Breda Vega Lusso
-
- Full Member
Re: Breda Vega Lusso
οπλουργος ειμαι γνωστος δεν ξερω αν ειμαι
- Athos 1978
- Full Member
Φιλε Δημητρη βγηκε και σε 4/3 εκτος απο 3/1 .ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:φιλε το breda vega lusso δεν βγηκε ποτε σε 28 ιντζεσ 4/2 choke αλλα μονο σε 3/1 το οπλο ειναι ανοιγμενο και να μην το αγορασησ ασχετα απο τι τιμη του 4/2 μονο σε 26 ειναι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Φίλε Άθω....και ο φίλος Δημήτρης αυτό λέει....ότι δεν βγήκε ποτέ σε 28 ίντσες σε 4-2Athos 1978 έγραψε:Φιλε Δημητρη βγηκε και σε 4/3 εκτος απο 3/1 .ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:φιλε το breda vega lusso δεν βγηκε ποτε σε 28 ιντζεσ 4/2 choke αλλα μονο σε 3/1 το οπλο ειναι ανοιγμενο και να μην το αγορασησ ασχετα απο τι τιμη του 4/2 μονο σε 26 ειναι
αλλά μόνο σε 26 ίντσες

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Athos 1978
- Full Member
Φίλε solon τον φίλο Δημήτρη τον ξέρω προσωπικά μιας και αγόρασα από κοντά του 3 όπλα απλός του υπενθύμισα ότι βγήκε και σε 4/3 28¨ αφού είπε ότι βγήκε μονο σε 3/1 το λάθος που το ιδές ?solon loyka έγραψε:Φίλε Άθω....και ο φίλος Δημήτρης αυτό λέει....ότι δεν βγήκε ποτέ σε 28 ίντσες σε 4-2Athos 1978 έγραψε:Φιλε Δημητρη βγηκε και σε 4/3 εκτος απο 3/1 .ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:φιλε το breda vega lusso δεν βγηκε ποτε σε 28 ιντζεσ 4/2 choke αλλα μονο σε 3/1 το οπλο ειναι ανοιγμενο και να μην το αγορασησ ασχετα απο τι τιμη του 4/2 μονο σε 26 ειναι
αλλά μόνο σε 26 ίντσες
Φιλικά Αθως
(φιλε το breda vega lusso δεν βγηκε ποτε σε 28 ιντζεσ 4/2 choke ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ σε 3/1 )
Open mind for a different view.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Φίλε Άθω....και ο φίλος Δημήτρης αυτό λέει....ότι δεν βγήκε ποτέ σε 28 ίντσες σε 4-2
αλλά μόνο σε 26 ίντσες
[/quote]
Φίλε solon τον φίλο Δημήτρη τον ξέρω προσωπικά μιας και αγόρασα από κοντά του 3 όπλα απλός του υπενθύμισα ότι βγήκε και σε 4/3 28¨ αφού είπε ότι βγήκε μονο σε 3/1 το λάθος που το ιδές ?
Φιλικά Αθως
(φιλε το breda vega lusso δεν βγηκε ποτε σε 28 ιντζεσ 4/2 choke ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ σε 3/1 )[/quote]
Φίλε Άθω νόμιζα ότι δεν διάβασες σωστά,και επέμενες για το 4-2.....ενώ εν εγώ που δεν διάβασα σωστά.....ΑΠΟΛΟΓΟΎΜΑΙ φίλε μου.
αλλά μόνο σε 26 ίντσες

