ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ

Απάντηση
VASILIS S
Full Member

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ

Δημοσίευση από VASILIS S »

σπυρο εχω συνηθισει τα βαρετα οπλα μιας και το πρωτο μου οπλο ηταν ενα γερμανικο σαουερ ισιο 32 ιντσες
2-1 τσιοκ σε αντιθεση με τα ελαφρια που δεν μου καθονται καθολου γιαυτο και πουλαω το οπλο που αγορασα περσι ενα fabarm elos
VASILIS S
Full Member

κανενα μαχαζι που φερνει beretta?
εκτος του αντιπροσωπου και αν η εγγυηση ειναι η ιδια.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

APA FINE AND ANTIQUE SPORTING ARMS
79 AGEE OMOLOGITES STREET
NICOSIA
CYPRUS
TEL +35799685400
FAX +35722664316
E-MAIL apafine@cytanet.com.cy

εχει καιουρια και μεταχειρισμενα απο ολες τις επωνημες μαρκες και επισεις κατεχει αρκετα για πια οπλα ειναι καλες αγορες και πια οχι
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

VASILIS S έγραψε:σπυρο εχω συνηθισει τα βαρετα οπλα μιας και το πρωτο μου οπλο ηταν ενα γερμανικο σαουερ ισιο 32 ιντσες
2-1 τσιοκ σε αντιθεση με τα ελαφρια που δεν μου καθονται καθολου γιαυτο και πουλαω το οπλο που αγορασα περσι ενα fabarm elos
ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΠΑΡΜ
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
VASILIS S
Full Member

αλεξη δεν εχω φωτογραφιες αυτη τη στιγμη γιατι ειμαι εκτος κυπρου. λοιπον ειναι 26 ιντσες πολιτσιοκ σκουρα ξυλα καρυδια με ωραια νερα και full χωρισμα στις καννες ειμαι ο δευτερος κατοχος του το πηρα τον δεκεμβρη που περασε απο καποιον που το κυνηγισε πολυ λιγο το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση στα 700 euro
VASILIS S
Full Member

γνωμες για τα οπλα sabatti.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Καλησπέρα στην παρέα.

Προσωπικά θεωρώ αντιδεολογικό κάποιος να συστήνει ή και να κατευθύνει ένα συνάδελφο προς κάποια συγκεκριμένη μάρκα όπλου. Είναι σαν να ακούω κάποιο στο καφενείο να λέει του άλλου, πιάσε το τάδε όπλο διότι έχει καλά σκοτώματα. Εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά κάποιο συνάδελφο μπορεί να του στείλει προσωπικό μήνυμα.

Βασίλη, με 2,000 Ευρώ έχει εξαιρετικές επιλογές. Πήγαινε στο σκοπευτήριο και δες τι κρατάνε οι άλλοι σκοπευτές. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να πάρεις μια γενική εικόνα και σιγά σιγά θα καταλήξεις σε 1-2 μοντέλα που σε ενδιαφέρουν.

Όσο αφορά συγκεκριμένες μάρκες μπορείς άνετα να κάνεις μία έρευνα στο google γράφοντας το όνομα της μάρκας + μοντέλο + την λέξη review. Θα βρεις άπλετες αντικειμενικές αναλύσεις από επαγγελματίες.

Πχ. "Beretta 692 sporting review"

Ζητάς όπλο το οποίο να είναι τύπου σπόρτινγκ για το κυνήγι και το σκοπευτήριο. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το όπλο που θέλεις να αγοράσεις είναι τα ακόλουθα:

1. Τιμή - Κοντά στο κονδύλι που είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις
2. Μήκος καννών - Εάν είσαι περίπου 1.70 +- 5εκ θα σου έλεγα να πάρεις ένα όπλο 28 Ιντζών. Εάν είσαι περίπου 1.80 +- 5εκ τότε κοίταξε να βρεις ένα όπλο 30 Ιντζών και εάν είσαι 1.90 και πάνω τότε το όπλο των 32 Ιντζών θα σου ταίριαζε. Αυτό σε γενικές γραμμές. Εάν είσαι 1.70 αλλά παλικάρι, μην φοβηθείς το όπλο των 30 Ιντζών.
3. Βάρος - Πάντα σε συνάρτηση με τον σωματότυπο σου.
4. Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών - Όταν ένας σκοπευτής έχει κάποιο πρόβλημα με το όπλο του, δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει 1-3 μήνες μέχρι έρθει το ανταλλακτικό. Πρέπει να υπάρχει άμεσα!
5. Μεταπωλητική αξία - Ένα καλό όπλο δεν θα χάσει 50% τις αξίας του σε 2 χρόνια αλλά ούτε σε 5.
6. Μεταπωλητική ζήτηση - Ένα όπλο το οποίο το έχει θεοποιήσει ο πωλητής ότι είναι το καλύτερο του κόσμου και όλοι οι σκοπευτές αυτό κρατούν κλπ κλπ. ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένα μέτριο όπλο (που ίσως κανένας σκοπευτής δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει) τότε δεν θα μεταπωλείται.
7. Να σου ταιρίαζει!!!!! Κλείσε τα αυτία σου σε αυτά που θα σου πει ο πωλητής και πήγαινε μαζί με κάποιο που πραγματικά καταλαμβαίνει και είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει.

Έχεις και δρόμο και χρόνο μπροστά σου να κάνεις την σωστή αγορά. Μη βιαστείς.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
VASILIS S
Full Member

γεια σου φιλε πολυ κατατοπιστικος ευχαριστω το ψαχνω ακομη δεν ειναι ευκολη υποθεση για μενα τουλαχιστον ειμαι 1.75 82 κιλα
VASILIS S
Full Member

τωρα αυτον τον καποιο που καταλαβαινει απο οπλα που να το βρω δεν ξερω. :D δυσκολο.
VASILIS S
Full Member

fratelli gamba-renato gamba αν ξερει καποιος να μας πει απο ποιοτητα ναι τιμες για καινουρια και αν τα
φερνει καποιος στην κυπρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”