φιλε, η σειρα MK70 δεν βγενει με αν ειναι με αεριζομενες καννες. Απο τη σειρα τις Miroku μονο η σειρα ΜΚ10 εχει αεριζομενες καννες και μαλιστα με τη καινουργια καννη VECTOR PRO + BACK BORE + INVECTOR PLUS. Τα εχει ο Φριξος απο 1600 ευρω.browning9 έγραψε:ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε φιλε..τι γνωμη εχεις για το ΜΚ10?και αν ξερεις το ΜΚ70 SPORTING αν ειναι με αεριζομενες καννες?
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ
-
- Full Member
Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ
-
- Full Member
ευχαριστω ρε κοπελια για τες πληροφοριες 

-
- Full Member
κοπελια εχει καπιος το miroku mk10?θελω να ακουσω λια πραματα σκοτομα κτλ..επειδη μαλλον απο εβδομαδα θα παω να το παρω..οποιος εχει κατι να μου πει για το οπλο αυτο θα το εκτιμουσα πολυ..ευχαριστω..
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΤΑ BERETTA?
(ΕΓΩ ΕΧΩ BROWNING KAI Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ MIROKU)
(ΕΓΩ ΕΧΩ BROWNING KAI Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ MIROKU)
- AndreasDr
Φίλε όπως σου είπαν πιο πάνω νομίζω δέν βγαίνει το ΜΚ70 με αεριζόμενες κάννες, όσο για το ΜΚ10, άκουσα πολλά καλά και για το σκοτωμά του και για την αξιοπιστία του, πάντος εν ένα όπλο που θα το ήθελα στον οπλοβαστό μουbrowning9 έγραψε:ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε φιλε..τι γνωμη εχεις για το ΜΚ10?και αν ξερεις το ΜΚ70 SPORTING αν ειναι με αεριζομενες καννες?

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
φιλε Δημητρη δεν ειναι οτι τα αποριπτω απλα προσοπικη μου αποψη τα beretta ειναι καπως πιο ιδιοτροπα οπλα..φυσικα δεν θελω να αμφισβητισω ισως τον μεγαλυτερο οικο οπλων απλα ειναι θεμα γουστου..
- Giorgoscy
- Full Member
browning9 έγραψε:φιλε Δημητρη δεν ειναι οτι τα αποριπτω απλα προσοπικη μου αποψη τα beretta ειναι καπως πιο ιδιοτροπα οπλα..φυσικα δεν θελω να αμφισβητισω ισως τον μεγαλυτερο οικο οπλων απλα ειναι θεμα γουστου..
Φιλε σε χαιρετω,
Το καθε οπλο εχει τη χαρη του αλλα το BERETTA εν BERETTA !!! Εγω εχω το 686 onyx pro και σου το συστηνω ανεπιφυλακτα.Συμφωνω οτι και τα Browning ειναι πολλα καλα οπλα, αλλα αν δεν τα βαλεις διπλα διπλα να δεις το καλουπιν τους το στυλ τους και στη συνεχεια να τα δοκιμασεις δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο το κατι που σου προσφερει ο Ιταλος !!! Σε ποιο θεμα εννοεις οτι ειναι ιδιοτροπα τα BERETTA αν επιτρεπεται ?
Φιλε το Ιταλικο ειναι κομψο,ψιλοκοπημενο κρατας το και δεν νοιωθεις το βαρος του,η αξιοπιστια του ειναι δεδομενη,τα κλειδκια του υπερανω κριτικης !
Δεν θα σου πω αλλα,απλος καμε κατι πολλα απλο και θα πιασεις και εσυ BERETTA και δε θα το μετανωσεις.Πιασε ενα Beretta και κουμπα το πας το τοιχο και κουμπα διπλα του και εναν οποιοδηποτε αλλον οπλο και κατσε θωρε τα προσεκτικα στο καθε σημαντικο σημειο του οπλου.
Εγω για να καταλαβεις επεια στον φριξο για το CYNERGY και οταν το επιασα στα σιερκα μου (ενεξαναεπιασα ως τοτε το συγκεκριμενον οπλο ξανα να ξερω) ειπα του θα ξαναπερασω και εφυα και επηα και επιασα το 686 και οταν μετα που καιρο ηβρα στο σκοπευτηριο εναν παρεα με το CYNERGY του και ειχαμεν τα διπλα διπλα στον οπλοβαστο και εθωρουσαμεν τα λαλει μου : "Ρε μα το browning εν οπως την ματσουκα του βοσκου διπλα που το Βeretta " !!!
φιλικα Γιωργος
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
- kypros
Φιλε γιωργο το οπλο πρεπει να σου αρεσκει την ωρα που το εχεις επομισμενο ,οι την ωρα που εν μς τον οπλοβαστο ουτε την ωρα που εν κουμπιμενο πας τον τοιχο. Οσο για τα κλειθκια της βερεττα φιλε σορρυ που σου το λεω αλλα ουτε με πομβες αποπλουτιμενου ουρανιου δεν φτανουν την ποιοτητα και αντοχη του κλειδιου της βραουνινγ. Εχω και απο τις δυο μαρκες οπλων διαφορα μοντελλα αλλα σε θεμα κλειδιου δν τιθεται θεμα συγκρισης. Εχω βραουνινκ που επεξε μισο κοντεινερ και δεν επιε στον οπλουργο και το ανοιγοκλειμα του εν ακομα σφικτο. Εχω και βερεττα καθαροαιμο σκοπευτικο που καθε χρονο που το πρωτο χρονο επρεπε να παει για σερβις για να μεν το παιζουν οι καννες οπως της πελλες.
