευχαριστω..οπως ειπα και πιο πανω ειναι θεμα γουστου και οχι κουβεντες του καφενε..επια με εναν φιλο μου πριν 3 χρονια στες τζικλες σε εναν τοπο και επειδη ειμαστουν στο χωριο του για μερες ειπε μου να μεν παω να φερω το οπλο μου εφοσον ειχε 2 εκεινος στο χωριο..οταν εσειρα 15 φουσιεκια εβαλα το οπλο χαμε τζε εκρατουν το νομο μου τζε την βουκκα μου που τον πονο τζε οι τζικλες να μας φασιν ακομα λιο..οταν επια την επομενη κιριακη στον ιδιο τοπο με τα ιδια φισιεκκια τες ιδιες ακριβως καιρικες συνθηκες αλλα με το οπλο μου τοτε απολαυσα πολλα ωραια παιξιματα και ουτε να νιωσω το παραμικρο στον ωμο μου..γιαυτο λεω εν λιο ιδιοτροπα οπλα..μιλω απο προσωπικη εμπειρια και οχι κουβεντες του καφενε..ευχαριστω..

αδερφιν δεν προσπαθω να σε πεισω να πιασεις κατι συγκεκριμενο αλλα το οτι οι ιδιες χαρτουτσιες στο δικο σου ηταν μελι κ στο αλλον επορτοκλοτσουσαν δεν λεει απολυτος ΤΙΠΟΤΕ.αλιμονο να εκαμναν σε ουλλα τα οπλα οι ιδιες χαρτουτσιες.οι αλλοι ουλλοι θα επρεπε να κλεισουν.Εγω αυτη τη στιγμη σπιτι μου εχω πανω που 15 διαφορετικες χαρτουτσιες οι οποιες εχουν την μερα τους την ωρα τους το υψομετρο τους το θηραμα τους κτλ... Φυσικα εχω και χαρτουτσιες που δεν θα τες ξαναγορασω γιατι κλοτσουν με (οι caccia 32 gr της NOBEL SPORT) ενω οι 36gr της ιδιας εταιρειας δεν με κλωτσουν και οταν το εψαξα το θεμα εμαθα οτι εχουν διαφορετικη πυριτιδα

Μου εκαμεν πολλην εντυπωση το οπλο που θελει καθε χρονον σφιξιμο και γιαυτον ασχοληθηκα ειδεμι ο καθενας ας πιασει οτι του καμνει κεφιν.Ενδεικτικα παντως στα BERETTA και BROWNING χρειαζετε να μπαινει το πρωτο σετ επισκευης για το παιξιμο των κλειδκιων στες 25.000 χαρτουτσιες !!! Και οι εταιρειες αυτες διαθετουν για τα οπλα τους μεχρι τρια σετ (oversize) επισκευης !!!

Θελω ειλικρινα να μου πουν τουτοι που το σφιγκουν καθε χρονον ποσα χρονια πρεπει να το χρησιμοποιουν για να συρουν 25000 χαρτουτσιες.Εγω συρνω κοντα στες 1000 το χρονο με πολλα σκοπευτηρια.
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

browning9 έγραψε:κοπελια πολλα σεβαστες οι αποψεις σας και σας ευχαριστω..οπως ειπα και πιο πανω ειναι θεμα γουστου και οχι κουβεντες του καφενε..επια με εναν φιλο μου πριν 3 χρονια στες τζικλες σε εναν τοπο και επειδη ειμαστουν στο χωριο του για μερες ειπε μου να μεν παω να φερω το οπλο μου εφοσον ειχε 2 εκεινος στο χωριο..οταν εσειρα 15 φουσιεκια εβαλα το οπλο χαμε τζε εκρατουν το νομο μου τζε την βουκκα μου που τον πονο τζε οι τζικλες να μας φασιν ακομα λιο..οταν επια την επομενη κιριακη στον ιδιο τοπο με τα ιδια φισιεκκια τες ιδιες ακριβως καιρικες συνθηκες αλλα με το οπλο μου τοτε απολαυσα πολλα ωραια παιξιματα και ουτε να νιωσω το παραμικρο στον ωμο μου..γιαυτο λεω εν λιο ιδιοτροπα οπλα..μιλω απο προσωπικη εμπειρια και οχι κουβεντες του καφενε..ευχαριστω..
Φίλε Browning9

επέτρεψε μου να σχολιάσω αυτά που έγραψες πιο πάνω. Δανείστηκες ένα όπλο από κάποιον φίλο σου και κυνηγούσατε τσίχλες. Μετά από 15 περίπου ντουφεκιές πονούσε ώμος σου και το μάγουλο σου.

