Beretta 686 E

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: Beretta 686 E

Δημοσίευση από Sergios »

μα εξοεργοστασιακο κοντάκι μιλούμε για περίπου 500 ευρώ παραπάνω άσε που το βρήκα από ένα φίλο και μου το δίνει νομίζω σχετικά χαμηλά 1000 ευρώ λόγο ανάγκης που έχει...εμμ εκείνο που έχει επιμικιμενους κώνους είναι το 686E Εvo? γιατί εκείνο που βρήκα είναι 18.4...εγώ που το επομισα δεν είδα κάτι πολύ παράξενο πάνω του όπως είπα και πριν το ένιωσα ωραία...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Sergios έγραψε:μα εξοεργοστασιακο κοντάκι μιλούμε για περίπου 500 ευρώ παραπάνω άσε που το βρήκα από ένα φίλο και μου το δίνει νομίζω σχετικά χαμηλά 1000 ευρώ λόγο ανάγκης που έχει...εμμ εκείνο που έχει επιμικιμενους κώνους είναι το 686E Εvo? γιατί εκείνο που βρήκα είναι 18.4...εγώ που το επομισα δεν είδα κάτι πολύ παράξενο πάνω του όπως είπα και πριν το ένιωσα ωραία...
ΦΙΛΕ ΣΕΡΓΙΕ....Ο ΦΙΛΟΣ HERCULES AΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΜΥΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΕΥΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΜΥΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΙΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ(ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΚΑΓΙΩΝ)ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ... ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ ΚΛΩΤΣΗΜΑ.....ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΑΥΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 18.4 ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ :P

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΑ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ) ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ.... ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ!!!!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ BERETTA ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και τα 2 μοντελα λεγονται 686 Ε.

Το παλιο εχει αυλους 18,4 και κανονικους κωνους

Το νεο εχει αυλους 18,6 ή Οptima Bore (καποιοι λενε οτι ειναι 18,55) και επιμηκημενους κωνους.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:Και τα 2 μοντελα λεγονται 686 Ε.

Το παλιο εχει αυλους 18,4 και κανονικους κωνους

Το νεο εχει αυλους 18,6 ή Οptima Bore (καποιοι λενε οτι ειναι 18,55) και επιμηκημενους κωνους.
ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ...ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ
ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Συμφωνω μαζι σου! Στο κυνηγι με κυνηγετικο! :)

Απλα εχει κυνηγετικα που δεν καμνουν για το σκοπευτηριο (λογω βαρους και κατασκευης) και πολλοι κυνηγοι εχουν μονο ενα οπλο και θελουν μια μεση λυση για να πηγαινουν και το σκοπευτηριο τους. Δηλαδη ενα sporting οπλο μεχρι τα 3,5 kg. Εχει που δεν τους πειραζει το βαρος.

Για μενα το ιδανικο για το περπατητο κυνηγι ειναι απο 2,700 μεχρι τα 3,200 ατε 3,300 το πολλυ. Εξαρταται πως και που κυνηγα ο καθε ενας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:Συμφωνω μαζι σου! Στο κυνηγι με κυνηγετικο! :)

Απλα εχει κυνηγετικα που δεν καμνουν για το σκοπευτηριο (λογω βαρους και κατασκευης) και πολλοι κυνηγοι εχουν μονο ενα οπλο και θελουν μια μεση λυση για να πηγαινουν και το σκοπευτηριο τους. Δηλαδη ενα sporting οπλο μεχρι τα 3,5 kg. Εχει που δεν τους πειραζει το βαρος.

Για μενα το ιδανικο για το περπατητο κυνηγι ειναι απο 2,700 μεχρι τα 3,200 ατε 3,300 το πολλυ. Εξαρταται πως και που κυνηγα ο καθε ενας.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ....ΤΟ Ultralight ΗΤΑΝ 2.760 ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΗΓΕ 2.800 ΤΟ ΑΛΛΟ (687 V)ΕΙΝΑΙ 3.250 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΗΓΕ 3.300.....

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.... ΤΟ Ultralight ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ ΦΕΤΟΣ,ΣΧΕΔΩΝ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟ Ultralight.....ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ(ΚΥΝΗΓΙ) ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ρε σολωνα μου αφου στη φασσα καθεσαι και το οπλο στα ποδια πως σου φαινεται το βαρος? εγω κυνηγω μονο φασσα απο νιοβρη μεχρι φλεβαρη με 3750 ποτε δεν ενιωσα το βαρος του!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Λόγο ενός προβλήματος που είχα φέτος επιστράτευσα ένα καθαρά κυνηγετικό όπλο 3kg. Τεράστια διαφορά σε σχέση με τα 3.5kg του βασικού μου όπλου. Σίγουρα, το καλοκαίρι στα τρυγόνια εν άλλη η χάρη του αλλά για ενδημικό στη Κύπρο επιτρέψετε μου να συμφωνήσω με τα λεγόμενα των παιδιών παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ρε σολωνα μου αφου στη φασσα καθεσαι και το οπλο στα ποδια πως σου φαινεται το βαρος? εγω κυνηγω μονο φασσα απο νιοβρη μεχρι φλεβαρη με 3750 ποτε δεν ενιωσα το βαρος του!!!
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΠΕ . Εξαρταται πως και που κυνηγα ο καθε ενας.

ΕΑΝ ΚΑΘΕΣΕ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 35-45Μ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

ΑΝ ΚΑΘΕΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΚΑΤΣΙΑ(ΦΟΥΛ ΠΥΚΝΟΥΡΑ) ΣΕ ΣΧΗΜΑ V... H ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΧΕΔΩΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΦΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ 15-20-25Μ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ.....
ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΚΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..... ΕΔΩ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΟΧΙ 3750 ΚΑΙ 4750......... ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΗΚΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ 2.700-2.800 ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ? ;)

ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ 3.750 ΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙΣ?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

εχω συνηθισει με αυτο, και στις γριγορες με ελαφρυ εχω το συναισθημα οτι μου φευγει το οπλο. επισης πιστευω οτι το βαρυ οπλο στα μακρινα πουλια που θελουν σημαδεμα καλο( ειδικα οι φασσες) σου δινει περισσοτερη σταθεροτητα. αλλα παλι οπως μαθει ο καθενας!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”