Φίλε solon τον φίλο Δημήτρη τον ξέρω προσωπικά μιας και αγόρασα από κοντά του 3 όπλα απλός του υπενθύμισα ότι βγήκε και σε 4/3 28¨ αφού είπε ότι βγήκε μονο σε 3/1 το λάθος που το ιδές ?
Φιλικά Αθως
(φιλε το breda vega lusso δεν βγηκε ποτε σε 28 ιντζεσ 4/2 choke ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ σε 3/1 )[/quote]
Φίλε Άθω νόμιζα ότι δεν διάβασες σωστά,και επέμενες για το 4-2.....ενώ εν εγώ που δεν διάβασα σωστά.....ΑΠΟΛΟΓΟΎΜΑΙ φίλε μου.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
-
- Full Member
Πραγματικα χαιρομαι που ο θρυλος του BREDA VEGA LUSO ειναι στη συζητηση του forum. Οσο για το θεμα του choke το συγκεκριμενο οπλο σε παραγωγη δεν βγηκε ΠΟΤΕ 71 εκατοστα 4/2 τσιοκ. τοσο για το 4/3 βγηκε μονο σε μικρο αριθμο μετα απο μια παραγγελεια νομιζω που εγινε στην Αγγλια. Αυτό έγινε μετά το 1990, όσα τους έμειναν σε στοκ τα διέθεσαν και στις άλλες αγορές, συγκεκριμένα στην Κύπρο μέσα απο τα χιλιάδες Breda Vega Luso που πουλήθηκαν, 4.3 τσιόκ μας έστειλαν μόνο 15. Το 1994 όταν δούλευα στο εργοστάσιο της Breda υπήρχαν σε στοκ μονον λίγα κομμάτια αλλά όχι σε παραγωγή. Γιάυτό θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος κατάλογος είναι τις χρονολογίας 1990 με 1995.
Το θέμα όμως είναι ότι σε 4.2 τσιόκ δέν βγήκε ποτέ σε 71 εκατοστά και ο σκοπός αυτού του φόρουμ και τις συζήτησεις είναι να προστατεύσουμε εμείς οι επαγγελματίες τους καταναλωτές απο τα όπλα μαιμού που δυστυχώς κατέκλησαν την αγορά για το δικό τους καλό και την δική μας αξιοπιστία.
Ελπίζω ο φίλος Βαλεντίνος να μήν προχώρησε στην αγορά του όπλου.
Το θέμα όμως είναι ότι σε 4.2 τσιόκ δέν βγήκε ποτέ σε 71 εκατοστά και ο σκοπός αυτού του φόρουμ και τις συζήτησεις είναι να προστατεύσουμε εμείς οι επαγγελματίες τους καταναλωτές απο τα όπλα μαιμού που δυστυχώς κατέκλησαν την αγορά για το δικό τους καλό και την δική μας αξιοπιστία.
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΛΑΘΣΟ.ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πραγματικα χαιρομαι που ο θρυλος του BREDA VEGA LUSO ειναι στη συζητηση του forum. Οσο για το θεμα του choke το συγκεκριμενο οπλο σε παραγωγη δεν βγηκε ΠΟΤΕ 71 εκατοστα 4/2 τσιοκ. τοσο για το 4/3 βγηκε μονο σε μικρο αριθμο μετα απο μια παραγγελεια νομιζω που εγινε στην Αγγλια. Αυτό έγινε μετά το 1990, όσα τους έμειναν σε στοκ τα διέθεσαν και στις άλλες αγορές, συγκεκριμένα στην Κύπρο μέσα απο τα χιλιάδες Breda Vega Luso που πουλήθηκαν, 4.3 τσιόκ μας έστειλαν μόνο 15. Το 1994 όταν δούλευα στο εργοστάσιο της Breda υπήρχαν σε στοκ μονον λίγα κομμάτια αλλά όχι σε παραγωγή. Γιάυτό θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος κατάλογος είναι τις χρονολογίας 1990 με 1995.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- Vasilis-beagle
- Full Member
Ε φιλε εχει το ο παπας μου τουτο το.οπλο τζαι εν πολυτσοκ πως γινετε ? Τζαι ειδα το τωρα ξανα εν breda vega lusso 

- LOUIS SETTER
- Full Member
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΟ ΣΕ ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ.beagle mania έγραψε:Ε φιλε εχει το ο παπας μου τουτο το.οπλο τζαι εν πολυτσοκ πως γινετε ? Τζαι ειδα το τωρα ξανα εν breda vega lusso
Το ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΕΙΝΑΙ 28+30" ΠΟΛΥΤΣΟΚ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