Κλασσική περίπτωση λανθασμένου κοντακιού για το σωματότυπο σου. Πιθανών να ήταν λίγο μακρύ σου το κοντάκι και να μην μπορούσες να το τοποθετήσεις στην σωστή θέση στον ώμο σου. Από την άλλη ίσως φορούσες πολλά ρούχα και να μην μπορούσες να τοποθετήσεις το κοντάκι στην σωστή θέση στον ώμο σου.

Επίσης το κοντάκι ήταν πολύ ψηλό για σένα ή ή κλίση του πέλματος (pitch) να μην ταίριαζε με τον σωματότυπο σου και το όπλο τίναζε προς τα πάνω και σου κτυπούσε στο μάγουλο.

Κατανοώ την απογοήτευση σου στο συγκεκριμένο όπλο, ανεξαρτήτος μάρκας και μοντέλου, αλλά δεν φταίει το όπλο. Απλά το κοντάκι δεν σου ταίριαζε.

Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί σε οποιοδήποτε όπλο, οποιασδήποτε μάρκας και μοντέλου.

Τα φυσίγγια και οι καιρικές συνθήκες δεν είχαν καμία απολύτος σχέση με αυτή την εμπειρία σου.

Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

K.Μακρη οντως μπορει να φτεει το κοντακκι αλλα εγω αυτη την εντυπωση σχηματισα..ισως και λαθος μου φυσικα..σας ευχαριστω παντως..
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Κοπέλια μια άσχετη ερώτηση. Ξέρετε κανένα καλό οπλουργό-κοντακκά να μου προτείνετε? Πρέπει να κόψω λίγο το κοντάκκι του όπλου μου και έχει 1 χρόνο που το αμελώ και το καλλίκι στις γρήγορες-μπηχτές πάει σύννεφο :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LAGOS την 20 Νοέμ 2011, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Τούτα τα Κύριε Μακρή κόψετε τα.

Η σκέτο Σάββα ή σκέτο Μακρή.
Ακόμη και το 'ρε φίλε' το προτιμώ.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

browning9 έγραψε:φιλε Δημητρη δεν ειναι οτι τα αποριπτω απλα προσοπικη μου αποψη τα beretta ειναι καπως πιο ιδιοτροπα οπλα..φυσικα δεν θελω να αμφισβητισω ισως τον μεγαλυτερο οικο οπλων απλα ειναι θεμα γουστου..
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ BERETTA ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΧΩ BROWNING CITORI Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ MIROKU MK 70 SPORTING ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΥΡΩ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ BERETTA 686 ONYX PRO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.
ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ BERETTA ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.
ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ
DUKDUK
Full Member

Δημοσίευση από DUKDUK »

Giorgoscy έγραψε:
solon loyka έγραψε:
browning9 έγραψε:φιλε Δημητρη δεν ειναι οτι τα αποριπτω απλα προσοπικη μου αποψη τα beretta ειναι καπως πιο ιδιοτροπα οπλα..φυσικα δεν θελω να αμφισβητισω ισως τον μεγαλυτερο οικο οπλων απλα ειναι θεμα γουστου..
ΦΙΛΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ BERETTA ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΛΩΝ......1526 ΑΥΤΟ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, Κ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ, ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ BERETTA 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕΡΒΙΣ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ( ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ) ?ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ορθος

και για να μην μενουν αποριες θελω να μου πει ο φιλος που ειπε πιο πανω οτι παιρνει καθε χρονο το Βeretta του σε οπλουργο ποιο μοντελο εχει,ποιος εν τουτος ο οπλουργος που βρισκει λασκο πας το BERETTA καθε χρονο,αν το αγορασε καινουριο η μεταχειρισμενο και οτι αλλο νομιζει οτι μπορει να μας βοηθησει εμας που εχουμεν BERETTA που δεν εχουν λασκο !!! φιλικα παντοτε.Και εγω εχω φιλους που εχουν οπλο 30 χρονον 20 χρονον 10 χρονον 5 χρονον κτλ οι οποιοι πεζουν 100-150 χαρτουτσιες την ευδομαδα ολοχρονα και εκτος που καθαρισμα και λιον γρασουιν πας τα κλειδκια εν τους καμνουν τιποτε αλλο και ολα ειναι BERETTA και εχω υποψιν μου BROWNING πολυ μικροτερης ηλικιας που εν χαμνα τα κλειθκια τους και η χρηση που τους εγινε ειναι σχετικα μικρη.
Και για να μεν παρεξηγουμαστε εν σου λαλω κουβεντες του καφενε μιλω σου για οπλα και ιδιοκτητες που τους ξερω προσωπικα και οπλα που τα επιασα στα σιερκα μου.
Α, ουτε εχω κανενα συμφερο που τα BERETTA !!!

