Ελαφρύ όπλο για περπατητό

Απάντηση
vti-chris
Full Member

Re: Ελαφρύ όπλο για περπατητό

Δημοσίευση από vti-chris »

Σε 20άρια και 36άρια τι υπάρχει στην Κύπρο.
Πάντοτε σε δίκαννα και O/U.

Γνωρίζει κανείς αν το 36άρι βγαίνει και με διάφορες συσφήξεις ή είναι όλα ίδια (υπερσυγκεντρωτηκά!!!)
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
ANTREAS KURTSXAAR
Full Member

Δημοσίευση από ANTREAS KURTSXAAR »

φιλε συμφωνω με το φιλο browning εχω το οπλο BROWNING 525 LIGHT POLYCHOKE .Στην εκθεση ειναι η καλυτετη επιλογη ενα δεισ οπλα πολλα και να επιλεξεισ εγω ετσι εκανα!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΜΠΕΡΕΤΤΑ ΟΥΛΤΡΑ ΛΑΙΤ.ΦΥΛΛΟ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ :D.....ΚΡΙΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ 12αρι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ!!!!!

ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ :P :P :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ενα κατατοπιστικο αρθρο του Νικητα Κυπριδημου για τα 20αρια.

http://www.oplognosia.com/opla/opla36.php
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Καλό το 20άρι για το κυνήγι, αλλά για να μπορέσεις να ρήξεις αρκετά γραμμάρια, θα υποστείς τις συνέπειες του αυξημένου λακτίσματος.

Ένα καλό 20άρι έχει βάρος 2,600+ γραμμάρια.
Ένα ελαφρύ κυνηγετικό 12άρι έχει περίπου το ίδιο βάρος. Οι προλαλήσαντες έχουν αναφέρει 2-3 εξαιρετικά κυνηγετικά μοντέλα σε χαμηλό βάρος.

Οπόταν τα 200γρ σε βάζουν σε σκέψεις. Εάν όμως θα το χρησιμοποιήσεις για περπατητό κυνήγι μικρών θηραμάτων, πχ. ορτύκια όπου τα πολλά γραμμάρια δεν είναι απαραίτητα, και θα περιοριστείς στα 20-25γρ, τότε είναι ιδανική λύση.

Στο εξωτερικό έτυχε και κυνήγισα φασιανούς με 20άρι. Είναι καλό πλεονέκτημα στα χαμηλά γραμμάρια, αλλά σε περισσότερα γραμμάρια τα πλεονεκτήματά του είναι οριακά.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”