κλίσεις στα κοντάκια

Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: κλίσεις στα κοντάκια

Δημοσίευση από marinos.a »

Η ξυλουργικη μου αρεσει πάρα πολύ και εκτός από διάφορες μικροδουλειές στο σπίτι, στο παρελθόν έχω φτιάξει και δυο-τρία ξύλινα ψαροντουφεκα.

Η αποκατάσταση των ξύλινων μερών του όπλου είναι μια διαδικασία που έκανα δυο φορές. Πρώτα το έκανα σε ένα αεροβόλο Diana mod.46

Εικόνα

το ξαναέκανα σε ένα Beretta S56e με αγγλε κοντάκι μόλις αυτή τη Κυριακή. (Φώτο απόψε)

Η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής: (αν το όπλο είναι oil finish πηγαίνεις στο βήμα 2)

1. Αν το ξύλο είναι βερνικωμένο χρησιμοποιείς varnish remover που μπορείς να βρεις σε χρωματοπωλεία ή σε καταστήματα DIY. Απλώνεις μια γενναία στρώση και περιμένεις ανάλογα με το τι λέει στις οδηγίες. Όταν φουσκώσει το βερνίκι με μια ττελλοβουρτσα ή ξύστρα το αφαιρείς. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γυαλιά, καπέλο μακριά μανίκια και γυαλιά.

2. Αν το χρώμα που θα μένει από κάτω δεν σε ικανοποιεί ξεκινάς με γυαλόχαρτο 240, 300 και 400 να το αποχρωματίζεις. Μεταξύ κάθε τριψίματος πλένεις το ξύλο με νερό και μετά το στεγνώνεις με ρούχο ή χαρτί.

3. Μόλις ξεκινήσεις να νιώθεις την υφή του ξύλου λεία σε επίπεδο που σε ικανοποιεί, συνεχίζεις με ττελλακι της κουζίνας (steel wool) το παραδοσιακό που κρατούσαν οι μανάδες μας.

4. Εκεί που χαϊδεύεις το ξύλο και γουστάρεις είναι η ώρα για το τελευταίο στάδιο της λίπανσης. Παίρνεις ένα ρούχο λίγο σκληρό κατά προτίμηση και το τρίβεις σαν να κάνεις polish το αυτοκίνητο σου.

5. Μόλις ολοκληρωθεί η λείανση το χρωματίζεις. Πας σε χρωματοπωλείο και αγοράζεις υδροδιαλυτό χρώμα του ξύλου (wood stain), είναι καλά να εξηγήσεις στον χρωματοπώλη τι σκοπεύεις να κάνεις. Φορώντας γάντια απλώνεις το χρώμα στο ξύλο με ένα σφουγγαράκι. Πρέπει να είσαι προσεκτικός να απλώνεις καλά το χρώμα ούτος ώστε να βάψει ομοιόμορφα. Βεβαιώσου ότι με ένα ρούχο μαζεύεις το επιπλέων χρώμα που μπορεί να τρέξει ή να συγκεντρωθεί στα κοψίματα του ξύλου.

6. Μόλις στεγνώσει μετά από 1-2 ώρες το ξανακάνεις polish με το ρούχο

7. Μετά το περνάς με κάποιο ΚΑΛΟ λινέλαιο (εγώ χρησιμοποιώ το Beretta tru oil)

8. Μόλις στεγνώσει και αυτό το κάνεις ακόμα ένα polish με το ρούχο και είσαι έτυμος.

Γενικά:
Μην τσιγκουνευτείς στα υλικά, αν αγοράζεις τα ποιο ακριβά είναι συνήθως τα καλύτερα.
Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιώ ηλεκτρικά εργαλεία για λείανση των όπλων.
Κατά το τρίψιμο προσέχεις τις ψάθες (checkering).
Το τελλακι είναι θαυματουργό.
Όταν είναι για δίκαννο πρέπει όλη η διαδικασία να γίνεται και στη πάπια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marinos.a την 04 Οκτ 2011, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Αυτο που έκανα τη Κυριακή

Εικόνα
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Μαρίνο πότε θα κάμεις το δικό μου; :D Ευχαριστούμε για τις οδηγίες γιατί εν νομίζω μόνο εγώ να τις θέλω. Σε ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα σε αντίθεση με εσένα άλλοι προτείνουν μόνο λινέλαιο με πολλές επαναλήψεις και όχι χρώμα. Σίγουρα θα εξαρτάται φαντάζομαι και από την αρχική ποιότητα και χρώμα του ξύλου. Επειδή θα το δοκιμάσω μετά το κυνήγι τον Φεβρουάριο για να το κάμω με την ησυχία μου θα σε ενοχλήσω τότε. :D

Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΞΥΛΑ ΣΟΥ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50-70 ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ) ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ . ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ 400, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ . ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ <<ΓΥΑΛΛΙ>> ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙ . ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ SEALLER ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΡΙ . ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ 7-8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΥΣ DEALERS) ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΜΕ 15 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ . ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ . ΑΝ ΣΕ ΕΝΑΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ..ΔΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

LOUIS SETTER έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΞΥΛΑ ΣΟΥ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50-70 ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ) ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ . ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ 400, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ . ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ <<ΓΥΑΛΛΙ>> ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙ . ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ SEALLER ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΡΙ . ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ 7-8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΥΣ DEALERS) ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΜΕ 15 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ . ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ . ΑΝ ΣΕ ΕΝΑΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ..ΔΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ
δαμε ειναι στα λατσια στον φάνο?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

LOUIS SETTER έγραψε:. ΑΝ ΣΕ ΕΝΑΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ..ΔΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ

Κούκλα το κοντάκι σου φίλε,

Ναι, εγώ είμαι από αυτούς που δεν το παίρνουν εγωιστικά και αντί να αντιπαρατίθεμαι “γιναξίτικα” προτιμώ να μαθαίνω.
Αυτά που κάνω είναι κυρίως για ψυχαγωγία καθώς η δουλεία μου είναι γραφειακή και πολλές φορές λόγο περιορισμένου χρόνου ασχολούμαι φορώντας ακόμα τα ρούχα του γραφείου ή μεταμεσονύκτιες ώρες για να μπορώ να κάμνω το κέφι μου.
Ναι, θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Έχεις ΠΜ
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

GiorgosT έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΞΥΛΑ ΣΟΥ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50-70 ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ) ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ . ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ 400, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ . ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ <<ΓΥΑΛΛΙ>> ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙ . ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ SEALLER ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΡΙ . ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ 7-8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΥΣ DEALERS) ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΜΕ 15 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ . ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ . ΑΝ ΣΕ ΕΝΑΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ..ΔΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ
δαμε ειναι στα λατσια στον φάνο?
ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΝΑΙ . ΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΕΦΟΗΘΗΚΑ ΣΕ .
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
andreas b525
Full Member

Δημοσίευση από andreas b525 »

ξέρει κάποιος αν το browning B525 SPORTER PREMIUM GOLD έχει κλείσει στο κοντάκι του επειδή όπως το βλέπω εγώ δεν και καλο καταλάβω δεν έχει κλείσει καθόλου και είναι ίσιο?
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

andreas b525 έγραψε:ξέρει κάποιος αν το browning B525 SPORTER PREMIUM GOLD έχει κλείσει στο κοντάκι του επειδή όπως το βλέπω εγώ δεν και καλο καταλάβω δεν έχει κλείσει καθόλου και είναι ίσιο?
Φιλε μου το συγκεκριμενο οπλο ειναι το ιδιο με το 525 απλα αλλο grade δηλ λιγο πιο ακριβο με χρυσα πουλια και διαφορετικα τσοκς,
το κοντακι του λογικα ειναι το ιδιο με ενος 525 sporting αν ειναι γεια δεξιοχειρες η για αριστεροχειρες θα εχει την αναλογη κλιση,ομως τα browning δεν εχουν και μεγαλες κλισεις ισος γιαυτο ξεγελα καπος.Επισεις αν ειναι μεταχειρισμενο ισος πειραχτηκε απο τον προηγουμενο κατοχο του.Γεννικα ειναι ενα πολυ καλο οπλο!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

andreas b525 έγραψε:ξέρει κάποιος αν το browning B525 SPORTER PREMIUM GOLD έχει κλείσει στο κοντάκι του επειδή όπως το βλέπω εγώ δεν και καλο καταλάβω δεν έχει κλείσει καθόλου και είναι ίσιο?
Φίλε μου έχω και εγώ ένα 525 Sporting Grade 1. Το δικό μου είναι αρκετά ΄'δεξί' μπορώ να πώ. Μου έτυχε όμως να δώ και ουδέτερα όπλα. Αν έχεις κάποια εμπειρία με όπλα, αφού βεβαιωθείς οτι είναι κενό το όπλο το παίρνεις απο τις κάννες και ακουμπάς το πέλμα στο πάτωμα με την σκανδάλη να βλέπει προς τα κάτω. Η νοητή γραμμή που συνεχίζετε απο τις κάννες μέχρι το πέλμα λογικά δεν πρέπει να είναι ευθεία.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”