Δαμε γραφουμεν τες εμπειριες μας γιατι και εμεις καποτε ημασταν στο σταδιο του ψαξιματος για καινουργιο οπλο και σου λεω υπευθυνα οτι αν ερωτησα 100 πλασματα σχετικα με το τι οπλο να πιασω οι 80 ειπαν μου 80 διαφορετικες μαλακιες.ο κυπρεος νομιζει ξερει τα ουλλα,σκαρταρει εναν πραμαν επιδει τζινος μπορει να μεν το συμπαθει και νομιζει οτι εν και σωστος.Αλλα το κορυφαιο ειναι να κατηγορουν τα BERETTA ανθρωποι που κραουν κατι παλιοσιερικα (τα οποια μπορει να ειναι και φονικα οπλα και να εχουν επιτυχιες δηλαδη και να μεν χρειαζοντε αλλον οπλο) και ποτε τους δεν επιασαν το ιταλικο στα σιερκα τους !!!

Εγω συμβουλευω τον οποιονδηποτε ειναι στη θεση που ειμουν εγω πριν καποιους τζιερους και θα αγορασει οπλον να αγορασει καινουριο κατα προτιμηση (η μεταχειρισμενο που το ξερει) και να θυσιασει το κατι τις παραπανω να ποιασει εναν οπλον αξιοπιστο.Το οπλο δεν το γοραζουμεν για να το πουλησουμεν οποταν τα παραπανω λεφτα δεν παν χαμενα !!!

φιλικα Γιωργος
Φίλε Γιώργο,

Έχω και εγώ κατά νουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο τις Beretta που με τες πολλές τουφεκιές μακρινισκαν οι κάννες του. Και μιλάμε για μοντέλο που πουλιόταν 4000 λίρες.
Θα καταλάβαινα να κατηγορούσες η και ακόμα να χρησιμοποιούσες κάποιαν άλλη μάρκα για σουσμα στα κλειδιά!!! Το Browning ??? :o
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Πρωτα να σας πω οτι η γνωμη μου πηγαζει απο πρωσοπικες εμπειριες.

Επισης να τονισω οτι δεν θελω να θειξω τα βερεττα και τα κλειδιας τους, εχω 4 βερεττα DT 10 , δυο 682 gold e kai silver kai ena 686. Επισης μπορω να συγκρινω γιατι εχω και 4 βραουνινγ. Οποτε δεν μιλω τυχεα.

Οταν δειτε στα βερεττα οτι τα σημεια που τραβουν την πιεση της τουφεκιας ειναι τα δυο αυτακια στην τταπατζια που καθεται πανω οι καννες συνολικου ευρους καπου μισο ποντο το πολυ ενω στα βραουνινγ ο πυρος ειναι 2 εκατοστα καταλαμβαινεται απο που πηγαζει η μεγαλυτερη αντοχη.

Υποθηκε οτι οι εταιριες αυτες εχουν 3 σετ αλλαγης κλειδιων oversize για να τα αλλασουν αμαν χαλαρονουν. Εξοσον γνωριζω αυτο ειναι λαθος. Μονο η βερεττα εχει αυτα τα ανταλακτικα γιατι η βραουνινγ δεν χριαζεται να προσφερει αλλαγη κλειδιου αφου δεν θα χρειαστει.

Το οπλο που μου κουνησε ηταν 682 καινουριο του κουτιου. Στο χρονο οι καννες επεζαν σαν τις πελλες. Τωρα που μιλουμε ενα χρονο μετα και παροο οτι τις ειχα σφηξει φυλλ παλε παιζουν σαν πελλες.

Ειναι η ταπεινη μου αποψη και θα εξακολουθησω να εχω και να θαυμαζω την ομορφια των βερεττα αλλα στο θεμα κλειθκια για μενα η βραουνιγ παιζει σε αλλη κατιγορια!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”