Εχει σημεια που εν πιο ποιοτηκα τα βερεττα οπως το φινιρισμα καπιων μετταλικων μερων που δεν αγιονουν ευκολα οπως τα βραουνινγ και ειναι γενικα πιο δυνατη εταιρια σε θεμα μαρκετινγ και τεχνολογια. Αλλα πανω απο ολα ποιοτητα σε ενα οπλο για μενα ειναι το κλειδι τα υπολοιπα ειναι δευτερευον.
Εχει σημεια που εν πιο ποιοτηκα τα βερεττα οπως το φινιρισμα καπιων μετταλικων μερων που δεν αγιονουν ευκολα οπως τα βραουνινγ και ειναι γενικα πιο δυνατη εταιρια σε θεμα μαρκετινγ και τεχνολογια. Αλλα πανω απο ολα ποιοτητα σε ενα οπλο για μενα ειναι το κλειδι τα υπολοιπα ειναι δευτερευον.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ BERETTA ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΛΩΝ......1526 ΑΥΤΟ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, Κ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ, ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ BERETTA 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕΡΒΙΣ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ( ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ) ?ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!browning9 έγραψε:φιλε Δημητρη δεν ειναι οτι τα αποριπτω απλα προσοπικη μου αποψη τα beretta ειναι καπως πιο ιδιοτροπα οπλα..φυσικα δεν θελω να αμφισβητισω ισως τον μεγαλυτερο οικο οπλων απλα ειναι θεμα γουστου..
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Giorgoscy
- Full Member
solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ BERETTA ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΛΩΝ......1526 ΑΥΤΟ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, Κ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ, ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ BERETTA 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕΡΒΙΣ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ( ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ) ?ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!browning9 έγραψε:φιλε Δημητρη δεν ειναι οτι τα αποριπτω απλα προσοπικη μου αποψη τα beretta ειναι καπως πιο ιδιοτροπα οπλα..φυσικα δεν θελω να αμφισβητισω ισως τον μεγαλυτερο οικο οπλων απλα ειναι θεμα γουστου..
ορθος
και για να μην μενουν αποριες θελω να μου πει ο φιλος που ειπε πιο πανω οτι παιρνει καθε χρονο το Βeretta του σε οπλουργο ποιο μοντελο εχει,ποιος εν τουτος ο οπλουργος που βρισκει λασκο πας το BERETTA καθε χρονο,αν το αγορασε καινουριο η μεταχειρισμενο και οτι αλλο νομιζει οτι μπορει να μας βοηθησει εμας που εχουμεν BERETTA που δεν εχουν λασκο !!! φιλικα παντοτε.Και εγω εχω φιλους που εχουν οπλο 30 χρονον 20 χρονον 10 χρονον 5 χρονον κτλ οι οποιοι πεζουν 100-150 χαρτουτσιες την ευδομαδα ολοχρονα και εκτος που καθαρισμα και λιον γρασουιν πας τα κλειδκια εν τους καμνουν τιποτε αλλο και ολα ειναι BERETTA και εχω υποψιν μου BROWNING πολυ μικροτερης ηλικιας που εν χαμνα τα κλειθκια τους και η χρηση που τους εγινε ειναι σχετικα μικρη.
Και για να μεν παρεξηγουμαστε εν σου λαλω κουβεντες του καφενε μιλω σου για οπλα και ιδιοκτητες που τους ξερω προσωπικα και οπλα που τα επιασα στα σιερκα μου.
Α, ουτε εχω κανενα συμφερο που τα BERETTA !!!
Δαμε γραφουμεν τες εμπειριες μας γιατι και εμεις καποτε ημασταν στο σταδιο του ψαξιματος για καινουργιο οπλο και σου λεω υπευθυνα οτι αν ερωτησα 100 πλασματα σχετικα με το τι οπλο να πιασω οι 80 ειπαν μου 80 διαφορετικες μαλακιες.ο κυπρεος νομιζει ξερει τα ουλλα,σκαρταρει εναν πραμαν επιδει τζινος μπορει να μεν το συμπαθει και νομιζει οτι εν και σωστος.Αλλα το κορυφαιο ειναι να κατηγορουν τα BERETTA ανθρωποι που κραουν κατι παλιοσιερικα (τα οποια μπορει να ειναι και φονικα οπλα και να εχουν επιτυχιες δηλαδη και να μεν χρειαζοντε αλλον οπλο) και ποτε τους δεν επιασαν το ιταλικο στα σιερκα τους !!!
Εγω συμβουλευω τον οποιονδηποτε ειναι στη θεση που ειμουν εγω πριν καποιους τζιερους και θα αγορασει οπλον να αγορασει καινουριο κατα προτιμηση (η μεταχειρισμενο που το ξερει) και να θυσιασει το κατι τις παραπανω να ποιασει εναν οπλον αξιοπιστο.Το οπλο δεν το γοραζουμεν για να το πουλησουμεν οποταν τα παραπανω λεφτα δεν παν χαμενα !!!
φιλικα Γιωργος
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