ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re: ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση από canastas »

NikosBrowning έγραψε:ΑΡΙΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ rottweil waidmannsheil 36 k 40 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΝΗΓΟΜΑΖΑΓΑ ΕΙΝΑΙ:WOLF,LAMBRO,NOBEL SPORT,REMINGTON,CLUB,PYRKAL,Δ.ΥΨΗΛΟΣ,CHEDDITE,B&P KAI ΔΟΡΚΑΣ(ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ,EXPRESS)..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΥΔΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΡΚΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ....

Νίκος Κομοτηνή
Φίλε απο την σείρα τις lambro δοκίμασε την μπλε 34gr και το demi magnum άκουσα πολυ καλά λόγια για τα υδρόβια, επίσεις είναι και το biturbo.

http://lambro.gr/lambro/?page_id=2&lang=en
THE BEST THERE IS
NikosBrowning
Full Member

Δημοσίευση από NikosBrowning »

ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BITURBO..ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΟ ΚΛΩΤΣΗΜΑ..ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ DEMI MAGNUM ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
NikosBrowning
Full Member

Δημοσίευση από NikosBrowning »

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ..ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕΣΩ INTERNET??ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Γνωρίζει κάποιος κάποιο recoil pad λεπτό το οποίο να αντικαθιστά το υφιστάμενο πλαστικό της browning χωρίς να αλλάζει το μήκος του κοντακιού?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

vti-chris έγραψε:Γνωρίζει κάποιος κάποιο recoil pad λεπτό το οποίο να αντικαθιστά το υφιστάμενο πλαστικό της browning χωρίς να αλλάζει το μήκος του κοντακιού?
Luigi Franchi
BMR

Και τα δύο εξαιρετικά.
Χρειάζονται όμως τρίψημο για να γίνει η εφαρμογή.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Σάββα γνωρίζεις ποιά μοντέλα ταιριάζουν?
Τα έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Τα BMR τι είναι?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

vti-chris έγραψε:Σάββα γνωρίζεις ποιά μοντέλα ταιριάζουν?
Τα έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Τα BMR τι είναι?

Δεν ταιριάζουν σε κανένα μοντέλο. Εξού και ο λόγος που χρειάζοντε εφαρμογή/τρίψιμο.

Τα BMR είναι μάρκα πελμάτων και υπάρχει ένα πολύ λεπτό όπως ακριβώς σε ενδιαφέρει.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες μάρκες με λεπτά πέλματα. Pachmayer, Limbsaver, Kickeez κλπ, αλλά θα πρέπει να το ψάξεις για να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”