B725 Sporting

Άβαταρ μέλους
browning gp
Full Member

Re: B725 Sporting

Δημοσίευση από browning gp »

Γεια σας ρε παιδιά επιασα και γω το προηγουμενο καλοκαιρι ενα μπραουνινγκ το GP sporter, επια παρα μα παρα πολλες φορες σκοπευτηριο αλλα το ευλοημενο εν πραμγατικα σφηχτο, τελοσπαντων μπορει ναν και για καλο. το προβλημα μου ειναι αλλο. το οπλο ειναι παλλικαρι και ειμαι πολλα χαππι. τζηνο που θελω να ρωτησω αν τα δικα σας που τα αγορασατε ειχαν πανω ηδη π πισω λαστιχο στο κοντακι η επροσθεσετε το μετα και αν σαφως νομιζω επηρεαζετε η σκοπευση, τι εκαμετε.?? εμενα ο αθρωπος στην αντιπροσωπια εκοψεν μου το ενα ποντο, για να ειναι πανω μου. τωρα στον καιρο καταλαβω πως ενα χρειαστω κατι να απορροφα λιους κρασασμους γτ φεφκω που το σκοπευτηριο και ο ωμος μου δεν εν ταρασσει. τωρα δλδ ενα πρεπει να το ξανακοψω αλλο ενα ποντο αν εν ενα ποντο το λαστιχο? και κατι ακομα, αν ουλλα τα λαστιχα προσαρμοζουν για ολα τα οπλα π.χ αν εβρω κατι που καποια σελιδα πιο φτηνο. αν εχει κανενας ιδεα να μας ξεστραβωσει λιο.ευχαριστω εκ των προτερων.[/quote]
Καλημερα φιλε Λουκα.Οντως το browning gp sporter εν παλλικαρι και εν θα εχεις ποτε προβλημα μαζι του.εχω το οπλο τουτο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε σκοπευτηριο και κυνηγι.αλλα το πιο σημαντικο : που ισχυει για ολα...το οπλο καθετε μου.εν το πιο σημαντικο φιλε μου.αν δεν σου καθετε καλυτερα δωστο και πιασε αλλο παρα να το κοψεις.οσο για τον πονο στον ωμο μετα το σκοπευτηριο εισηγουμε φυσιγγια 24gr και το οπλο εν ταρασσει.εγω πεζω 24 gr στο σκοπευτηριο μεχρι και 200 φυσιγγια οποτε παω χωρις προβλημα.σε συνδυασμο με τους διερυμενους αυλους το οπλο εν κλωτσα καθολου.μεν ξεχνας οτι ειναι και 3.5 κιλα.ελπιζω να σε βοηθησα
Φιλικα Πετρος
BROWNING THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

loukas_loux έγραψε:
gptochos έγραψε:Επειδή έπιασα τζαι εγώ καινούργιο όπλο μετά που δκυο τρείς εξορμήσεις εννα χαλαρώσει με τον φοάσε. Λάδκια ξύδκια γράσσα κλπ να πιάνεις που κατάστήματα που έχουν κυνηγετικά είδη και κατάλληλα υλικά. Μεν βάλεις ότι σου κατεβεί. Έσιει υλικά τα οποία είναι για τούτον το σκοπό ΓΙΑ ΟΠΛΑ :roll:

Πολλά σημαντικό εκεί που αγγίζει μέταλλο με μέταλλο να βάλεις λίο γρασσούι (εν τζαι το πολύ) με ένα ξυλάκι για τα αυτιά όπως επίσης και να βάλλεις πάνω στα κλειδκιά του όπλου.

Στα τσιοκ με βάλεις ότι γράσσο σου καπνίσει γιατι εν θα ξεβιδώνουν μετά. Έχει ειδικό γράσσο για τα τσιοκ.

Δες και τουτον το σύνδεσμο στο φόρουμ για το πως καθαρίζεις το όπλο και πότε. Γράφει και κάποια υλικά δοκιμασμένα

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... f=32&t=610

Γεια σας ρε παιδιά επιασα και γω το προηγουμενο καλοκαιρι ενα μπραουνινγκ το GP sporter, επια παρα μα παρα πολλες φορες σκοπευτηριο αλλα το ευλοημενο εν πραμγατικα σφηχτο, τελοσπαντων μπορει ναν και για καλο. το προβλημα μου ειναι αλλο. το οπλο ειναι παλλικαρι και ειμαι πολλα χαππι. τζηνο που θελω να ρωτησω αν τα δικα σας που τα αγορασατε ειχαν πανω ηδη π πισω λαστιχο στο κοντακι η επροσθεσετε το μετα και αν σαφως νομιζω επηρεαζετε η σκοπευση, τι εκαμετε.?? εμενα ο αθρωπος στην αντιπροσωπια εκοψεν μου το ενα ποντο, για να ειναι πανω μου. τωρα στον καιρο καταλαβω πως ενα χρειαστω κατι να απορροφα λιους κρασασμους γτ φεφκω που το σκοπευτηριο και ο ωμος μου δεν εν ταρασσει. τωρα δλδ ενα πρεπει να το ξανακοψω αλλο ενα ποντο αν εν ενα ποντο το λαστιχο? και κατι ακομα, αν ουλλα τα λαστιχα προσαρμοζουν για ολα τα οπλα π.χ αν εβρω κατι που καποια σελιδα πιο φτηνο. αν εχει κανενας ιδεα να μας ξεστραβωσει λιο.ευχαριστω εκ των προτερων.
χωρίς να σε δει κάποιος από κοντά δεν γίνετε ασφαλές συμπέρασμα
αλλα το πιο λιγικό είναι ότι δεν κανεις σωστή επώμιση η το όπλο δεν είναι στα μετρα σου
ένας οπλουργός σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΠΕΛΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ.
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΥΝΟΟΙΚΟΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ RECOIL PADS ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Απο οτι καταλαβα αυτο το προβλημα με το σφιχτο ανοιγμα, το εχουν τα οπλα της Browning!! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με το καινουριο miroku!! Μηπως ειναι τα κλειδια τους γενικα η' πεσαμε σε προβληματικα οπλα;;;;;
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

istriano έγραψε:Απο οτι καταλαβα αυτο το προβλημα με το σφιχτο ανοιγμα, το εχουν τα οπλα της Browning!! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με το καινουριο miroku!! Μηπως ειναι τα κλειδια τους γενικα η' πεσαμε σε προβληματικα οπλα;;;;;
ΝΑ ΣΙΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΕΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 9000 ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΦΙΚΤΟ. ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

istriano έγραψε:Απο οτι καταλαβα αυτο το προβλημα με το σφιχτο ανοιγμα, το εχουν τα οπλα της Browning!! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με το καινουριο miroku!! Μηπως ειναι τα κλειδια τους γενικα η' πεσαμε σε προβληματικα οπλα;;;;;
φιλε βαλε γρασο στα κλειδια του οπλου και θα ειναι πολυ καλυτερα!
Το οτι ειναι σφικτο δεν ειναι ελαττωμα!
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Δημοσίευση από loukas_loux »

οποταν οκ κοπελια το θεμα εν απλο, περνω το του ανθρωπου ξανα και τελιωσεν η κουβεντα. ενα το ξανακοψει κανενα ποντο και να μπει στην θεση του το λαστιχο και ολα καλα. το οτι εν σφιχτο δεν με ανησυχησε γτ στην οικογενεια εχουμε καμποσα και ολα το ιδιο βιολι, αλλα καπου οφειλετε ισως ναν και για καλο το οτι ειναι σφηχτα. πχ αλλα που καινουρια ειναι μαλακα και ανοιγουν χωρις δυσκολια μετα που δεκα χρονια ανοιξε κλεισε εναν αρκετα ανησυχητικα χαλαρα. ευχαριστω για τιν βοηθεια σας.
BROWNING the best there is....
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

LOUIS SETTER έγραψε:
ΝΑ ΣΙΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΕΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 9000 ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΦΙΚΤΟ. ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Το προβλημα που εχω εγω με το miroku βασικα ειναι η κινηση της πεταλουδας για ανοιγμα του οπλου, ειναι λες και κολλα/μπλοκαρει. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν το κανει καθε φορα που το ανοιγεις αλλα αρκετες φορες την μερα! Δεν ξερω αν αυτο εννοειται οταν λετε σφικτο; ειναι φυσιολογικο;
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

istriano έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:
Το προβλημα που εχω εγω με το miroku βασικα ειναι η κινηση της πεταλουδας για ανοιγμα του οπλου, ειναι λες και κολλα/μπλοκαρει. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν το κανει καθε φορα που το ανοιγεις αλλα αρκετες φορες την μερα! Δεν ξερω αν αυτο εννοειται οταν λετε σφικτο; ειναι φυσιολογικο;
Φιλε αγορασα κ εγω ενα μιροκου φετος και εχεις δικαιο οτι καποιες φορες η πεταλουδα ειναι
λες και μπλοκαρει και χρειαζεται δυναμη να την σπρωξεις!
Ειναι φυσιολογικο θα χαλαρωσει σιγα σιγα.
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε μου έκαμες λάθος που του αφέρεσες το εργοστασιακό του γράσο, εν κρίμα τα γέριμα ολοτζένουρκο όπλο. Βάρτου καλό γράσο και μην το αφεράς παρά μόνο 4-5 φορές τον χρόνο όταν θα του βάλεις φρέσκο και το καθαρίσεις πολυ καλά με λάδι των κάννων. Το όπλο μου είναι 20 χρ. και πέρσι του έριξα τα πρώτα του κιβώτια με χαρτούτσιες(7-8 κάσιες) και είναι ακόμα σφιχτό, άρα... Δώστου ΧΡΟΝΟ! :)
Φιλικά,
Αναστάσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”