BAIKAL IJ 43

Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Re: BAIKAL IJ 43

Δημοσίευση από thanos1981k »

beretta682 έγραψε:
thanos1981k έγραψε:σημερα αγορασα το ij 43 baikal :D

Με γεια φίλε μου. Καλό κυνηγι. Αλλά τον πρώτο πέρτικο που εν να παίξεις εν να μου τον αφιερώσεις :lol: :lol: :lol:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ :D
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

beretta682 έγραψε:

Με γεια φίλε μου. Καλό κυνηγι. Αλλά τον πρώτο πέρτικο που εν να παίξεις εν να μου τον αφιερώσεις :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
αφιερωμενο με ιδιο οπλο σκοτωθηκε απο εμενα
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

beretta682 έγραψε:

Εικόνα
αφιερωμενο
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

thanos1981k έγραψε:
chrysanthos έγραψε:Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΡΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΛΟ 18,4.ΜΕ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ - 34ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥ
Το ειδα φιλε Θανο προχθες στην διεθνη εκθεση οπλων στη Μοσχα το συγκεκριμενο μοντελλο. Παρολο που γνωριζω το οπλο αυτο πολυ καλα γιατι ο αδερφος του πατερα μου εδω και 15 χρονια κυνηγα με ενα πιο παλιο της σειρας αυτης ομως μου φανηκε λιγο πιο τελικατο το νεο αυτο μοντελο. Νομιζω αξιζει τα λεφτα του και με τις λιγες αλλαγες που του εγιναν εγινε πιο βολικο και πολυχρηστο... Εγω ομως αγορασα ενα νεο μοντελλο της οικογενειας της Baikal, το μοντελλο super pose ΜΡ-233ΕΑ sporting, ανοιπομονω να γυρισω στη Κυπρο για να το δοκιμασω...
Αντε καλες επιτυχιες να εχουμε :D
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

chrysanthos έγραψε:
thanos1981k έγραψε:
chrysanthos έγραψε:Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΡΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΛΟ 18,4.ΜΕ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ - 34ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥ
Το ειδα φιλε Θανο προχθες στην διεθνη εκθεση οπλων στη Μοσχα το συγκεκριμενο μοντελλο. Παρολο που γνωριζω το οπλο αυτο πολυ καλα γιατι ο αδερφος του πατερα μου εδω και 15 χρονια κυνηγα με ενα πιο παλιο της σειρας αυτης ομως μου φανηκε λιγο πιο τελικατο το νεο αυτο μοντελο. Νομιζω αξιζει τα λεφτα του και με τις λιγες αλλαγες που του εγιναν εγινε πιο βολικο και πολυχρηστο... Εγω ομως αγορασα ενα νεο μοντελλο της οικογενειας της Baikal, το μοντελλο super pose ΜΡ-233ΕΑ sporting, ανοιπομονω να γυρισω στη Κυπρο για να το δοκιμασω...
Αντε καλες επιτυχιες να εχουμε :D
καλοριζικο και καλεσ ντουφεκιες να εχεισ ειναι παρα πολη καλο για σπορτινγ φυσιγγια το δικο σου δοκιμασε lambro sporting kai saga sporting :D
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

με 30 γραμμαρια σκαγια κατεβαζει κορακοειδη στο θεο με νουμερο 10
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

thanos1981k έγραψε:
beretta682 έγραψε:

Εικόνα
αφιερωμενο

χαχα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Πολύ καλύτερο από πέρτικο!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D :D :D
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

τα τριχωτα ειναι ποιο δυσκολα απο περδικες ;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Εικόνα
baikal No10 30gr
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους