ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL

Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL

Δημοσίευση από chrysanthos »

Καλα ρε Γιωργο οταν αγορασες το οπλον εν ειδες τουτα τα προβληματα τα φανερα ή εισουν τοσον ενθουσιασμενος που το μονο που σε ενοιαζεν ηταν να πληρωσεις το πωλητη να σου το πακκετταρι να το πιασεις τζαι να φεις? Ηταν το μοναδικον του μοντελλου τουτου που εισιεν μες το μαχαζι του?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Γιώργο ένας πολύ καλός οπλουργός στη Λαρνακα είναι ο Γιωργος Σιεκκερής αν ενδιαφέρεσαι στείλεμου μυνημα να σου δώσω το κινητό του.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης,το οπλο το ειδα στην εκθεση και μου αρεσε παρα πολλα.το οπλο στην εκθεση ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα δεν επεφτε η πεταλουδα και ρωτησα τον ιδιοκτητη αν αυτο συμβαινει με ολα τα οπλα και μου απαντησε οτι θα βρουμε ενα που να κλεινει καλα.οταν πηγα στο μαγαζι το οπλο της εκθεσης ηταν εκει και δεν εκλεινε καλα παλι,οταν το συζητησα με τον οπλουργο μου λεει μισο λεπτο μπαινει με το οπλο στο εργαστηριο και ερχεται σε λιγο.το οπλο κλεινει κανονικα τωρα,του λεω εξυσες το ξυλο??και γελασε και λεει μου οι ρε εσηκωσα τη πεταλουδα πανω 2 χιλιοστα και εν βρισκει πανω στο ξυλο τωρα.το οπλο που αγορασα μεχρι τα 20-25 φυσιγγια εκλεινε και ανοιγε κανονικα μετα απο αυτο τον αριθμο φυσιγγιων η πεταλουδα μαγκωνει στο ξυλο.να υποθεσω οτι εκατεβηκε προς τα κατω οταν εδουλεψε λιο το οπλο?
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
giorgos80

φιλε Λευκιε φυσικα και ενδιαφερομαι.στειλε μου το σε π.μ αν δε θελεις να το δημοσιευσεις.κατι αλλο το οπλο πρεπει να το παρω στο μαγαζι που το αγορασα εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση??σαν να μεν πολυεμπιστευομαι τον οπλουργο του συγκεκριμενου μαγαζιου :shock: :?
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

giorgos80 έγραψε:λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης,το οπλο το ειδα στην εκθεση και μου αρεσε παρα πολλα.το οπλο στην εκθεση ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα δεν επεφτε η πεταλουδα και ρωτησα τον ιδιοκτητη αν αυτο συμβαινει με ολα τα οπλα και μου απαντησε οτι θα βρουμε ενα που να κλεινει καλα.οταν πηγα στο μαγαζι το οπλο της εκθεσης ηταν εκει και δεν εκλεινε καλα παλι,οταν το συζητησα με τον οπλουργο μου λεει μισο λεπτο μπαινει με το οπλο στο εργαστηριο και ερχεται σε λιγο.το οπλο κλεινει κανονικα τωρα,του λεω εξυσες το ξυλο??και γελασε και λεει μου οι ρε εσηκωσα τη πεταλουδα πανω 2 χιλιοστα και εν βρισκει πανω στο ξυλο τωρα.το οπλο που αγορασα μεχρι τα 20-25 φυσιγγια εκλεινε και ανοιγε κανονικα μετα απο αυτο τον αριθμο φυσιγγιων η πεταλουδα μαγκωνει στο ξυλο.να υποθεσω οτι εκατεβηκε προς τα κατω οταν εδουλεψε λιο το οπλο?
φιλε εαν ημουν στη θεση σου θα το επερνα πισω να μου δωσει αλλο της ιδιας μαρκας η αλλης.
Σκεφτηκες να εχεις και στο μελλον αυτα τα προβληματα η να εισαι στη μεση του πουθενα και να το παθεις επιεν η μερα σου
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ . ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΛΑ Η ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΙΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΠΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΣΤΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ . ΕΞ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ- ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ . ΑΛΛΑ Ο ΣΙΕΚΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ . ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Δημοσίευση από vas.vas »

Τόσα χρόνια που ασχολούμε με τα όπλα πρώτη φορά ακούω BAIKAL
με πρόβλημα....
Ειναι τα πιο γαρουόοπλα που ξέρω και τα πιο αξιόπιστα
Πρέπει να έδωσε πάνω σου το λόττο.
Δεν νομίζω να είναι τίποτε σοβαρό , πάρτο σε ένα οπλουργό
τζιε ετέλιωσε , σε 20 λεπτά θα σου το σάσει
τζιε 20 χρονια δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
giorgos80

vas.vas έγραψε:Τόσα χρόνια που ασχολούμε με τα όπλα πρώτη φορά ακούω BAIKAL
με πρόβλημα....
ρε φιλε πρεπει να εισαι ο μονος που δεν ακουσε για προβληματα στα μπαικαλ :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

giorgos80 έγραψε:
vas.vas έγραψε:Τόσα χρόνια που ασχολούμε με τα όπλα πρώτη φορά ακούω BAIKAL
με πρόβλημα....
ρε φιλε πρεπει να εισαι ο μονος που δεν ακουσε για προβληματα στα μπαικαλ :P :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε παιδια τι προβληματα εχουν? γιατι ψαχνω να εβρω παικαλ...αν εχουν σοβαρα προβληματα να το γυρισω σε αλλη μαρκα :?
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Δημοσίευση από vas.vas »

Εγώ πάντως έχω BAIKAL το πιο φθηνό μοντέλλο μονοσκάνδαλο
με EJECTORS το πήρα απο τον TIANKO ( τώρα είναι μακαρίτης )
πριν 10 περίπου χρόνια και προβλήματα μηδέν.
Το οπλό το ταλαιπωρό , έχει στενούς αυλούς 18.2
και αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κλωτσά στα πολλά
γραμμάρια , κανένα πρόβλημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BAIKAL
ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΟ ΤΥΧΑΙΩΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”